3 mobil abonnement oversigt – Når du vælger 3 abonnement, så kan du være sikker på et stort udvalg af taletidsabonnementer med fri tale i de fleste pakker. Derud over får du et bredt udvalg af mobildata pakker som skiller de fleste 3 abonnement tilbud fra hinanden.

Internet fra 3 mobil

Opdateret 4. december 2023 – Bedste 3 oversigt

3 mobil tilbud har det hele

3mobil – Der findes ikke det indenfor mobiltelefoni og hardware som 3 abonnement fra mobil selskabet 3 ikke har. Der tilbydes mobilabonnementer til taletid og mobildata, men også mobiltelefoner, tablets og ekstraudstyr. Flexii mobil bruger 3’s netværk.

Mobilpakkerne spænder også vidt, og du kan som 3 abonnement kunde altid ændre dit mobilabonnement, samt tilkøbe alle slags services, lige fra ekstra taletid, mobil data, eller udlands data og taletid. 3 kontakt er en nem måde at få hjælp fra 3.

3 mobil ejer OiSTER mobil

OiSTER mobil bruger derfor 3’s netværk i Danmark.

Roaming i udlandet – Roam Like Home

3 abonnement har det de kalder Roam Like Home Norden, eller Rome Like Home EUROPE. Dette betyder at du altid kan komme online i enten Norden eller i Europa med mobil data fra 3 abonnement tilbud. Læs mere om 3 Like Home. 3 kundeservice står altid til din rådighed. 3 mobilabonnement dækker det meste af verden.

Bredt udvalg af mobilabonnementer

3mobil – Som du kan se så dækker deres mobilabonnementer behov der kan opfyldes hos de fleste mennesker, samt lidt til. Derfor kan du vælge imellem flere abonnementstyper i små eller store pakker med taletid og data. Se anmeldelser på TrustPilot her.

Der findes masser af tilvalgspakker som du kan tilføje til dit nuværende abonnement.

3 mobil tilbud – Med “Roam Like Home” dækker 3 mobil tilbud mange steder i verden med deres netværk. Dette er en af de store fordele ved at have et 3 abonnement. Sammenlign priser med CBB mobil abonnementer her.

3mobil – 3 abonnement tilbud – Tjek de forskellige pakker med taletid og mobil data lige her under. Se mobilabonnement sammenligninger her. Her kan du også finde en liste med links til de bedste mobilselskaber i Danmark – klik her.

Hurtigt netværk med 3 mobil

3 abonnement og 3 mobil tilbud – Som nogen af de eneste tilbyder 3 abonnement at du kan være online med din mobil mange steder i verden. Du kan selv klikke dig ind på 3 mobils hjemmeside og se hvor de dækker når du er ude at rejse i verden.

Ud over at kunne komme i kontakt med venner og familie, er der i dag mange flere faktorer der skiller mobilabonnementer fra hinanden.

3mobil – Konkurrencen er i dag så stor på mobilmarkedet, at selskaberne virkeligt skal være fremme i skoene når der skal kapres kunder. Derfor oplever vi i dag en meget bedre kundeservice, og bedre betjeningsmuligheder på selskabernes hjemmesider. Dette gælder også for 3 mobil tilbud priser.

Få styr på dit abonnement hos 3 mobil

3 abonnement fra 3 mobil – Noget af det første du skal have styr på når du har et mobilabonnement, eller skal til at skifte til en ny udbyder, det er dit abonnement. Hvad er egentligt dit behov for taletid og mobil data? I dag kan vi jo både være i kontakt med venner og familie via chat eller mail.

3 abonnement mobil tilbudMen de sociale medier udvikler sig også, og det betyder at de tilbyder flere og flere måder at komme i kontakt med din omgangskreds på bliver bedre. Du kan ringe dem op via Facebook, Skype, samt en masse forskellige mobil apps. Og det er gratis på denne måde. Det kræver blot at du har et abonnement der har nok data inkluderet i pakken. Det har 3 abonnement i deres pakker.

3 mobil kundeservice

3mobil – Hos 3 abonnement står der hele tiden kundeservice medarbejdere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Kan du ikke få svar på deres support hjemmeside, så kan deres kundeservice ringes op på tlf.70313313. Du kan også gå ind på deres support side og tjekke om ikke dit spørgsmål kan blive besvaret her.

Se det hele med “Mit 3”

3mobil – Har du brug for at kunde se dit forbrug eller andre ting i forbindelse med dit 3 abonnement, så kan du logge ind på Mit 3 mobil via deres hjemmeside. Her kan du se dit forbrug af taletid, data, se regninger, og andre tilvalgsmuligheder. Det er let og lige til at gå til. Og det kan du tilgå døgnet rundt.

3 mobil vokser og vokser

3mobil – Dette skyldes ikke blot deres store udvalg af produkter indenfor abonnementer og hardware, men også fordi de giver en god kundeservice. Dette er i dag et vigtigt element i ethvert mobilselskab og gør ofte forskelle på hvor kunderne ønsker at være kunde henne. Dette er noget 3 abonnement i større og større grad oplever hver måned. Du får ikke blot mange produkter at vælge imellem, men også en glimrende kundeservice.

3mobil – De fleste store mobilselskaber har i dag også et eller flere underselskaber under sig. I 3 mobil tilfælde er det har OiSTER mobil der er underselskab. OiSTER er et såkaldt billig selskab. Dette betyder at de bruger 3 abonnements netværk, men tilbyder mobilpakker i den lave prisende. Så der er masser af muligheder i denne store koncern.

Tag beslutningen om at skifte

3mobil – Hvis du alligevel gerne vil skifte mobilselskab eller mobilabonnement, hvorfor så ikke bare gøre det med det samme? Klik dig ind på abonnementerne ovenfor og vælg det der passer dig bedst i dag. Du kan herunder se alle de kontaktoplysninger du har brug for, så du kan komme i kontakt med 3 mobil hurtigst muligt, hvis du har brug for hjælp.

Saml alle abonnementer undet et sted med et 3 abonnement

3mobil – Hvis i er flere i samme husstand der bruger mobiltelefoni, så kan det være en stor fordel at samle det hele under samme mobilselskab. Her tilbyder 3 abonnement fra 3 mobil en pakkeløsning der heller “3 deling”. Dette er en glimrende mulighed for at samle det hele et sted og have mere og bedre overblik over alle mobilabonnementerne i familien.

3 abonnement aka 3 mobil er et af de store mobilselskaber på det danske marked

3 abonnement – Da 3 mobil gik i luften den 13. oktober 2003 kunne de, som de første i Danmark tilbyde et 3G/4G-net til de danske forbrugere. 3 abonnement kontakt er en nem måde at få information på spørgsmål om din aftale.

I 2005 kunne 3 mobil via mobilt internet tilbyde deres hurtigt voksende kundekreds levende indholdstjenester som eksempelvis musik og TV.

I 2013 tilbød 3 mobil som det første mobilselskab et mobilabonnement med Fri taletid og 3 mobil introducerede i 2015 deres danske mobilkunder for roamingfri telefoni i en lang række lande indenfor og udenfor Europas grænser.

Du kan også finde gode pakker med 3 mobilt bredbånd til dine bærbare enheder.

3 mobil drøner derud af

3 mobil er inde i en gunstig periode og har jvf. nøgletal fra årsregnskabet for 2016 på deres hjemmeside ca. 1,2 millioner kunder, hvilket svarer til en markedsandel på ca. 14% og er en vækst på 4% i forhold til året før.

Udover fortsat vækst er et af 3’s mål, via tilbuddet om fri roaming, at være det foretrukne teleselskab for forretningsfolk og rejselystne danskere.
Ønsker du at få en masse valgmuligheder til din mobiltelefon, din bærbare enhed, eller derhjemme.3 abonnement fra 3 mobil – så tag blot et kig på de muligheder som 3 abonnement giver dig til dine bærbare enheder (mobil, tablet, laptop). Du kan også se hvad OiSTER mobil har. De er underselskab til 3 mobil selskabet.

Fordele med 3 abonnement fra 3 mobil

3 mobil tilbud – Der findes en række fordele ved at vælge 3 abonnement som din udbyder af telefoni og bredbånd. En af disse fordele kalder de 3 LIKE HOME, og går ud på at du kan ringe og surfe online i 40 forskellige lande til lokaltakster som i Danmark

Tjek 3 LIKE HOME.

En anden fordel er det de kalder 3 DELING, og som går ud på at du kan bruge abonnementet på alle dine enheder.

Tjek 3 DELING.

3 abonnement hjælper dig hele tiden med at holde øje med om du har det abonnement der passer bedst til lige netop di behov.

3mobil – WiFi opkald fra 3 mobil er en den nyeste teknologi, som giver dig mulighed for at vælge at bruge netværket fra en wi-fi-router i stedet for det normale mobilsignal til at fortage og modtage opkald og sende sms-beskeder.

Masser af fordele hos 3 mobil

3 abonnement – Som du kan se ovenfor er der altså masser af fordele ved at have abonnement hos 3 mobil, og derfor anbefaler vi også at du tager et grundigt kig på de pakker som der tilbydes her hos 3 mobil.

Rigtig god fornøjelse med at finde din nye pakke her på siden.

Der findes masser af muligheder. Det er blot at finde dem. Mange finder den rigtige pakke her på siden, så derfor anbefales det at kigge dig godt for før du bestemmer dig for hvad du vil have.

3 mobil kunderne anbefaler dette selskab

3 abonnement – Masser af 3 mobil’s egne kunder giver anbefalinger videre om dette selskab til deres familie og venner. Dette er simpelthen fordi de opfylder alle ønsker og ikke siger nej til kundernes ønsker. Derfor kan vi også herfra give vores bedste anbefalinger videre om at benytte dette mobilselskab.

Kontakt 3 mobil
3 Hi3G Denmark Aps
c/o StroedeRalton
Postboks 1917
2650 Hvidovre
Att. Kundeservice

3Mobil Kundeservice Privat
Telefon 70313313

Åbnings tider – 3 mobil:
Man: 9.00-18.00
Tirs: 9.00-17.00
Ons:9.00-17.00
tors: 9.00-17.00
Fre: 9.00-16.30
Weekend Lukket

Support til tekniske opgaver:
Man: 9.00-18.00
Tir: 9.00-18.00
Ons: 9.00-18.00
fre:9.00-18.00
Lør: 9.30-15.00
Søn: Lukket hele dagen