3 mobil

3 mobil aka 3 er et af de store mobilselskaber på det danske marked

3 mobil abonnement

3 mobil abonnement – Da 3 gik i luften den 13. oktober 2003 kunne de, som de første i Danmark tilbyde et 3G-net til de danske forbrugere.

I 2005 kunne 3 via mobilt internet tilbyde deres hurtigt voksende kundekreds levende indholdstjenester som eksempelvis musik og TV.

I 2013 tilbød 3 som det første mobilselskab et mobilabonnement med Fri taletid og 3 introducerede i 2015 deres danske mobilkunder for roamingfri telefoni i en lang række lande indenfor og udenfor Europas grænser. 3 giver dig et stort udvalg af gode tilbud på 3 mobilabonnementer, mobiltelefoner.

Du kan også finde gode pakker med 3 mobilt bredbånd til dine bærbare enheder. Tag et kig på deres hjemmesider som du kan klikke dig ind på her – gå til 3 mobil her.

3 mobil drøner derud af

3 mobil er inde i en gunstig periode og har jvf. nøgletal fra årsregnskabet for 2016 på deres hjemmeside ca. 1,2 millioner kunder, hvilket svarer til en markedsandel på ca. 14% og er en vækst på 4% i forhold til året før.

Udover fortsat vækst er et af 3’s mål, via tilbuddet om fri roaming, at være det foretrukne teleselskab for forretningsfolk og rejselystne danskere.

 • Ønsker du at få en masse valgmuligheder til din mobiltelefon, din bærbare enhed, eller derhjemme.

  så tag blot et kig på de muligheder som 3 mobil abonnement giver dig til dine bærbare enheder (mobil, tablet, laptop). Du kan også se hvad OiSTER mobil abonnement har. De er underselskab til 3 mobil.

  Fordele med 3 mobil abonnement

  Der findes en række fordele ved at vælge 3 mobil abonnement som din udbyder af telefoni og bredbånd. En af disse fordele kalder de 3 LIKE HOME, og går ud på at du kan ringe og surfe online i 40 forskellige lande til lokaltakster som i Danmark

  Tjek 3 LIKE HOME her.

  En anden fordel er det de kalder 3 DELING, og som går ud på at du kan bruge abonnementet på alle dine enheder.

  Tjek 3 DELING det her.

  3 mobil hjælper dig hele tiden med at holde øje med om du har det abonnement der passer bedst til lige netop di behov.

  Gå til abonnementstjek her

  WiFi opkald fra 3 er en den nyeste teknologi, som giver dig mulighed for at vælge at bruge netværket fra en wi-fi-router i stedet for det normale mobilsignal til at fortage og modtage opkald og sende sms-beskeder.

  Se mere om Wi-Fi opkald her

  Masser af fordele hos 3

  Som du kan se ovenfor er der altså masser af fordele ved at have abonnement hos 3, og derfor anbefaler vi også at du tager et grundigt kig på de pakker som der tilbydes her hos 3.

  Rigtig god fornøjelse med at finde din nye pakke her på siden.

  Der findes masser af muligheder. Det er blot at finde dem. Mange finder den rigtige pakke her på siden, så derfor anbefales det at kigge dig godt for før du bestemmer dig for hvad du vil have.