LEBARA abonnement tilbyder lave priser på abonnementer til din telefon. LEBARA taletidskort til faste lave priser i Danmark med taletid og mobil data. Med LEABARA abonnementer er du sikker på lave mobil abonnement priser i Danmark og udlandet.

LEBARA priser på telefoni

LEBARA taletidskort

LEBARA taletidskort priser svinger mellem 19 kroner og 179 kroner. Her tilbydes telefoni fra 5 timers taletid og 5 GB data til din telefon. Du kan også vælge den store løsning med fri taletid og fri mobil data. Det mest populære abonnement koster 99 kr. pr. måned og indeholder 100 timers taletid og 100 GB data. Læs mere her.

Hvad koster LEBARA telefoni?

LEBARA mobilTelefoni fra dette selskab tilbyder dig lave priser på mobilabonnementer i Danmark og resten af verden. Du er sikker på lave telefoni priser i over 60 forskellige lande fordelt over hele verden.

Dette selskab laver ikke deres priser om hver måned som så mange andre selskaber gør i Danmark. Dette er med til at give dig mere tryghed for at priserne forbliver lave uden at svinge op og ned hver måned.

LEBARA mobil data priser

Mobil data er den mængde data du får tildelt i GB. Mobil data tilbydes fra 5GB til 100GB data. Der tilbydes også en læsning hvor du får FRI tale og FRI data til en fast pris pr. måned.

De mest populære er dog 100 timer/100GB data og det mindste abonnement til 19 kr. pr. måned med 5 timers taletid og 5 GB data pr. måned.

Billig telefoni

Vil du være sikker på billig telefoni med taletid og data som holder den lave pris i længden, så skal du vælge disse abonnementer. Det er nemlig kendetegnet ved dette selskab at priserne ikke ændres hver måned som ved andre selskaber. Til gengæld er det de færreste andre selskaber der kan tilbyde de samme lave priser på telefoni med så meget taletid og mobil data.

Flyt dit mobilnummer med

Du kan selvfølgelig flytte dit nuværende telefonnummer med over til disse abonnementer uden at det koster ekstra. Derfor er det nemt at flytte dit mobilnummer hertil fra andre mobilselskaber. Når du først har bestilt et nyt abonnement hos dette selskab, så klarer selskabet resten med at flytte dit nuværende telefonnummer med til dit nye abonnement.

LEBARA Sim kort

Hvad koster et sim kort fra denne udbyder? Du kan bestille et sim kort fra 19 kroner pr. måned med 5 timers taletid og 5 GB data. Dette er det billigste sim kort fra dette mobil firma. Klik dig ind på hjemmesiden og se udvalget af SIM-kort med abonnement. Du kan faktisk købe simkort fra dette selskab i mange butikker landet over.

LEBARA udlandstelefoni

Du kan bruge et mobil abonnement fra dette selskab i over 60 lande uden problemer. Dette gælder både taletid og data. Du kan gå ind på hjemmeside og se hvad udlandstelefoni koster hos dette selskab. Der samarbejdes med over 60 lande i hele verden om telefoni. Se en liste med de 60 lande der samarbejdes med her.

Samme netværk som Telenor og Telia

Med de stærke netværk fra Telenor og Telia får du den bedste mobildækning i Danmark. Dette er en realitet med samarbejdet med to af Danmarks bedste mobilnetværk. Hermed er du sikker på den bedste forbindelse i landet. Det er især meget vigtigt at have et godt mobilt netværk hvis du bevæger dig meget rundt i landet. så er du sikker på at have et godt signal til både mobil taletid samt mobil data.

Fri MMS og SMS

Når du bruger MMS og SMS koster det ikke noget, så disse kan du bruge uden bekymringer. Det er altså gratis at bruge SMS og MMS med et abonnement fra dette selskab. SMS og MMS bruges stadigt på mange telefoner og er stadigt populært hos mange forbrugere.

LEBARA Trustpilot

Tjek Trustpilot for at se anmeldelser fra brugerne af LEBARA mobil HER. Dette er det bedste sted hvor du kan se forbrugerne af dette selskab ærlige mening om hvordan det fungerer hos selskabet. Dette er en af de bedste måder at finde ud af hvad andre kunder mener om LEBARA mobilabonnementer. Ellers kan du jo spørge i din familie eller omgangskreds om de også har LEBARA LEBARA abonnement på deres telefon.

LEBARA kundeservice

Selskabet her er helt i top med kundeservice hvilket også vises i de forskellige kundeanmeldelser der bliver lavet på nettet. Du kan selv gå ind og læse anmeldeserne først hvis det gør dig mere tryg. Denne udbyder mobil gør meget ud af at holde en høj standard på kundeservice så kunderne er tilfredse og er glad for deres abonnement.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Vi anbefaler at du starter med LEBARAs bestseller med 100 timers tale og 100 GB data til 99 kr. pr. måned uden binding. Herefter kan du altid opgradere eller nedgradere dit abonnement. Opgradering og nedgradering koster ikke noget gebyr. Med et abonnement fra denne udbyder er du sikker på at priserne ikke ændres hver måned, men at de er stabile og lave i meget længere perioder end andre selskaber i Danmark.

Du kan også starte med det mindste abonnement der koster 19 kroner om måneden. Her får du 5 timers taletid og 5 GB data hver måned. Dette er et billigt alternativ til dig der har et lille forbrug at opringninger og mobil data. Hvis du alligevel bruger dit eget WiFi derhjemme eller på arbejdspladsen. Du kan også vælge et telefoni med fri tale og fri data. Dette er så også det dyreste abonnement ved dette selskab lige nu.

LEBARA eSIM

eSIM er ikke tilgængeligt hos dette selskab indtil videre. Men mon ikke det snart bliver tilgængeligt her også. eSIM giver dig mulighed for at have mere end 1 telefonnummer på den samme mobiltelefon. Men mon ikke at LEBARA mobil får eSIM implementeret i deres abonnementer. Så lad os vente og se hvad der sker i den nærmeste fremtid med LEBARA eSIM.

Skift abonnement

Hvis du vil skifte abonnement fra dit nuværende selskab over til LEBARA abonnement så går du blot ind på hjemmesiden og bestiller det abonnement du gerne vil have. Udfyld dine oplysninger, og derefter klarer selskabet resten for dig. Der sendes et nyt SIMkort til din adresse som du kan sætte i din telefon når abonnementet bliver aktivt.

Dette er den normale rutine når du skifter til et andet selskab i Danmark. Udfyld dine egne kontaktoplysninger og vælg hvilket abonnement du ønsker. Derefter klarer dit nye teleselskab resten for dig. Det er meget nemt at skifte selskab i dag.

LEBARA mobilt bredbånd priser

Ønsker du at benytte mobilt bredbånd fra dette selskab kan du trygt skifte over til dem. Du kan vælge mobilt bredbånd efter dit behov igennem det fine udvalg af LEBARA mobilt bredbånd. Her finder du mobilt bredbånd forbrug til alle størrelser behov for mobilt data.

Du får et SIMkort tilsendt som du kan sætte i dine enheder, eller bruge sammen med en router der ikke leveres sammen med SIMkortet. Dette betyder at LEBARA kun yder support på SIMkort og forbindelsen til netværket. Så dit mobilt bredbånd kan bruges på mange måder fra dette selskab.

MitLEBARA selvbetjening

Du kan selv skifte pakke på MitLEBARA hjemmesiden via din computer, tablet eller telefon. Gå til MitLEBARA selvbetjening her. Med MitLEBARA kan du kontrollere dit abonnement og dit forbrug døgnet rundt på din computer, tablet/iPad eller mobiltelefon. En stor fordel hvis du ønsker at holde øje med dit forbrug så du ikke overskrider dit maksimum af taletid og mobil data.

Her kan du også skifte adresse samt kontaktoplysninger hurtigt og nemt døgnet rundt. So alle andre selskaber i Danmark har dette selskab en nem og overskuelig selvbetjening så du selv kan rette i dit abonnement og andre oplysninger. Du kan også finde information om abonnementsbetingelser samt opsigelse og ændringer.