LEBARA priser på telefoni

LEBARA abonnement tilbyder lave priser på abonnementer til din telefon. LEBARA taletidskort til faste lave priser i Danmark med taletid og mobil data. Med LEABARA abonnementer er du sikker på lave mobil abonnement priser i Danmark og udlandet.

LEBARA taletidskort

LEBARA taletidskort priser svinger mellem 19 kroner og 179 kroner. Her tilbydes telefoni fra 5 timers taletid og 5 GB data til din telefon. Du kan også vælge den store løsning med fri taletid og fri mobil data.

Hvad koster LEBARA telefoni?

LEBARA mobilLEBARA telefoni tilbyder dig lave priser på mobilabonnementer i Danmark og resten af verden. Du er sikker på lave telefoni priser i over 60 forskellige lande fordelt over hele verden. LEBARA mobil laver ikke deres priser om hver måned som så mange andre selskaber gør i Danmark. Dette er med til at give dig mere tryghed for at priserne forbliver lave uden at svinge op og ned hver måned.

LEBARA mobil data priser

Mobil data er den mængde data du får tildelt i GB. Mobil data tilbydes fra 5GB til 100GB data. Der tilbydes også en læsning hvor du får FRI tale og FRI data til en fast pris pr. måned. De mest populære er dog 100 timer/100GB data og det mindste abonnement til 19 kr. pr. måned med 5 timers taletid og 5 GB data pr. måned.

Billig telefoni

Vil du være sikker på billig telefoni med taletid og data som holder den lave pris i længden, så skal du vælge disse abonnementer. Det er nemlig kendetegnet ved dette selskab at priserne ikke ændres hver måned som ved andre selskaber. Til gengæld er det de færreste andre selskaber der kan tilbyde de samme lave priser på telefoni med så meget taletid og mobil data.

Flyt dit mobilnummer med

Du kan selvfølgelig flytte dit nuværende telefonnummer med over til disse abonnementer uden at det koster ekstra. Derfor er det nemt at flytte dit mobilnummer hertil fra andre mobilselskaber. Når du først har bestilt et nyt abonnement hos dette selskab, så klarer selskabet resten med at flytte dit nuværende telefonnummer med til dit nye abonnement.

LEBARA Sim kort

Hvad koster et LEBARA sim kort? Du kan bestille et LEBARA sim kort fra 19 kroner pr. måned med 5 timers taletid og 5 GB data. Dette er det billigste sim kort fra dette mobil firma. Klik dig ind på hjemmesiden og se udvalget af SIM-kort med abonnement.

LEBARA udlandstelefoni

Du kan bruge et mobil abonnement fra dette selskab i over 60 lande uden problemer. Dette gælder både taletid og data. Du kan gå ind på hjemmeside og se hvad udlandstelefoni koster hos dette selskab. Der samarbejdes med over 60 lande i hele verden om telefoni.

Samme netværk som Telenor og Telia

Med de stærke netværk fra Telenor og Telia får du den bedste mobildækning i Danmark. Dette er en realitet med samarbejdet med to af Danmarks bedste mobilnetværk. Hermed er du sikker på den bedste forbindelse i landet.

Fri MMS og SMS

Når du bruger MMS og SMS koster det ikke noget, så disse kan du bruge uden bekymringer. Det er altså gratis at bruge SMS og MMS med et abonnement fra dette selskab. SMS og MMS bruges stadigt på mange telefoner og er stadigt populært hos mange forbrugere.

LEBARA Trustpilot

Tjek Trustpilot for at se anmeldelser fra brugerne af dette selskab HER. Dette er det bedste sted hvor du kan se forbrugerne af dette selskab ærlige mening om hvordan det fungerer hos selskabet.

LEBARA kundeservice

Selskabet her er helt i top med kundeservice hvilket også vises i de forskellige kundeanmeldelser der bliver lavet på nettet.

LEBARA abonnement

Med et LEBARA abonnement er du sikker på at priserne ikke ændres hver måned, men at de er stabile og lave i meget længere perioder end andre selskaber i Danmark.

LEBARA eSIM

eSIM er ikke tilgængeligt hos dette selskab indtil videre. Men mon ikke det snart bliver tilgængeligt her også. eSIM giver dig mulighed for at have mere end 1 telefonnummer på den samme mobiltelefon.

LEBARA skift abonnement

Hvis du vil skifte abonnement fra dit nuværende selskab over til LEBARA abonnement så går du blot ind på hjemmesiden og bestiller det abonnement du gerne vil have. Udfyld dine oplysninger, og derefter klarer LEBARA resten for dig. Der sendes et nyt SIMkort til din adresse som du kan sætte i din telefon når abonnementet bliver aktivt.

LEBARA mobilt bredbånd priser

Ønsker du at benytte mobilt bredbånd fra dette selskab kan du trygt skifte over til dem. Du kan vælge mobilt bredbånd efter dit behov igennem det fine udvalg af LEBARA mobilt bredbånd. Her finder du mobilt bredbånd forbrug til alle størrelser behov for mobilt data.

Du får et SIMkort tilsendt som du kan sætte i dine enheder, eller bruge sammen med en router der ikke leveres sammen med SIMkortet. Dette betyder at LEBARA kun yder support på SIMkort og forbindelsen til netværket. Så dit mobilt bredbånd kan bruges på mange måder fra dette selskab.

MitLEBARA selvbetjening

Du kan selv skifte pakke på MitLEBARA hjemmesiden via din computer, tablet eller telefon.