Taletidskort med data

Bedste Taletidskort med data

Taletidskort med data – Et taletidskort med data til din telefon er det helt rigtige valg for dig, som har et begrænset behov for et taletidskort med data til din telefon. Du kan se et stort udvalg af disse her på siden. Taletidskort uden abonnement kan også bestilles. Læs mere

Sortér taletidskort med og uden data her:

Klik dig ind på de forskellige pakker for at se hvilke andre pakker og priser selskaberne har. Find et taletidskort uden abonnement i dag.

Det er ofte en stor fordel at vælge en løsning med taletidskort med abonnement. Især hvis dit forbrug er stærkt svingende fra måned til måned. Hvis du f.eks. er bortrejst i en længere periode og i øvrigt ikke ønsker at betale dyre roaming-takster på en udenlandsk destination. Så er det jo ikke smart at skulle betale til et uudnyttet abonnement.

Med et kort til taletid ligger dit forbrug på 0, mens du er væk. Men ulempen ved et kort med taletid er så til gengæld, at det gerne er en del dyrere set i forhold til det faste abonnement.

Og hvis du har et stort dataforbrug, vil det meget sjældent være en særlig god ide at vælge løsningen med taletidskort med data.

Her bør du absolut vælge et abonnement. Den endelige beslutning er naturligvis din. Du kender bedst selv dit behov for mobiltelefoni og dataoverførsel. Find billig bredbånd her.

Billigste taletid startpakke

Normalt er det også muligt at foretage nummerflytning i forbindelse med bestilling af billigste taletidskort startpakke med data. Der kan dog ofte være en ventetid på op til et par uger, før du vil kunne benytte dit nye simkort. Taletidskort uden abonnement er også populært i Danmark.

Ligesom det er tilfældet for priser på andre ydelser og teleselskaber, du har valgt. Så vil du efter få dage få tilsendt dit nye taletids kort med posten.

Taletidskort udlandet

Et taletidskort uden abonnement, altså taletidskort udlandet, er noget du både kan købe i DK inden du skal ud at rejse. Men du kan også købet et når du er i udlandet, så du giver lokale takster når du rejser i udlandet. Dette er noget de fleste feriedestinationer sagtens kan tilbyde. Uanset om du rejser i europa eller resten af verden. Eksempelvis er et populært rejsemål som Thailand fyldt af muligheder for at købe billige abonnementer til lokale selskaber i Thailand.

Det skal du overhovedet ikke være nervøs for. Og det er lige fra at i ankommer i lufthavnen, til i er på den destination i nu skal bo. Her tilbydes et stort udvalg af telefoni i alle afskygninger. Disse sælges i alle størrelser og med både data og taletid. Du kan også tanke op undervejs hvis du skulle løbe tør for enten taletid eller data. Så rejs du bare trygt til udlandet med din telefon, og køb en løsning på stedet.