Taletidskort

Bedste Taletidskort i Danmark

TaletidskortTaletidskort med data – Et taletidskort med data til mobiltelefon er det helt rigtige valg for dig, som har et begrænset behov for mobil taletid.

Yaletidskort uden data – Her betaler du jo nemlig kun for dit faktiske mobilforbrug, og du er ikke bundet til unødvendige forpligtende aftaler med dit mobilselskab.

Svesken på disken – du får hvad du betaler for, og du betaler for det , du får. Det gælder såvel almindelig samtale som SMS- og MMS-beskeder samt evt. dataforbrug. Se f.els. taletid hos OiSTER mobil taletid her

Se de bedste taletidskort i Danmark her:

Sortér taletidskort med data priser og indhold her:

Klik dig ind på de forskellige pakker for at se hvilke andre pakker og priser selskaberne har

Det er ofte en stor fordel at vælge en løsning med taletidskort. Især hvis dit forbrug er stærkt svingende fra måned til måned. Hvis du f.eks. er bortrejst i en længere periode og i øvrigt ikke ønsker at betale dyre roamingtakster på en udenlandsk destination. Så er det jo ikke smart at skulle betale til et uudnyttet abonnement.

Med et kort til taletid ligger dit forbrug på 0, mens du er væk. Men ulempen ved et kort med taletid er så til gengæld, at det gerne er en del dyrere set i forhold til det faste mobilabonnement.

Og hvis du har et stort dataforbrug, vil det meget sjældent være en særlig god ide at vælge løsningen med taletidskort med data.

Her bør du absolut vælge et mobilabonnement. Den endelige beslutning er naturligvis din. Du kender bedst selv dit behov for mobiltelefoni og dataoverførsel.

Taletidskort med mulighed for nummerflytning

Normalt er det også muligt at foretage nummerflytning i forbindelse med bestilling af taletidskort med data. Der kan dog ofte være en ventetid på op til et par uger, før du vil kunne benytte dit nye simkort.

Ligesom det er tilfældet for priser på andre ydelser og mobiltelefoner, vil du også, når det gælder priser på disse, kunne sammenligne de bedste øjeblikkelige tilbud på markedet.<(p>

Søgetjenesterne opstiller dine optioner på en overskuelig måde. Og du kan så udfylde en tilmeldingsformular online og sende den til det mobilselskab, du har valgt. Så vil du efter få dage få tilsendt dit nye taletids kort med posten.

Tags: ,