Samsung mobil priser

Samsung mobil priser på telefoner fra Samsung. Links til de bedste priser på Samsung mobil telefoner i Danmark. Vi har samlet links fra alle de største selskaber i Danmark hvor du kan sammenligne Samsung mobil priser lige nu. Samsung mobil priser oversigt. Se Samsung mobil på Trustpilot her.

Galaxy A3 – en prisbillig smartphone

Samsung Galaxy A3 er en af Samsungs svar på en prisbillig smartphone. Chassis er lavet i aluminium og har et smukt design.

Faktisk kan designet godt minde en lille smule om iPhone 5. Du får den sædvanlige stabilitet og gode funktionalitet som er kendetegnene for smartphones fra Samsung.

Samsung Galaxy A3 er let

Du bliver ikke sidetung af at have denne mobil i lommen. Den vejer nemlig kun 110 gram, så den hører til blandt de lettere mobiltelefoner på markedet. Så den mærkes heller ikke så meget når du har den i lomme. Som sædvanligt er dette en Samsung Galaxy model med et godt kamera.

Dette er noget der kendetegner Samsung mobiltelefoner, og hvor disse modeller skiller sig ud fra sine nærmeste konkurrenter. Du kan ved at klikke her se specifikationerne på en iPhone til sammenligning.

Specifikationer Galaxy A3:

 • Vægt: 110 g
 • Processor: Octa-core 1.6 GHz med 2GB RAM
 • Skærm: 4,7” HD sAMOLED
 • Styrestatem: Android 6.0 Marshmallow
 • 16 GB Intern hukommelse
 • Hoved kamera: 13 MP
 • Front kamera: 8 MP

Samsung Galaxy A3 – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy A3, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Galaxy A3 – en prisbillig smartphone

Samsung Galaxy A3 er en af Samsungs svar på en prisbillig smartphone. Chassis er lavet i aluminium og har et smukt design.

Faktisk kan designet godt minde en lille smule om iPhone 5. Du får den sædvanlige stabilitet og gode funktionalitet som er kendetegnene for smartphones fra Samsung.

Billig mobiltelefon

Så leder du efter en billig mobiltelefon, så er Samsung Galaxy A3 absolut en virkelig fin telefon når alt kommer til alt. Så tjek den lige ud inden du beslytter dig til hvilken model du gerne vil have.

Brug flere funktioner samtidigt med Samsung Galaxy S6 Edge

Med Samsung Galaxy S6 Edge kan du bruge flere funktioner samtidigt med den nye skærmteknologi der hedder edge. Du får nye features så som trådløs opladning samt ekstra skærme. En anden spændende nyhed er at du kan på blot 10 minutter, lyn-oplade din smartphone.

Det er ikke svært at se hvorfor denne smartphone er en af de mest solgte mobiltelefoner i Danmark lige nu. Den er simpelhen sprængfyldt med kraft, høj hastighed og smarte features. Skærmen på S6 Edge er fremstillet i slidstærkt Gorilla Glass 4. Så telefonen er meget robust og kan holde til en del.

Forbedret kamera

Kameraet er blevet forbedret med en optiske billedstabilisator og Galaxy S6s blænder forbedrer også billeder taget under selv dårlige lysforhold. Skarpheden i kameraet er blevet forbedret og autofokus er blevet hurtigere sammenlignet med tidligere modeller.

Ovenfor kan du sammenligne mindstepriserne fra de mest populære mobilselskaber i Danmark, og klikke dig ind for at læse mere om telefonen, samt de forskellige mobilabonnementer der tilbydes hos det enkelte selskab. En glimrende mobiltelefon for dig der ikke vil op og betale for de nyeste modeller, men kan affinde dig med at det ikke er den sidste nye model.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy s6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+ er lige nu den nyeste model fra Samsungs nyeste edge serie, med den nye skærmteknologi. Nu med endnu større skærm på hele 5,7″.

De nye smartphones fra Samsung har virkeligt fået et designmæssigt løft i en sådan grad, at Apple godt kan begynde at ryste i bukserne. Nu er de endnu mere elegante, og endnu smukkere end før. Samsung Galaxy S6 Edge+ viser vejen, og beviser at Samsung sagtens kan følge med på det designmæssige også.

Lynhurtig opladning og flere funktioner på samme tid

Med Samsung Galaxy S6 får du en lynhurtig smartphone som er fyldt med lækre features og en super hurtig processor der giver dig en kanon god oplevelse af alt på din telefon. Du kan lade telefonen op på kun 10 minutter, og så får du over 2 timers video tid efter denne opladning. Eller giver op til 4 timers brug.

Smukkere billeder

De store flotte 5,1” Quad HD Super AMOLED-skærm gengiver flere farvenuancer end tidligere. Funktionen Fast Tracking Auto Focus sikrer dig, at alle billeder står knivskarpt på telefonen, når du bruger kameraet. Du kan aktivere kameraet ved to tryk på “hjem-knappen”. På 1 sekund er du klar til at fange øjeblikket.

Farver: Sort, hvid, Guld og Blå.

Håndværkermobil fra Samsung mobil

Samsung Galaxy Xcover 3 er Samsungs nyeste bud på en håndværkermobil. Her får du virkelig en robust mobiltelefon der kan holde til at blive brugt på en byggeplads. Dette er en af de mest populære mobiltelefoner hos diverse håndværker firmaer i Danmark. Så står dit håndværkerfirma og mangler nye mobiler til medarbejderne, så er denne telefon virkeligt værd at overveje.


Specifikationer:

 • Vægt 154 g
 • Processor: Quad Core 1,2 GHz Mhz
 • Skærm: 4,5 tommer
 • Styresystem: Android OS, v4.4.4 (KitKat)
 • Intern hukommelse: 8 GB
 • Kamera: 5 megapixel

Samsung Galaxy Xcover 3

Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Den foretrukne håndværkermobil fra Samsung mobil

Samsung Galaxy Xcover 3 er blandt mange håndværkere den foretrukne mobiltelefon til at bruge på jobbet. Grundet telefonens robuste opbygning, kan den holde til lidt af hvert. Du kan også vaske den under vandhanen efter en beskidt arbejdsdag uden problemer.

Den kan nemlig tåle at være 1 meter under vand i op til en halv time af gangen. Det er der ikke mange mobiltelefoner der kan tåle i dag. Det vil sige at du kan vaske den af efter en beskidt arbejdsdag på jobbet.

Mest foretrukne håndværker mobiler fra Samsung mobil

Alt dette har gjort Samsung Galaxy Xcover 3 til en af de mest populære håndværkertelefoner i verden. Den har også forstærkede hjørner på coveret så hvis den skulle blive tabt, er den stærkere end de flere telefoner hvis dette skulle ske.

Så skal du bruge en robust og stærk håndværker mobil så kan vi anbefale denne model med god samvittighed. Denne mobil kan også bruges som en robust børne-telefon hvis du skulle mange sådan en. Så skal du ikke være bange for at mobilen sådan lige går i stykker hvis den bliver tabt eller behandlet lidt mre froft.