Billige teleselskaber

Teleselskaber oversigt i Danmark. Se her hvem der ejer hvem af de danske Teleselskaber. Da konkurrencen er hård imellem de danske Teleselskaber, så ser vi ofte at de forskellige teleselskaber er delt op i hovedselskaber og underselskaber. Vi har samlet de mest populære mobil Telefonselskaber i Danmark så du kan læse hvilke teleselskaber der ejer hvem.

Mobilselskaber i Danmark og Teleselskaberne hvem ejer hvem? – I Danmark findes der lige nu 4 store teleselskaber der ejer hvert deres telefoni netværk og sendemaster i Danmark. Dette betyder at alle andre mindre teleselskaber benytter sig af disse hovedselskabers mobilmaster og netværk. De er enten underselskaber eller lavprisselskaber i Danmark. De lejer sig så ind på de store teleselskabers sendemaster og kan derfor tilbyde en god netværks dækning til billige priser. Se en liste med mobilabonnementer her.

Største teleselskaber dækning – hvem ejer hvem?

TDC

TDC er det suverænt største Teleselskab i Danmark lige nu. TDC er det teleselskab der ejer flest mindre selskaber med telefoni. Hvem ejer Telmore? TDC ejer Telmore, YouSee og Unotel på nuværende tidspunkt. TDC ejer desuden Plenti Så her er du sikker på en rigtig god dækning med mobilnetværket fra TDC.

3

Dette teleselskab er kendt hos de fleste dansker selvom det faktisk er et af de nyeste selskaber i Danmark. Men igennem agressiv markedsføring og mange butikker rundt omkring i Danmark, så sidder de på en god del af det danske mobil marked lige nu. 3 ejer OiSTER, og de fokuserer meget på dette lavprisselskab med super lave priser og godt indhold. Dette gælder også i resten af verden hvor der tilbydes gode roaming-løsninger i rigtigt mange lande.

Telenor

Telenor er lige nu det andet største teleselskab i Danmark. Dette er fordi at de ejer lidt færre selskaber i Danmark end TDC gør på nuværende tidspunkt. Men de er stadigt en rigtig stærk udbyder af telefoni i Danmark. Telenor ejer CBB, (det tidligere Bibob), One Mobil og Canal Digital. Så her har du også flere kendte lavprisselskaber i Danmark.

Telia

Her er der også tale om et stort og kendt teleselskab med både fysiske butikker, men også med en stærk online del der spænder bredt indenfor telefoni i Danmark. Telia ejer blandt andet Call Me, Familietele og DLG Tele. Så i bund og grund bruger de fleste teleselskaber i Danmark de samme 4 udbydere af mobilt netværk.

Så er du kunde hos et af de store teleselskaber i Danmark, og vil du gerne ned i en lavere pris for telefoni, så kan du skifte til et af lavprisselskaberne, og derved spare penge hver måned. Dermed har du stadigt et rigtigt godt og stærkt netværk, men sparer penge på mobilregningen hver måned. Sådan foregår det hos de fleste selskaber, store som små.

Dansk Teleselskab – Du kan dog stadigt støde på en del selskaber der ikke er nogen af de før nævnte, og disse kan være mindre uafhængige selskaber, eller være ejet af større selskaber fra udlandet.

Hvem ejer Plenti?

Teleselskaberne hvem ejer hvem? – Mange spørger efter hvem ejer Plenti, som er et af de nyeste teleselskaber i Danmark. Plenti blev i 2018 opkøbt af TDC. Så nu ejer TDC et af de hastigt voksende bedste teleselskaber i Danmark i nyere tid.

Hvem ejer Greentel?

Teleselskaberne hvem ejer hvem? – Greentel bliver drevet af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer.

Bedste teleselskaber i DanmarkDu finder hurtigt de bedste Teleselskaber i Danmark og kan lave en hurtig sammenligning af priserne herunder. Det er blot at finde det der passer bedst til dit behov. Brug sorteringsværktøjet her, og find hurtigt frem til de bedste forslag til dit behov for telefoni.

Telefonselskaber med det bedste indhold

Teleselskaberne hvem ejer hvem? – Det gælder om at finde de Telefonselskaber der kan tilbyde det bedste indhold af mobil taletid og mobil data der passer til lige netop dit behov. Derefter kan du se hvad de tilbyder af udlands roaming i Europa og resten af verden. Det står altsammen specificeret ud under de enkelte selskaber. Det er lige til at gå til og let at overskue for dig.

Bedste Teleselskaber med mobiltelefoner

Teleselskaberne hvem ejer hvem? – De fleste Teleselskaber tilbyder et godt udvalg af mobiltelefoner og tablets. Der tilbydes også et godt udvalg af tilbehør der kan være alt lige fra routere til hovedtelefoner og andet lækkert udstyr. Du kan altid finde masser af mobil tilbehør hos de forskellige teleselskaber i Danmark.

Danske Teleselskaber med musiktjenester

Danske Teleselskaber dækning. De fleste tele selskaber tilbyder i dag pakker der indeholder diverse musiktjenester. Dette kan være Spotify, Tidal eller andre musitjenester med millioner af musiknumre som du frit kan bruge. Disse musiktjenester kan både være inkluderet i det enkelte abonnement, eller som tillægstjeneste. Typisk pris på en musiktjeneste ligger omkring 100 kroner. Læs mere om musiktjenesten TIDAL her og musiktjenesten youSee musik.

Hvordan skifter jeg teleselskab?

Teleselskaberne hvem ejer hvem? – Det er faktisk meget enkelt at skifte billig teleselskab. Du går bare ind på det nye telefonselskab du har besluttet dig for på listen ovenfor. Derefter udfylder du dit navn og hvilken pakke du gerne vil have. Find det bedste teleselskab i dag.

Billig Teleselskab Danmark – Største teleselskaber i Danmark. Så taster du datoen ind for det tidspukt du gerne vil flytte fit mobilabonnement på, og fortæller om du gerne vil beholde dit nuværende mobilnummer eller du ønsker et nyt telefonnummer. De fleste vil selvfølgelig gerne beholde det gamle mobilnummer, så det taster du bare ind i bestillingen.

Flytningen af dit telefonselskab sker automatisk

Bedste Teleselskaber Danmark – Herfra sker alt automatisk. Dit nye selskab sørger for at sige dit gamle abonnement op, og sørger for flytningen og aktivering af dit nye abonnement på den dato som du har valgt for flytningen. Nemmere kan det næsten ikke være. Så er det bare at læne sig tilbage og vente på dit nye sim kort.