Telmore mobil

Telmore mobil abonnement. Taletid og data pakker hos Telmore mobil med tale, data med og uden musik service online. Telmore abonnement giver dig et stærkt mobilnetværk med stærk telefoni og mobil data. Ved at vælge dette mobil selskab vil du blive serviceret af Danmarks ældste online teleselskab.

Oversigt over Telmore mobil abonnement:

Bestil en Telmore telefon via hjemmeside som du kan gå ind på via nedenstående links. Du vil altid kunne finde et godt tilbud på både telefon og abonnement fra dette selskab. Du kan få alle de fede tillægstjenester så som musik, data, udlandstelefoni og data til danske priser.

Telmore mobilabonnement har let gennemskuelige priser

Konceptet med et abonnement fra dette selskab er bygget op omkring et ønske om at have helt ukomplicerede abonnementer og let gennemskuelige priser, selvfølgelig i den lave ende.

Telmore mobil abonnement priserDenne forretningsmodel er blevet godt modtaget af de danske kunder, der da også udtrykker en høj tilfredshed med Telmore abonnement kundeserviceniveau. Således har Gallup 7 gange i træk konstateret, at Telmore mobilabonnement har de mest tilfredse kunder i Danmark. De blev oprettet i 2000, og 4 år senere blev selskabet overtaget af TDC. Telmore netværk bruger det bedste og mest udbredte mobil netværk i Danmark. Så her er endnu en fordel ved at bruge dette selskab.

Find et passende abonnement

Du finder en bred vifte af tilbud på Telmore mobil abonnement. Derfor vil du med garanti altid kunne finde et passende abonnement til dækning af dine behov. Med Mit Telmore tank op fungerer på den måde at du via dit login kan fylde mere data og taletid på din telefon.

Telmore dækning

Telmore’s dækning hører til bladt de bedste i DK, hvis ikke det ER den bedste dæking i Danmark.Hvis du ønsker fuld kontrol over forbruget, kan du vælge Basis taletidspakken fra Telmore mobil abonnement, hvor du kun betaler for det faktiske forbrug.

Telmore abonnement præsenteres dog fortsat som et selvstændigt brand, og man har naturligvis sine egne produkter og en selvstændig, velfungerende kundeservice. Men man benytter TDCs mobilnet, og det giver en helt uovertruffen dækning i hele Danmark. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber – klik her

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Telmore musik

Med Telmore musik får du adgang til over 60 millioner musik numre fra hele verden. Du kan bruge denne musiktjeneste på alle dine enheder (computer, telefon, iPad osv.). Du kan downloade musikken så du ikke behøver at være online når du vil lytte til dine playlister. Du skal blot downloade Telmore musik app’en, så er du kørende. Gå til Telmore MUSIK her.

Ingen opkaldsafgifter hos Telmore mobil

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, kan du glæde dig over, at Telmore abonnement ikke opererer med opkaldsafgifter. Og så kan du løbende tanke yderligere Telmore mobil abonnement.

Telmore mobil abonnement har to forskellige afregningsformer, når det gælder samtaler. Selskabet kalder det henholdsvis Kort Tale og Lang Tale. Som titlerne antyder, er disse abonnementer hver især indrettet på, hvor lang varighed dine samtaler generelt har.

Telmore mobil Telmore abonnementLang Tale koster 45 øre pr. påbegyndt minut og gælder døgnet rundt til alle fastnet- og mobilnumre i Danmark, mens Kort Tale koster 70 øre pr. påbegyndt minut og afregnes pr. påbegyndt sekund – ligeledes landsdækkende til alle numre. Naturligvis kan du skifte mellem de to abonnementsformer.

Masser af servicefeatures

Kunderne har i øvrigt adgang til flere servicefeatures tilknyttet det pågældende mobilnummer. Det gælder f.eks. banke på, mobiltelefonsvarer samt muligheden for viderestilling af opkald. Disse tjenester er helt gratis.

Desuden tilbyder Telmore mobil abonnement et net af betalingsservices – eksempelvis automatisk optankning af kontoen, indstilling af børnebudget, ubegrænset SMS og MMS plus en række andre. Det kan du læse meget mere om på selskabets egen hjemmeside.

Fede hacks med Telmore abonnement for bedre lyd fra mobilen

Telmore mobil abonnement tilbyder enkelt og billig mobiltelefoni samt mobilt bredbånd

Telmore mobil abonnement blev etableret tilbage i oktober år 2000. Da de blev til som en protest imod de store teleselskabers meget høje og uigennemskuelige priser og abonnementer. Hos Telmore abonnement mobil finder du både Taletid, Mobilt Bredbånd og Telefoner til gode priser.

Det gjorde det nemt og ikke mindst billigt at være kunde hos Telmore mobil abonnement. De mener selv at de har de bedste og mest gennemskuelige priser på hele markedet og har deres eget slogan. Som de arbejder ud fra: Klar tale og kunderne først.

TDC har dog siden 2004 været ejer af dette selskab. men dette selskab har fungeret som et selvstændigt selvskab indtil i 2013. Først her blev det selvstændige selskab nedlagt og samtlige medarbejdere samt deres drift aktiviteter blev indlemmet i TDC-koncernen og derfor er de udelukkende et varemærke ejet 100 % af TDC i dag.

I år 2010 var de Danmarks største teleselskab online

De udvidet først deres produktportefølje ved at tilbyde mobilt bredbånd i 2008. I år 2010 var de Danmarks største onlineteleselskab med over 700.000 kunder tilknyttet dem.

Ydermere yder de en meget effektiv service til samtlige af deres kunder. Du kan selv vælge om du ønsker deres service og hjælp over internettet. Her du har mulighed for at finde svar på langt de fleste spørgsmål, eller kontakte deres kundeservice enten på deres live chat eller telefon.

God kundeservice

Der vil du komme i kontakt med en af deres kundeservicemedarbejdere. Da med garanti vil kunne hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have. De har rigtig hurtige svartider på deres kundehenvendelser og du vil derfor ikke skulle vente i flere dage på at få svar.

Derfor er det ikke uden grund af dette mobilselskab er et af de selskaber i Danmark, der har de mest tilfredse kunder. Vælg dem som dit fortrukne mobilselskab i dag og få en kundeservice du sjældent har set andre steder.

TDC ejer Telmore mobil

Dette selskab er ejet af Danmarks største selskab, og har dermed også det største og bredeste netværk og internet i Danmark.

Telmore mobiler

Du får et stort udvalg af Telmore mobiler at vælge imellem. Og der er rig mulighed for at kombinere et abonnement med en mobil fra dette selskab. Hvis du kigger på hjemmesiden som der er et link til i oversigten ovenfor, så vil du finde rige muligheder for tjenester som du kan tilvælge til din telefon fra dette selskab.

Telmore internet

Der tilbydes også internet fra dette selskab og disse findes i alle afskygninger. Internet kan vælges som mobil tjeneste, som modem, eller som fast internet til husstanden hvor du bor. Dette kan tjekkes på hjemmesiden hvor du kan se om det kan installeres på din adresse med det samme.