Mobilabonnement sammenligning 2019

Det bedste mobilabonnement og det billigste mobilabonnement:

Mobilabonnement sammenligning – Præcis hvad der er det bedste og hvad der er det billigste mobilabonnement er naturligvis individuelt. Målet er, som oftest, at vælge det billigste abonnement, der bedst dækker de behov man har.

Det kan virke en smule uoverskueligt, at skulle besøge samtlige mobilselskabers hjemmesider for, at finde et passende mobilabonnement.

Derfor har vi samlet de mest populære i en oversigt nedenfor, hvor du kan specificere dit forventede forbrug af mobil taletid og mobil data. På den måde bliver det ganske enkelt, at finde det bedste og billigste mobilabonnement, dækker dit behov.

Mobilabonnement fri data

Vi har af pladsmæssige hensyn valgt de vigtigste faktorer i et mobilabonnement, og hvis du vil se mere om den enkelte type mobilabonnement, skal du klikke dig ind på de links i oversigten som du kan tilgå via de grønne knapper i højre side.

Her kan du så se alle detaljer om de forskellige typer mobilabonnement fri data i 2019.

De populæreste typer mobilabonnement priser i 2019

Bedste mobilabonnement 2019

Vi har i denne oversigt valgt at vise de mest populære typer mobilabonnementer priser som der bliver søgt mest på i Danmark. Derfor kan der godt være flere end dem vi viser her.

Dette er blot en hjælp til dig for at vise dig hvilke typer mobilabonnement pris der bliver solgt flest af herhjemme. Det samme gælder for en billig smartphone.

Er der et mobilselskab du mener skal være med i oversigten, så er du velkommen til at skrive til os om hvilket selskaber der også bør være med i oversigten.

Dette skal du kigge efter inden du skifter mobilabonnement

  • Pris
  • Gebyrer
  • Bindingsperiode
  • Hvor meget taletid
  • Hvor mange GB data
  • Special rabatter

Mobilabonnement sammenligning – det skal du kigge efter

Prisen

Det første du nok skal kigge efter er prisen. Hvad er dit budget pr. måned for et mobilabonnement?

Gebyrer

Derefter skal du kigge på hvilke gebyrer der kommer oven i en abonnementpris. Dette er ofte små beløb, men dog et ekstra beløb der ikke altid er med i abonnementsprisen. Dette kaldes ofte for Administrationsgebyr, og koster eksempelvis 7 kr (bare et eksempel).

Bindingsperioden

Binding er for det meste bare en enkelt måned, men der kan være mobilselskaber der har bindingsperioder på 6 måneder. Dette giver som regel ekstra fordele i eksempelvis bedre priser eller billigere priser i de første måneder af bindingsperioden.

Antal timers taletid

Der findes enten pakker med forskellige antal timer inkluderet, eller pakker hvor der er fri taletid.

Antal GB (Gigabyte) data

Dette er som regel noget der er en begrænset antal GB på. Det er sjældent at det findes som ubegrænset antal GB.

Special rabatter

Dette kan eksempelvis være at et mobilselskab har en specialpris i den første måned, eller i eksempelvis 3 måneder. Dette er typisk noget der tilbydes hvis det er et mobilabonnement med musik med 6 måneders binding. Så kan der opnås fordele rent prismæssigt de første måneder af abonnementsperioden.

Forskellige typer mobilabonnementer priser

Behovet er ofte forskelligt fra person til person. Så der er derfor også forskellige typer af indhold i det bedste mobilpakkerne for dig.

Du kan have brug for meget eller lidt taletid. Det samme er gældende for mobil data. Disse to typer er ofte det der skiller pakkerne ad og som kunderne vælger ud fra.

Den bedste mobilabonnement sammenligning

Hvis du altid befinder dig det samme sted, kan du bruge WiFi forbindelsen på den pågældende adresse. Det betyder at du ikke har det store behov for mobil data.

Faktisk kan du i dag også bruge WiFi forbindelser til at tale i telefonen med. Dette er dog forskelligt hvor mange der er på denne WiFi forbindelse ad gangen. Men der kan altså være fordele og besparelser ved at være det samme sted hver dag.

Mobilabonnement med musik – Er du meget på farten?

Hvis du bevæger dig meget rundt i landet, eller verden, så skal du have en mobilpakke med fri taletid og så meget data som muligt. Især hvis du bruger meget data til at være på nettet med.

Rejser du også udenlands via eksempelvis dit arbejde, så findes der også mobilpakker ned roaming i udlandet. Dette er noget som nogle mobilpakker har i abonnementet. Eller er det som regel noget som du kan tilvælge for en merpris.

Bedste mobilabonnement til børn

De fleste mobilselskaber tilbyder også mobilabonnementer til børn. Her er det så pakker med meget begrænset taletid, samt meget begrænset data. Det gode ved den slags børne abonnementer er, at selvom de skulle løve tør for taletid og date, så kan du alligevel ringe op til telefonen. Dette er en billig måde at have et mobilabonnement til børn.