Hvordan kan jeg optage samtale på iPhone?

Det er muligt at optage en samtale på en iPhone ved hjælp af indbyggede eller tredjepartsapps. Her er trinene til begge metoder:

Metode 1: Optagelse med indbygget app

  1. Åbn appen “Telefon” på din iPhone.
  2. Ring til den person, du vil optage en samtale med.
  3. Mens samtalen er i gang, skal du trykke på knappen “Tilføj opgave” (det er det lille cirkulære ikon med tre punkter), der vises på skærmen.
  4. Vælg “Optag samtale” fra menuen, der vises.
  5. Tryk på “Start optagelse” for at starte optagelsen.

Metode 2: Optagelse med tredjeparts app

  1. Find en tredjepartsapp, der understøtter optagelse af opkald i App Store. Der er flere at vælge imellem, som f.eks. TapeACall, Call Recorder – IntCall og Rev Call
  2. Recorder.
  3. Download og installer appen på din iPhone.
  4. Følg instruktionerne i appen for at konfigurere optagelsen af opkald.
  5. Når du starter en samtale, skal du åbne appen og trykke på knappen for at starte optagelsen.

Optage samtale på iPhone med app

Hvordan kan jeg optage samtale på iPhone? Her viser vi dig hvordan du kan optage en samtale på en iPhone. Du skal bruge en mobil-app til at optage samtale på iPhone som vist nedfor. Denne app virker på alle iPhone modeller og iPad. App til optagelse af telefonsamtale på iPhone.

App til at optage samtale på iPhone

Vil du optage en samtale på Apple iPhone, så er det kun muligt hvis du bruger en mobil app som du kan downloade på Apple app store. Dette skyldes at reglerne flere steder i verden er indrettet således at det ikke er legalt at optage en samtale direkte på din mobiltelefon.

Amerikanske regler for at optage samtale på iPhone

De Amerikanske regler indenfor at optage samtale iPhone går desværre ud over indehaverne af dette mærkes brugere over hele verden. Derfor er det nødvendigt for dig at installere en mobil app der kan optage en samtale på Apple iPhone på en extern server. Vil du se de billigste internet udbydere i Danmark – klik her.

optage en samtale med iPhone

Løsningen er TapeACall

Løsningen for at kunne optage samtale med iPhone kan eksempelvis være at bruge mobil appen “TapeACall” som findes i en gratis version, samt betalt udgave. Den er let at bruge og kan aktiveres på få sekunder på din iPhone.

Optage konference opkald

Det er med denne app også muligt at optage konference opkald så du kan gemme konference opkald til senere brug. Det kan være en stor fordel hvis der undervejs i opkaldet skal fremhæves oplysninger i en samtale eller et konference opkald efterfølgende. App til optagelse af telefonsamtale iphone

Hvordan virker TapeACall?

TapeACall fungerer ved at oprette et 3-vejs opkald mellem dig og den der ringer op, og din TapeACall-tjeneste. Når du er i et opkald, du vil optage, skal du blot åbne TapeACall-appen og trykke på record. Appen ringer til TapeACall’s-adgangsnummer og begynder at optage, så snart TapeACall’s central svarer.

Du skal blot flette opkaldene, oprette et 3-vejs konferenceopkald, så bliver din samtale optaget. Download TapeACall her.

Hvordan får jeg adgang til mine optagelser?

Dine optagelser er tilgængelige i appen, når dit opkald slutter, og TapeACall’s servere har behandlet din optagelse, hvilket normalt kun tager et par øjeblikke.

Når din optagelse vises i appen, har du et link til at få adgang til dine optagelser privat på nettet. Eller til at dele med andre via e-mail, tekst eller sociale medier.

Derfra kan du downloade din optagelse til din computer eller uploade dine optagelser til Dropbox, Google Drive, Evernote og andre lignene tjenester. Billig telefoni, så tjek Alka Mobil her.

Vil du gerne skifte udbyder?

Du kan her se en liste med de mest populære udbydere af telefoni i Danmark. app til optagelse af telefonsamtale iphone:

Sådan kan du optage en samtale med iPhone

Denne app er meget populær blandt brugerne og får gode anmeldelser. Du kan nogle anmeldelser her, og du kan samme sted stille spørgsmål til udviklerne af denne mobil app hvis du er nysgerrig på at vide mere om denne app. Denne optage funktion kan være meget behjælpelig i mange situationer.

Du ved nok bedst selv i hvilke situationer denne mulighed for at optage en samtale på din mobil vil være. Dette kan være i forretningsmæssigt øjemed eller privat øjemed. Det kan være en fordel hvis du gerne vil referere fra et telefonmøde eller fra en telefon samtale. Vi håber at du gennem vores artikel er blevet klogere på hvordan du kan optage samtale på telefon fra Apple.

Se hvordan du bruger TapeACall her:

I de ovenstående videoer kan du se TapeACall i funktion inden du downloader app’en. Dog kan du starte med den gratis version af app’en inden du begynder at bruge den betalte udgave. Så kan du føle dig mere tryg inden du signer op til Pro udgaven af denne mobil app.

Har du spørgsmål til TapeACall kan du gå ind på deres hjemmeside og få svar på de spørgsmål du skulle have til denne mobil app. Vi håber at du får glæde af denne funktion på din telefon. Det kan være en stor hjælp i flere situationer.