OiSTER mobil abonnement og OiSTER internet med god dækning til OiSTER mobiler. Mit OiSTER mobil gør det lettere for dig at styre dit eget OiSTER abonnement. OiSTER mobil har ingen binding i deres mobil abonnementer, så du kan skifte når du har lyst til at skifte.

OiSTER mobilabonnement:

OiSTER mobil abonnement

Mit OiSTER – Du tanker din konto op med 7 dage eller 30 dage ad gangen. OiSTER mobil tilbyder billige abonnementer til alle behov for taletid, mobil data, OiSTER mobiler, OiSTER internet.

Med OiSTER dækning er du godt klædt på til alle de mobiltjenester du kan ønske dig i Danmark og på rejsen i udlandet. Se de bedste mobilselskaber i Danmark her.

Begynd med en startpakke

MitOiSTER – Hvis du vil i gang med OiSTER mobil behøver du blot at købe en startpakke med SIM-kort hos en mobil forhandler. Du kan bestille et abonnement her på siden. Når du ønsker at rekvirere taletid, er det ganske enkelt.

Det kan foregå på OiSTERs hjemmeside, hvor du betaler med dit kreditkort, eller du kan tilkøbe taletid kontant ved at besøge en af de mange udsalgssteder, som tilbyder telefoni fra denne udbyder.

OiSTER mobil Mit OiSTERDet er nemt at aktivere et OiSTER abonnement. Det kan du gøre via telefon eller PC, og du vil til hver en tid kunne aktivere dit produkt eller foretage ny optankning af taletid – selvfølgelig også efter at du er løbet tør. Mangler du penge til en ny mobil? Find nemme lån her.
her.

MitOiSTER – Hvis dit behov for taletid skulle ændre sig, er det ikke noget problem. Disse abonnementer kan ændres fra måned til måned, så du altid har et abonnement, der passer til dit aktuelle behov.

Forskellige taletidsintervaller med OiSTER mobil taletid

MitOiSTER – Ud over OiSTER mobil fri tale tilbyder selskabet også en række andre fordelagtige taletidspakker med forskellige taletidsintervaller. Du kan vælge OiSTER mobil abonnementer med Fri taletid, og til hver af taletidspakkerne er naturligvis tilknyttet rummelige datapakker.

Så du vil kunne surfe og sende mails i forhold til dit behov. Med de største dataløsninger er der også rigelig kapacitet til at hente musik og film.

Ubegrænset SMS og MMS

MitOiSTER – For alle taletidspakkerne med dette mobilselskab gælder selvfølgelig også, at du kan sende SMS og MMS i ubegrænset antal. Det er en feature, som virkelig mange kunder har stor fordel af. Se TOP 10 telefoner i Danmark

Se en sjov video med dyrene fra reklamerne

Et ungt teleselskab

OiSTER mobil har kun eksisteret siden 2008, men har lige siden taget danskerne med storm bl.a. med deres velkendte og kreative reklamer på de største kanaler i Danmark.

De startede først med kun at tilbyde mobilt bredbånd til danskerne, men har senere hen valgt at udvide deres sortiment til også at tilbyde mobiltelefoni. Hele OiSTERS grundlag er, at det skal være nemt og samtidig billigt at være kunde hos dem.

OiSTER mobil er bedst til prisen

Mit OiSTER – Derfor har de siden deres etablering i 2008 benyttet deres slogan ”Bedst til prisen”. Det hele startede med at det velkendte teleselskab som stadig eksisterer i dag. 3 ønsket at etablere et helt nyt lavprisselskab på det danske bredbåndsmarked.

De kunne se forskellige muligheder og et marked. Et marked hvor der stadig var plads til flere udbydere. De havde dog en intention fra start af om, at de skulle skille sig ud fra andre teleselskaber.

Også i forhold til deres navn. Deres første idé til et navn på det nye lavprisselskab til det danske marked var navnet ”Oi”. Der var stammer fra portugisisk og betyder ”Hej”. Dengang fandtes da dog allerede et andet mobilselskab netop i Brasilien. Hvor der også bliver talt portugisisk og derfor kunne de ikke tillade sig at kalde sig for ”Oi” på det danske marked.

De fandt dog hurtigt et alternativ med nogle flere bogstaver nemlig OiSTER mobilabonnement, som de har heddet lige siden.

Du kender OiSTER mobilabonnementer på de sjove østers

Det har reel ingen betydning, men mange vil nok kunne forbinde det med det kendte ord ”oyster” på engelsk, som på dansk står for ”østers”.

Derfor er det heller ikke uden grund, at de igennem årene har baseret deres velkendte reklamer på de små lilla østers. De er blevet sendt på flere af de danske TV kanaler i Danmark i løbet af de sidste 7 år. Hvilket er den tid som dette selskab har eksisteret.

Det er nok noget som mange ikke har tænkt videre over, men som på enkel vis er på grund af ligheden mellem ”oyster” og OiSTER telefoni. Skift derfor til dette selskab hvis du ønsker et lavprisselskab med nogle af bedste priser på markedet i dag.

Styr det hele på Mit OiSTER

På dit login hos denne udbyder kan du selv logge ind døgnet rundt fra din computer eller din telefon. Her kan dy ændre abonnement, eller se dit forbrug at tale og data. Du kan også få et overblig over dine regninger på Mit OiSTER login. Prøv det og find ud af hvor let det er at få et godt overblik over dit abonnement.

OiSTER dækning

OiSTER netværk – Der arbejdes sammen med mobilselskabet 3 som står for mobilnettet og data til internet dækningen hos dette selskab. Her er du sikker på en god forbindelse, også når du rejser i udlandet. Der findes masser af samarbejdspartnere i hele verden ti dette selskab. Hvis du løver tør for data eller taletid kan du selv gå ind via dit login hos denne udbyder og tanke taletid eller data på dit telefon.

Det kan jo ske at dit borbrug ikke rækker til hele måneden, og så får du en notifikation om at du er ved at løbe tør på din mobil. Så du skal aldrig være nervøs for at du står uden teletid eller data på din telefon.