Telenor abonnement starter med “Telenor minut”, hvor der betales for aktuelle forbrug af taletid, sms og mms. Hvis man taler meget i mobil er det helt sikkert et af Fri+ abonnementerne, som er uden bindingsperiode, man skal købe.

Telenor internet priser

Her får man Fri taletid, sms og mms, men betaler får den datamængde der vælges. Derudover får man “Roam Away”, hvilket betyder Du kan bruge din telefon i 37 europæiske lande, på samme vilkår som i Danmark. Sammenlign også priser med CBB mobil abonnement priser her.

Yderligere får man 3 måneder gratis adgang til Viaplay uden yderligere binding. Telenor tilbyder også Fri+ familieabonnementer med 6 måneders binding.

Den ekstra fordel er, at man ift. Fri+, sparer penge på abonnement nr. 2 ligesom man, ved tegning af 2 eller flere abonnementer, får 12 måneders Viaplay, 1.000 GB OneDrive lagerplads og Office 365 til hele familien med i købet. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber – klik her.

Telenor abonnement

Telenor abonnementTelenor pakker belønner dig, hver gang du køber taletid. Du kan vælge mellem 6 forskellige taletidskort, der hver især har deres specifikke taletid.

Og her kommer den gode nyhed. Telenor mobil abonnement giver dig ekstra taletid, når du tanker op – jo mere du betaler, desto mere ekstra taletid bliver fyldt på taletidskortet. Alle taletidskort gælder i 12 måneder fra den dag du tager det i brug.

Du starter som Telenor abonnement kunde ved at købe et taletidskort med et bestemt beløb. Se de populæreste mobilselskaber i DK her.

Telenor abonnement giver dig dette

Fri taletid i alle pakker. Så du skal ikke tænke over hvor længe du taler i din mobiltelefon. Dit nye taletidskort kan selvfølgelig ud over samtaler også bruges til SMS, MMS og talebeskeder. Du risikerer aldrig at løbe tør for taletid, da der er fri taletid i alle Telenor telefoni.

Opret din egen personlige taletidsside

Når du er kommet i gang med taletid fra Telenor abonnement, kan du oprette din egen personlige taletidsside. På denne side vil du løbende kunne følge med i dit forbrug, og du kan naturligvis også få et godt overblik over din bonustid.

På taletidssiden finder du desuden en oversigt over de optankninger, du har foretaget. Her er med andre ord styr på alt. Taletidssiden kan først anvendes, efter at du har oprettet dig. Du skal i øvrigt have en adgangskode for at kunne logge ind på din taletidsside. Denne kode vil blive tilsendt til dig pr. SMS.

Start med et abonnement fra Telenor abonnement

Vil du gerne oprette et abonnement fra Telenor, så kan du starte med at bestille en mobilpakke fra Telenor ved at klikke her. Det kan du gøre ved at besøge Telenor abonnements website online eller hos en af de godt 3.000 forhandlere over hele landet, hvor man i øvrigt gerne vejleder dig yderligere omkring brug af Telenor abonnement.

Telenor abonnement – Et teleselskab med direkte aner helt tilbage til 1855

Telenor abonnement er har en meget lang historie bag sig. Selskabet, som er af norsk oprindelse blev oprettet helt tilbage i 1855 som det statsejede Telegrafverket. I 1969 ændredes navnet til Televerket, som så i 1994 blev til Telenor abonnement.

Telenor abonnement tilbud på henholdsvis mobilabonnementer og mobilt bredbånd:

I dag er Telenor abonnement ikke bare det førende telekommunikationsselskab i Skandinavien, men en af de helt store teleoperatører på verdensplan med helt eller delvist ejede teleselskaber i en lang række lande i det centrale Østeuropa og Asian. Her kan du læse meget mere om Telenor abonnement lange og spændende historie.

Telenor abonnement Danmark

Telenor mobil Denmark, der er danmarks næststørste mobilselskab blev lanceret i 2009 med sammenlægningen af selskaberne Sonofon og Cybercity, som Telenor Group havde købt i henholdsvis 2000 og 2005. Se anmeldelser på TrustPilot her.

Teleselskabet Sonofon blev oprindeligt dannet i 1991 af GN Store Nord og amerikanske BellSouth mens tele- og internetvirksomheden Cybercity, blev stiftet i 1995 af Klaus Riskær Pedersens familiefond. Ved sammenlægningen blev selskabernes tidligere navne begravet.

Selve kernen i Telenors forretningskoncept er, at gør private samt erhvervskunder i stand til at kommunikere både via internet og telefon. De holder konstant øje med markedets udvikling samt de teknologier. Og det er derfor heller ingen tilfældighed, at de som bekendt er en sammenlægning af både Sonofon og Cybercity.

Det tidligere Sonofon

Hvor Sonofon var kendt for deres mobilabonnementer og hvor Cybercity var kendt for deres internetløsninger. Prisen på deres specifikke mobilabonnementer og bredbåndsløsninger, kan hurtigt og nemt ses inde på deres hjemmeside.

Få svar på dine spørgsmål

Der vil du også kunne læse spørgsmål og svar på mange af de spørgsmål, som du med stor sandsynlighed har og rigtig gerne vil have svar på. Du vil også som et alternativ kunne ringe til deres kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet.

Telenor mobil abonnement mener ikke at man i dag skal sælge mobilabonnementer og internet hver for sig, men derimod som en samlet løsning, da teknologierne i dag lapper over hinanden.

Kommuniker over alt

Telenor abonnement

Mange af deres kunder har interesse i, at kunne komme til at kommunikere med deres private eller erhvervsfolk, hvor som helst og ikke mindst når som helst. Det er muligt med Telenor abonnement løsninger og uden at deres kunder, behøver at have nogle spekulationer omkring de bagvedliggende teknologier.

Hele deres vision og mission i dag er derfor, at give alle deres kunder en sammenhængende kommunikationsoplevelse, hvor dette mobil selskab bygger broer mellem de nye teknologier, indhold samt udstyr.

De er størst

Du skal vælge dette selskab, hvis du ønsker at være en del af det telekommunikationsselskab, som er det absolut største og førende i hele Skandinavien og som ligeledes har gode mobilabonnementer og bredbåndsløsninger til konkurrencedygtige priser. Gå til Tjekditnet.dk for at få mere at vide om hastigheder etc.