CBB Mobil

CBB Mobil er lige til at gå til

CBB Mobil er et mobilselskab i Danmark, hvor stadig fornyelse, konkurrencedygtige priser og god kundeservice med hurtig betjening for den stadigt voksende kundekreds er nøgleord. Dækning og netværk

CBB Mobil på Trustpilot og mobilselskabet med de mest loyale kunder i 2017

At dette selskab har en rigtigt høj score på Trustpilot og at de samtidig indtager førstepladsen i BrancheIndex Mobil undersøgelse af mobilsselskaber med mest loyale kunder i 2017 vidner om, at CBB Mobil har de rigtige produkter til konkurrencedygtige priser og samtidig en god kundeservice.

Club Blah Blah

CBB’s historie starter helt tilbage i oktober år 2000.

Her startede de to driftige danskere Peer Kølendorf og Michael Moesgaard virksomheden Club Blah Blah. Der senere hen gik og hen og blev en kæmpe succes i Danmark. Allerede i år 2002 blot 2 år efter deres etablering valgte de at skifte deres selskabs navn til det vi i dag kender som mobilselskabet CBB.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

CBB Mobil blev hurtigt overtaget

Kun 2 år efter de skiftede deres navn blev deres selskab overtaget af det daværende teleskab dengang Sonofon (som i dag kendes under navnet Telenor) for hele 175 millioner kroner. Dengang havde dette selskab omkring 160.000 kunder tilknyttet dem og deres ydelser.

Hvilket svarede til 4% af hele Danmarks mobilmarked.

CBB MOBIL

Lave priser

Dette resulterede bl.a. i meget lavere priser for mobiltelefoni og de havde dermed skabt et helt nyt marked, hvor deres konkurrenter var længder bagud allerede fra start af.

Dette fordi Telenor kunne tilbyde meget lavere priser end andre på markedet.

De har stadig i dag langt over 100 ansatte, men ikke som sælgere, men derimod hvor langt størstedelen arbejder i deres kundeservice, så de kan blive ved med at have tilfredse og glade kunder.

Dette selskab dækker 99% af Danmark

Med en dækning på hele 99 % af Danmark er det yderst få, som ikke vil kunne anvende CBB Mobil. Denne store dækningsgrad kan CBB mobil, ligesom flere af deres konkurrenter tilbyde fordi de hver især anvender Telias og Telenors store fælles netværk.

Kom på 4G netværk

Udover deres lave mobilabonnementer tilbyder de ligeledes deres kunder muligheden for at komme på det lynhurtige 4G netværk. Der er langt hurtigere for dem, der bruger internettet meget på deres smartphone.

Vælg derfor dette selskab som dit foretrukne mobilselskab

Dette hvis du ønsker en udbyder der værner om deres kunder og har en af de bedste dækninger i Danmark.