CBB Mobil

CBB Mobil er lige til at gå til

CBB Mobil er et mobilselskab i Danmark

Der går enormt meget op i, at de er til glæde for deres kunder og at det er dem, der skal behandles bedst muligt. Dækning og netværk

Med en enorm høj score på Trustpilot samt en vundet pris for de mest loyale kunder har CBB Mobil et rigtigt stort ønske om at forkæle deres kunder med en masse fordele efter deres behov og glæde i deres mobilabonnementer.

Club Blah Blah

Hele deres historie starter helt tilbage i oktober år 2000.

Her startede de to danskere Peer Kølendorf og Michael Moesgaard etableret deres virksomhed ved navn Club Blah Blah. Der senere hen gik og hen og blev en kæmpe succes i Danmark. Allerede i år 2002 blot 2 år efter deres etablering valgte de at skifte deres selskabs navn til det vi i dag kender som CBB Mobil.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

De blev hurtigt overtaget

Kun 2 år efter de skiftede deres navn blev deres selskab overtaget af det daværende teleskab dengang Sonofon (som i dag kendes under navnet Telenor) for hele 175 millioner kroner. Dengang havde CBB Mobil omkring 160.000 kunder tilknyttet dem og deres ydelser.

Hvilket svarede til 4% af hele Danmarks mobilmarked.

Med Telenors overtagelse af det unge selskab blev CBB Mobil i samarbejde med Telenor de allerførste i Danmark til at kunne tilbyde deres kunder mobiltelefoni via internettet.

CBB MOBIL

Lave priser

Dette resulteret bl.a. i meget lavere priser for mobiltelefoni og de havde dermed skabt et helt nyt marked, hvor deres konkurrenter var længder bagud allerede fra start af.

Dette fordi Telenor kunne tilbyde meget lave priser end andre på markedet.

CBB har stadig i dag langt over 100 ansatte, men ikke som sælgere, men derimod hvor langt størstedelen arbejder i deres kundeservice, så de kan blive ved med at have tilfredse og glade kunder.

Rigtig god dækning

De har enormt god dækning på 99 % af hele Danmarks befolkning på deres netværk. Hvilket betyder at de som mange af deres konkurrenter på mobilmarkedet også benytter sig af sammenslutningen af Telias og Telenors netværk.

Kom på 4G netværk

Udover deres lave mobilabonnementer tilbyder de ligeledes deres kunder muligheden for at komme på det lynhurtige 4G netværk. Der er langt hurtigere for dem, der bruger internettet meget på deres smartphone.

Vælg derfor CBB Mobil som dit fortrukne mobilselskab

Dette hvis du ønsker en udbyder der værner om deres kunder og har en af de bedste dækninger i Danmark.