CBB mobil abonnement

Billigste CBB mobil med taletid og data

CBB mobil abonnement er det bedste valg, hvis du ønsker billig og stabil telefoni og dataoverførsel til konkurrencedygtige priser. Læs mere

CBB mobilabonnementer

CBB Mobil data fordele

Ved CBB mobil får du EU data som ekstra data (i modsætningen til andre selskaber). Så hvis du for eksempel har et abonnement med Fri tale, 60 GB data i DK og 6 GB data i EU og bruger 6 GB data, mens du er på ferie i EU, har du stadig 60 GB data, når du er hjemme i DK igen. Hos de andre selskaber er EU en del af den samlede datamængde i pakken.

TOP 10 telefoner i Danmark

Vælger du et CBB mobil abonnement kan du nyde fordelen af at være på Danmarks bedst dækkende netværk, idet CBB mobil abonnementer benytter Telenor’s netværk, der er lagt sammen med Telias netværk. Se også en oversigt med mobilselskaber i Danmark

Her får du 4G hastighed på alle pakkerne også. En anden god grund til, at vælge et CBB mobil abonnement er, at CBB har “Danmarks mest loyale kunder 2017” jvf. en undersøgelse udført af “Brancheindex”

Det giver en samlet dækningsgrad på hele 99%. Hvilket må siges at være ret suverænt. Dækning og netværk

Se den nye CBB musikvideo her:

Billigste CBB abonnement gør det nemmere at vælge taletid

Med CBB abonnement har teleselskabet bestræbt sig for at gøre det nemmere for dig at være mobilkunde.

CBB mobil abonnement har taget et opgør med tendensen til komplicerede og uigennemskuelige abonnementer, belastende bindingskrav og en masse snørklede regler og betingelser, som de færreste forstår.

Det er noget, kunderne har forståelse for, således kan CBB mobil glæde sig over at være det bedst ratede danske teleselskab hos Trustpilot, der registrerer kundetilfredshed blandt de danske forbrugere. Har du lyst kan du læse mere om historien bag CBB mobil og de roser de har fået med på vejen.

CBB mobil abonnement tank op og fri SMS / MMS

Bortset fra Basispakkerne er der i øvrigt adgang til fri SMS og MMS, og hvis du er CBB mobil abonnement kunde, kan du ringe gratis til alle andre CBB mobil abonnement kunder.

Vælger du Basispakken, betaler du kun for dit faktiske forbrug – du betaler 0 kr., hvis du ikke benytter telefonen til udgående aktivitet. Dog er der et minimumsforbrug på 10 kr.pr. måned.

Hvis du har brug for optankning undervejs af taletid og data, så kan dette også lade sig gøre. Alt dette kan du se i CBB selvbetjeningspanelet som du har dit eget login til.

Mit CBB mobil

Via Mit cbb mobil kan du finde svar på de fleste ting omkring dit abonnement hos CBB mobil. Og du har en god oversigt over dit forbrug samt op- og nedgradering af dit eget abonnement. Så her får du god hjælp til at styre og overskue dit eget CBB mobil abonnement.

Gode taletids pakker at vælge imellem online

Konceptet er enkle og koncise talepakker, der indeholder alt, hvad langt de fleste normalforbrugere af telefoni har brug for. CBB mobil abonnement har sammensat super gode taletidspakker, og lige nu køres der med FRI TALETID på alle pakker (undtagen Basis pakken).

For alle pakkeversioner gælder, at der selvfølgelig ikke er nogen bindings tid, og du slipper også for opkaldsafgifter, der ellers ofte er en ”skjult” udgift ved mange mobilabonnementer. Der er i det hele taget ingen egentlige abonnementsudgifter – du betaler alene for det forbrug, du selv har valgt at have til rådighed, når du vælger CBB mobil abonnement.

Hold øje med priserne

CBB mobil abonnement – Tjek de gunstige priser på CBB mobilabonnement. Den skarpe konkurrence på mobilmarkedet gør, at priserne ofte ændres. Du kan være sikker på, at CBB løbende vil gøre alt for at justere deres prisniveau. Så man altid er i stand til at præsentere Danmarks bedste mobilabonnement for dig.

CBB Mobil er lige til at gå til

CBB mobil abonnement er et af de selskaber, hvor konkurrencedygtige priser og god kundeservice med hurtig betjening for den stadigt voksende kundekreds er nøgleord. Dækning og netværk

CBB mobil abonnement på Trustpilot og mobilselskabet med de mest loyale kunder i 2017

CBB mobilabonnementAt dette selskab har en rigtigt høj score på Trustpilot og at de samtidig indtager førstepladsen i BrancheIndex Mobil undersøgelse af mobilsselskaber med mest loyale kunder i 2017 vidner om, at CBB mobil abonnement har de rigtige produkter til konkurrencedygtige priser og samtidig en god kundeservice.

Club Blah Blah

CBB’s historie starter helt tilbage i oktober år 2000.

Her startede de to driftige danskere Peer Kølendorf og Michael Moesgaard virksomheden Club Blah Blah. Der senere hen gik og hen og blev en kæmpe succes i Danmark. Allerede i år 2002 blot 2 år efter deres etablering valgte de at skifte deres selskabs navn til det vi i dag kender som mobilselskabet CBB.

CBB mobil abonnement blev hurtigt overtaget

Kun 2 år efter de skiftede deres navn blev deres selskab overtaget af det daværende teleskab dengang Sonofon (som i dag kendes under navnet Telenor) for hele 175 millioner kroner. Dengang havde dette selskab omkring 160.000 kunder tilknyttet dem og deres ydelser.

Hvilket svarede til 4% af hele Danmarks mobilmarked.

Med Telenors overtagelse af det unge selskab blev dette selskab i samarbejde med Telenor de allerførste i Danmark til at kunne tilbyde deres kunder mobiltelefoni via internettet.

CBB mobil abonnement

Lave priser

Dette resulterede bl.a. i meget lavere priser for mobiltelefoni og de havde dermed skabt et helt nyt marked, hvor deres konkurrenter var længder bagud allerede fra start af.

Dette fordi Telenor kunne tilbyde meget lavere priser end andre på markedet.

De har stadig i dag langt over 100 ansatte, men ikke som sælgere, men derimod hvor langt størstedelen arbejder i deres kundeservice, så de kan blive ved med at have tilfredse og glade kunder.

Dette selskab dækker 99% af Danmark

Med en dækning på hele 99% af Danmark er det yderst få, som ikke vil kunne anvende dette selskabs tjenester. Denne store dækningsgrad kan CBB mobilabonnement, ligesom flere af deres konkurrenter tilbyde fordi de hver især anvender Telias og Telenors store fælles netværk.

Kom på 4G netværk

Udover deres lave mobilabonnementer tilbyder de ligeledes deres kunder muligheden for at komme på det lynhurtige 4G netværk. Der er langt hurtigere for dem, der bruger internettet meget på deres smartphone. Du kan også få tilbud fra CBB erhverv hvis du skal bruge telefoni til firmaet.

Vælg derfor dette selskab som dit foretrukne mobilselskab

Dette hvis du ønsker en udbyder der værner om deres kunder og har en af de bedste dækninger i Danmark.