CBB mobil, CBB internet og CBB mobiler er et godt valg, hvis du ønsker billig og stabilt telefoni til billige priser. CBB mobil kundeservice giver dig CBB support på telefonen elller via CBB kundeservice chat funktionen. Med CBB mobil abonnement kan du vælge imellem alt fra taletid, mobil data, musik, samt CBBmobil telefoner i alle prisklasser.

Mit CBB mobil abonnementer

CBB Kundeservice CBBmobil

Få kontakt til CBB-kundeservice på den ene eller den anden måde. Du kan ringe til Mit CBB kundeservice på 50 50 50 50. De har åbent alle hverdage 8.30 – 16.00.

Du kan også skrive til CBB kundeservice ved at klikke her

Mit CBB login

Mit CBB mobil CBB netværk CBB internetEt CBB netværk bruger Telenor mobilnetværk i Danmark. Mit CBB netværk har både CBB internet og CBB mobil telefoni. Der tilbydes også CBB musik. Du kan vælge mellem flere forskellige typer CBB mobil abonnementer. Se CBB mobil abonnement herudender.

MitCBB – Men som regel sender CBBmobil et multi SIMkort ud til dig via post. Så du selv kan tilpasse størrelsen af SIM kortet til din CBB telefon.

Se oversigten med alle de mest populære selskaber i Danmark her: Se Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her. Vil du se en oversigt med Streamingtjenester i Danmark – klik her.

Billigste CBB abonnement gør det nemmere at vælge taletid

CBBmobil – Med CBB abonnement har teleselskabet bestræbt sig for at gøre det nemmere for dig at være mobilkunde.

MitCBB mobil abonnement har taget et opgør med tendensen til komplicerede og uigennemskuelige abonnementer, belastende bindingskrav og en masse snørklede regler og betingelser, som de færreste forstår.

Bedst ratede danske teleselskab

Det er noget, kunderne har forståelse for, således kan CBBmobil glæde sig over at være det bedst ratede danske teleselskab hos Trustpilot, der registrerer kundetilfredshed blandt de danske forbrugere. Har du lyst kan du læse mere om historien bag CBB mobil tilbud og de roser de har fået med på vejen.

CBB mobil abonnement tank op og fri SMS / MMS

Bortset fra Basispakkerne er der i øvrigt adgang til fri SMS og MMS, og hvis du er CBBmobil abonnement kunde, kan du ringe gratis til alle andre CBB mobil netværk kunder.

MitCBB – Vælger du Basispakken, betaler du kun for dit faktiske forbrug – du betaler 0 kr., hvis du ikke benytter telefonen til udgående aktivitet. Dog er der et minimumsforbrug på 10 kr.pr. måned.

Hvis du har brug for optankning undervejs af taletid og data, så kan dette også lade sig gøre. Alt dette kan du se i MitCBB selvbetjeningspanelet som du har dit eget login til.

CBB Mobil data fordele

MitCBB – Hos CBB taletid mobil får du EU data som ekstra data (i modsætningen til andre selskaber). Så hvis du for eksempel har et abonnement med Fri tale, 60 GB data i DK og 6 GB data i EU og bruger 6 GB data, mens du er på ferie i EU, har du stadig 60 GB data, når du er hjemme i DK igen. Hos de andre selskaber er EU en del af den samlede datamængde i pakken.

MitCBB – Vælger du et CBB mobil abonnement kan du nyde fordelen af at være på Danmarks bedst dækkende netværk, idet CBBmobil abonnementer benytter Telenor’s netværk, der er lagt sammen med Telias netværk. Se også en oversigt med mobilselskaber i Danmark

Her får du 4G hastighed på alle pakkerne også. En anden god grund til, at vælge et CBB mobil abonnement er, at CBB netværk har “Danmarks mest loyale kunder 2017” jvf. en undersøgelse udført af “Brancheindex”. Tjek anmeldelser på Trustpilot her.

MitCBB – Det giver en samlet dækningsgrad på hele 99%. Hvilket må siges at være ret suverænt. Dækning og netværk

Se den nye musikvideo her:

Mit CBB mobil dækning

MitCBB – Via Mit cbb mobil kontakt kan du finde svar på de fleste ting omkring dit abonnement hos CBBmobil. Og du har en god oversigt over dit forbrug samt op- og nedgradering af dit eget abonnement. Så her får du god hjælp til at styre og overskue dit eget CBBmobil abonnement.

Gode CBB mobil taletids pakker

CBBmobil – Konceptet er enkle og koncise talepakker, der indeholder alt, hvad langt de fleste normalforbrugere af telefoni har brug for. CBBmobil abonnement har sammensat super gode taletidspakker, og lige nu køres der med FRI TALETID på alle pakker (undtagen Basis pakken).

MitCBB – For alle pakkeversioner gælder, at der selvfølgelig ikke er nogen bindings tid, og du slipper også for opkaldsafgifter, der ellers ofte er en ”skjult” udgift ved mange mobilabonnementer. Der er i det hele taget ingen egentlige abonnementsudgifter – du betaler alene for det forbrug, du selv har valgt at have til rådighed, når du vælger CBBmobil abonnement.

Hold øje med priserne

CBBmobil abonnement – Tjek de gunstige priser på CBB mobilabonnement. Den skarpe konkurrence på mobilmarkedet gør, at priserne ofte ændres. Du kan være sikker på, at CBB netværk løbende vil gøre alt for at justere deres prisniveau. Så man altid er i stand til at præsentere Danmarks bedste mobilabonnement for dig.

Mobiler hos CBBmobil

MitCBB – CBBmobil har et stort udvalg af CBB mobiler til dig som kunde i Danmark. Her får du et bredt udvalg af telefoner i alle prisklasser. Du kan gå in på CBBmobil og finde en CBB telefon der falder i din smag. Du bestiller online på CBBmobil hjemmesiden døgnet rundt. Du kan også ringe til CBBmobil og bestille den telefon der passer bedst til dig og din smag.

CBB Mobil indhold du selv kan styre

CBBmobil abonnement er et af de selskaber, hvor konkurrencedygtige priser og god kundeservice med hurtig betjening for den stadigt voksende kundekreds er nøgleord.
Dækning og netværk

CBB mobil abonnement på Trustpilot

CBBmobil – CBB mobilabonnement – At dette selskab har en rigtigt høj score på Trustpilot og at de samtidig indtager førstepladsen i BrancheIndex Mobil undersøgelse af mobilsselskaber med mest loyale kunder i 2017 vidner om, at CBBmobil abonnement har de rigtige produkter til konkurrencedygtige priser og samtidig en god kundeservice.

Club Blah Blah

CBBmobil historie starter helt tilbage i oktober år 2000.

MitCBB – Her startede de to driftige danskere Peer Kølendorf og Michael Moesgaard virksomheden Club Blah Blah. Der senere hen gik og hen og blev en kæmpe succes i Danmark. Allerede i år 2002 blot 2 år efter deres etablering valgte de at skifte deres selskabs navn til det vi i dag kender som mobilselskabet CBBmobil.

CBB mobil abonnement blev hurtigt overtaget

CBBmobil – Kun 2 år efter de skiftede deres navn blev deres selskab overtaget af det daværende teleskab dengang Sonofon (som i dag kendes under navnet Telenor) for hele 175 millioner kroner. Dengang havde dette selskab omkring 160.000 kunder tilknyttet dem og deres ydelser.

Hvilket svarede til 4% af hele Danmarks mobilmarked.

CBBmobil – Med Telenors overtagelse af det unge selskab blev dette selskab i samarbejde med Telenor de allerførste i Danmark til at kunne tilbyde deres kunder mobiltelefoni via internettet.

CBB mobil internet CBBmobil -

CBBmobil Lave priser

CBBmobil – Dette resulterede bl.a. i meget lavere priser for mobiltelefoni og de havde dermed skabt et helt nyt marked, hvor deres konkurrenter var længder bagud allerede fra start af.

Dette fordi Telenor kunne tilbyde meget lavere priser end andre på markedet.

De har stadig i dag langt over 100 ansatte, men ikke som sælgere, men derimod hvor langt størstedelen arbejder i deres kundeservice, så de kan blive ved med at have tilfredse og glade kunder.

Dækker 99% af Danmark

CBBmobil – Med en dækning på hele 99% af Danmark er det yderst få, som ikke vil kunne anvende dette selskabs tjenester. Denne store dækningsgrad kan CBB mobilabonnement, ligesom flere af deres konkurrenter tilbyde fordi de hver især anvender Telias og Telenors store fælles netværk.

Kom på 4G netværk

Udover deres lave mobilabonnementer tilbyder de ligeledes deres kunder muligheden for at komme på det lynhurtige 4G netværk. Der er langt hurtigere for dem, der bruger internettet meget på deres smartphone. Du kan også få tilbud fra CBB erhverv hvis du skal bruge telefoni til firmaet.

Vælg derfor dette selskab som dit foretrukne mobilselskab

CBBmobil – Dette hvis du ønsker en udbyder der værner om deres kunder og har en af de bedste dækninger i Danmark.

Mange valgmuligheder

Du får rigtigt mange valgmuligheder med dette selskab indenfor mobil telefoni, internet, musik, telefoner og routere til hjemmet, eller på farten. Der er nærmest ikke det der ikke kan lade sig gøre her. Desuden får du et af de størkeste mobil netværk i Danmar fra Telenor. CBBmobil er nemlig underselskab i den sammenhæng. Så du er altid sikker på en god forbindelse, uanset om det er på internettet, det mobile netværk eller til samtaler over telefonen.

Hvem ejer CBB mobil?

Det gør Telenor. CBBmobil er derfor underselskab til moderselskabet som har det store mobilnetværk i Danmark. CBB dækning giver dig den bedste sikkerhed for godt signal rundt i hele Danmark. Det vil være yderst sjældent at du vil opleve udfald på dette netværk. CBB mobiltelefoner kan bestilles på hjemmesiden døgnet rundt. Du kan altid bruge Mit CBB login til at tjekke dit forbrug af taletid og data, samt tjekke regninger osv. CBB fri data bliver mere og mere tilgængeligt i Danmark.

CBB butik

Hvis du leder efter en fysisk butik med dette selskab er det nærmeste nok Telenor butikkerne rundt omkring i Danmark. Ellers findes der ikke butikker med dette navn. CBB priser hører til i den lave ende af priser på telefoni. Derfor skal du gå efter dette selskab hvis du leder efter prisbillig telefoni til dit mobil behov.

IPhone SE, iPhone 14, iPhone 14 Pro er blandt de populæreste telefoner i Danmark. Her er der rigtigt mange kunder der benytter disse modeller. Der er faktisk meget forskelligt fra land til land eller fra verdensdel til verdensdel hvilke mærker der hitter. Men i Danmark er det altså Apple’s modeller der sælger bedst. Lige efter dem kommer Samsung mobiler, og sommetider popper der en Huawei eller andet brand i top 10 over de mest solgte mobiler i DK.