Om Top10mobiltelefoner.dk

Om os – Top10mobiltelefoner.dk er en sammeligningsside hvor du kan finde de bedste tilbud indenfor tele-branchen i Danmark. Top10mobiltelefoner.dk har leveret information om mobilselskaber, priser på telefoner, internet og mobilt bredbånd siden 2013.

Vi har hovedsageligt præsenteret toplister med de mest solgte telefoner i Danmark. Indholdet til disse toplister har vi hentet fra de største teleselskaber i Danmark, så som Telia, Telmore, youSee, Telenor og 3 mobil. Disse er hovedselskaber i Danmark med underselskaber så som OiSTER, CBB, EESY osv.

Om os – Hvem er Top10mobiltelefoner.dk?

Top10mobiltelefoner.dk er et enkeltmandsfirma der benytter sig af et netværk af skribenter og udviklere fra Danmark og Asien. Alle vores artikler er skrevet af danskere med stort kendskab til telebranchen, samt dagligt opdaterede konsulenter indenfor telebranchen.

Uafhængig blog

Vi er uafhængige og skriver artikler ud fra egne erfaringer med alt fra abonnementer i ind og udland. Telefoner, tablets og andet hardware, så som routere er baseret på egne oplevelser som almindelige forbrugere at det meste indenfor tele- og data branchen.

Om os – Artikler og anmeldelser

Da vi er et uafhængigt bureau, er alle vores links til teleselskaberne på denne side til tredjepart sider/selskaber. Derfor yder vi ikke support og fralægger os ethvert ansvar for de sider/selskaber/tilbud vi henviser til fra Top10mobiltelefoner.dk.

Vi tager forbehold for ændringer

Dette kan være ændringer af priser på abonnementer eller telefoner som selskaberne pludseligt ændrer. Disse ændringer får vi rettet så hurtigt som det er os muligt at gøre det.

Har du spørgsmål til indhold på siden?

om os - top10mobiltelefoner.dkDu er til enhver tid velkommen til at kontakte os via vores e-mail som er jan(snabela)netfever.dk. Top10mobiltelefoner.dk er en af flere online blogs der skriver uafhængige artikler om telefoni, telefoner og andet omkring branchen. Top10mobiltelefonder.dk er en del af netfevet.dk.

Dog svarer vi først tilbage dagen efter hvis det er efter vores normale kontortid som er 9 til 16 i hverdagene.
Skulle du have interesse i at markedsføre dig på vores hjemmeside, så skriv endeligt til os.

Læs anmeldelser af de danske selskaber på Trustpilot her.

Top10mobiltelefoner.dk drives af:

Netfever.dk
Vestergade 47
8600 Silkeborg

Top10mobiltelefoner.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks.
Udvalget af abonnementer inkluderer ikke alle udbydere af telefoni på det danske marked.