Duka taletid til alle

Duka mobil taletid tilbyder dig mobilpakker der kører på TDCs mobilnet. Så her får du en super god dækning på din mobiltelefon både på din taletid med også på det mobile bredbånd. Du er dermed sikret det bedste signal samt den bedste mobildækning i Danmark.


Tag derfor et godt kig på de mobilpakker der tilbydes for du kan virkelig spare penge her. Vi håber du finder en pakke der kan opfylde dine mobil ønsker. Se anmeldelser på Trustpilot her.

Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber – klik her.

Duka taletid har gode priser

Duka mobil tale og dataHvis du vælger Duka mobil som din foretrukne leverandør til din mobiltelefon, så kan du komme billigt i gang, for den første måned koster kun 1 krone. De har ikke oprettelse på deres abonnementer så der er de også meget rimelige mht. prisen for en startpakke.

Støt en god sag med Duka mobil

Når du bruger Duka mobil til din telefon, så vælger du selv hvilken god sag du gerne vil støtte. Dette er ikke noget der gør din mobilpakke dyrere, men blot en den af ideen med dette mobilsselskab. Nemlig at støtte gode sager i den bedste mening.

EU roaming hos Duka mobil

Samtidigt får du den bedste mobildækning over hele Danmark. Det er faktisk slet ikke så dårligt. Du får dermed mulighed for noget, som du ikke får hos andre mobilselskaber i Danmark. Der er det hele i disse mobilpakker og du får masser af indhold at vælge imellem.

Der er selvfølgeligt også inkluderet EU roaming i pakkerne fra Duka mobil taletid, så du roligt kan rejse udenlands uden at være bange for store ekstraregninger når du kommer hjem fra ferien igen. Så klik du dig roligt ind på dette mobilselskabs hjemmeside og læs mere om hvad de kan tilbyde dig som kunde. Vi ønsker dig held og lykke med din nye mobilpakke.