Streamingtjenester TV pakker

Streamingtjenester med TV pakker hvor du selv kan vælge hvad du vil se og hvornår er utroligt populære. Find Streamingtjenester i Danmark i dag og bestil de populæreste streaming tjenester i dag. Bedste udvalg af streamingtjenester i Danmark lige nu.

streamingtjenester

Streamingtjenester priser

Billige streamingtjenester priser i Danmark. Du vælger selv dine streamingtjenester ud fra de ønsker du har til TV streaming. Du kan vælge imellem streaming pakker med fast indhold, eller du kan selv vælge hvilke streaming tjenester du ønsker i din streaming pakke.

Du kan gennemse de streaming tjenester vi viser dig her på siden og vælge dem der passer bedst til dit behov. Er du mest til sportskanaler eller film og serier? Tjek de bedste streaming pakker fra de forskellige udbydere af streamingtjenester og vælg derefter den streamin tjeneste der passer bedst til din smag og det prisleje du ønsker.

Streaming TV

Streaming TV findes i alle genrer. Vil du have DR TV, TV2 play hvor du selv kan vælge hvornår du vil se en udsendelse? Er du træt af at være afhængig af de faste sendetidspunkter som flow-TV bliver vist på? Så kan løsningen for dig være at have TV streamingtjenester så du selv kan vælge tidspunk på dagen hvor du vil se dine yndlingsudsendelser, serier eller film.

Streaming tjenester Danmark

Der findes streaming tjenester over hele verden, og der er stor forskel på indholdet af disse streamingtjenester fra region til region. Eksempelvis er NETFLIX streaming meget forskelligt fra USA sammenlignet med Danmark. De fleste forbrugere er dog mest interesseret i de streamingtjenester der passer til de danske forbrugere.

Du kan også få ind på gratis streamingtjenester som DR TV der tilbyder en masse godt dansk TV som du kan streame døgnet rundt. Det eneste du ikke slipper for er den danske TV licens. De danske TV licens vil indtil videre altid være der.

Den danske TV licens er en af grundende til at vi kan se DR TV gratis. DR TV indeholder et kæmpe arkiv af danske TV udsendelser som du kan se når det passer dig.

Streaming pakker

Et af de nyeste streaming pakker er YouTV som tilbyder dig skræddersyede løsninger hvor du selv vælge hvilke TV kanaler du ønsker i din pakke. Så slipper du for at være tvunget til at have TV kanaler du alligevel aldrig ser. En ganske smart løsning for dig der selv vil bestemme hvilke TV kanaler du har at vælge imellem. YouTV er et af de streamingtjenester du kan vælge her på siden.

Streaming services

Streaming services med sport nogle af de mest populære indenfor sport. Her er TV3 et af de mest populære da de viser meget fodbold fra de mest populære ligaer i europa. Det er alt fra engelsk fodbold, Italiensk fodbold, spansk fodbold, Tysk fodbold, samt Formel 1. Det er til gengæld også en af de dyreste streamingtjenester i Danmark. Dette skyldes selvfølgelig de dyre TV rettigheder.

Streamingtjenester i Danmark

Her viser vi dig streamingtjenester i Danmark hvilket betyder at priserne vises i danske kroner. Hvis du vælger en udenlandsk streamingtjeneste skal du være opmærksom på prisen og den binding der er på tjenesten. Vær opmærksom på at du har bedre rettigheder på en dansk streaming tjeneste end en tjeneste fra udlandet.

Streaming pakker med musik

De fleste danskere har en eller anden form for streamingtjeneste med musik på deres computer, tablet/iPad eller telefon. Så har du altid musik lige ved hånden som du kan høre i bilen, i toget eller i bussen på vej til og fra skole eller dit arbejde. Dette er en meget populær form for streaming tjeneste.

Blandt de mest populære musik streaming tjenester er Spotify eller TIDAL. Der findes selvfølgelig mange flere streamingtjenester med musik end disse. Dette er blot de mest benyttede i Danmark. Du kan tjekke de mest populære mobilselskaber i Danmark her.

Podimo podcast tjeneste

Streamingtjenester i DanmarkPodimo er en tjeneste der tilbyder adgang til rigtigt mange populære Podcast udsendelser i Danmark og resten af verden. Her kan du lytte til mange spændende og interessante Podcasts som kunne have din interesse.

Så har du noget at lytte til når du er på farten, eller bare vil slappe af derhjemme med en god podcast som falder i din smag.

Du får 45 dages gratis prøvetid når du tilmelder dig Podimo podcasttjenesten. Så har du god tid til at prøve det af og se om du vil fortsætte med denne Podcast tjeneste.

Du kan læse anmeldelser af Podimo på Trustpilot her.

Bookbeat lydbøger

Streamingtjenester i DanmarkBookbeat lydbøger og e-bøger er en anden lydbogs tjeneste hvor du finder rigtigt mange lydbøger på nettet som du kan høre når du har lyst.

Efter prøveperioden koster det 79 kr. om måneden at benytte BookBeat lydbogs og e-bogs univers.

Du kan læse anmeldelser af BookBeat på Trustpilot her.