Apple iPhone Xs

Apple iPhone Xs 256gb prissammenligning:

Mobilselskab: Mindstepris:
Apple iPhone xs Kr.6820,- Se mere
Apple iPhone Xs Kr.5390,- (64GB) Se mere
Apple iPhone Xs Kr.6535,- Se mere

Apple iPhone Xs MAX

Apple iPhone Xs Max 64gb prissammenligning:

Mobilselskab: Mindstepris:
Apple iPhone 8 Kr.8980,- Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.12883,- (512GB) Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.10074,- Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.9895,- Se mere

Apple iPhone Xr

Apple iPhone Xr 64gb prissammenligning:

Mobilselskab: Mindstepris:
Apple iPhone 8 Kr.5860,- Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.6883,- Se mere
Apple iPhone Xs Kr.5190,- Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.6354,- Se mere
Apple iPhone X (10) Kr.5815,- Se mere

Apple iPhone X – Lån til mobilen i dag

Apple iPhone X – Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Apple iPhone X, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Apple iPhone Xs / iPhone Xs MAX video

Apple iPhone Xs / iPhone Xs MAX video review

Apple iPhone X video

Apple iPhone Xr video

Apple iPhone X farver

Apple iPhone X fås i 2 farver. Nemlig farverne sølv og sort. IPhone 8 har desuden glas på begge sider af telefonen. Dette siges at væres det stærkeste glas nogensinde på en mobiltelefon. Sammenlign med

Klik her og ansøg om lån nu


Specifikationer Apple iPhone X:

 • 5,8″ (OLED) skærm
 • Vægt 174 gram
 • Apple A11 Bionic chipset
 • Vand og støvtæt IP67
 • 12 megapixels kamera
 • 7 megapixel frontkamera
 • Intern hukommelse 64 GB eller 256 GB
 • Kamerasensorer Dual-sensor
 • 2 x Optisk zoom
 • Face ID på fronten
 • iOS 11
 • Trådløs opladning (Qi)
 • 3 GB RAM

Apple iPhone X har en lækker stor skærm

Derfor bliver ydeevnen også maksimal på alt hvad du laver med telefonen. Det er Apple A11 Bionic chipset der sørger for at udnytte alle features i din telefon så du får det bedste resultat som du kan ønske dig. Sammenlign med Apple iPhone 7 Plus specifikationer her.

Masser af intern hukommelse med Apple iPhone X (10)

Her kan du nemlig vælge mellem 2 udgaver af intern hukommelse. Enten 64 GB eller 256 GB intern hukommelse. Apple har valgt kun at have 2 varianter af denne type i den nye iPhone X (10).

Den interne hukommelse er forøget og samtidigt indskrænket til 2 størrelser – 64 GB eller 256 GB.

Oplad Trådløst med Apple iPhone X (10)

Alle de nye iPhone modeller iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X (10) lades via trådløs opladning. Dette er ekstra tilbehør til telefonen. Tilgengæld er det ikke en monopol standard som Apple benytter sig af her. Så du kan bruge de fleste trådløse opladere til de nye iPhones. Husk iøvrigt at sætte din iPhone på fly-mode når du oplader telefonen. Så tager det halvt så lang tid at lade telefonen op.

Apple iPhone 8

Brug det på alt fra Apple

Trådløs opladning er det nye sort. En helt ny standard der bliver fremtidens måde at lade alt vores elektronik op på.

Så stik og knapper bliver færre og færre på Apple produkterne.

Husk altid at sætte din iPhone på Fly-mode når du oplader telefonen. Så tager det kun halvt så lang tid som normalt.

Denne måde at lade elektronik op på kan nu bruges på alle Apple produkter fremadrettet.

Trådløs opladning er ikke noget nyt, men noget som Apple laver endnu bedre end før.

Se en video om de nye modeller her:


Vand og støvtæt iPhone X (10)

Denne model er vand og støvtæt og opfylder derfor IP67 kravene til disse ting. Så nu bliver din iPhone endnu mere robust hvis du vælger at skifte til denne model. Desuden er telefonen lavet med et glas omslag som er i et meget stærkt type glas. Så telefonen er blevet meget stærkere rent fysisk.

Designet på iPhon X (10)

Det her er en telefon hvor skærmen er i højsædet. Den fylder det hele. Det er kant til kant. Det kommer man ikke uden om. Det ser super flot ud. Apple iPhone X (10) kommer i to farver, nemlig i Sølv og i Sort. Ikke mere guld farve. Hvis vi tager et kig på en gammel kending, nemlig iPhone 8 Plus. Denne var en lidt ligegyldig mobiltelefon, da iPhone X (10) overgår den på mange områder.

Apple iPhone 8 Plus bliver overgået af iPhone X (10) med sine 5,8 tommer skærm. Og så er iPhone X (10) lavet med en OLED skærm hvilket giver dig en væsentligt bedre billede kvalitet. Apple kalder det Super Retina. Men lad os holde os til at det er en OLED skærm og at det bare giver et bedre billede i forhold til forgængeren. Skærmstørrelsen på Apple iPhone X (10) er lavet i en mere behagelig størrelse, så den ligger bedre i hånden end iPhone 8 Plus.

Tilvænning med Apple iPhone X (10)

Dog er der en lille ting som du skal vende dig til med denne skærm. Nemlig det mørke område i toppen af skærmen. Det er her hvor teknikken sidder til bl.a. ansigts genkendelse. Dette sorte område går lidt ind i billedet og man kunne frygte at den tager vigtig plads i billedet, så du måske kommer til at misse noget i billedet i dette område.

Dette sorte område skal du vænne dig til, men man kunne måske frygte at dette område på skærmen bliver et problem på nogle apps,
men vi kan jo kun håbe at apps udviklerne tager højde for dette fremover.

Ikke nogen fysisk hjem knap på iPhone X (10)

Der er ikke længere nogen fysisk “hjem” knap på denne telefon, så det skal du lige vænne dig til hvis du har været vant til at have denne “hjem” knap på din mobiltelefon. Og det har de fleste jo, især hvis du er vant til en iPhone. Så hvad skal du nu trykke på? Dette er ganske simpelt et tilvænnings-spørgsmål. Du skal nu vænne dig til at swipe oppefra og ned for at komme til “forsiden” af din mobiltelefon, på iPhone X (10). Dette kommer til at blive den største tilvænning på denne telefon, uden tvivl.

Du skal altså til at vænne dig til at swipe rigtigt meget på denne telefon, men når du har vænnet dig til denne swipe funktion, så vil du finde ud af at du betjener telefonen hurtigere end du har gjort før på en mobiltelefon. Det en nemt og brugervenligt på mange punkter. Du skal swipe halvt op på skærmen for at lave en multitasking. Dette kræver også noget tilvænning.

Ændrede funktioner i Apple iPhone X (10)

Hvis du vil have kontrolpanelet frem på iPhone X (10), så er denne funktion også lavet om i forhold til tidligere modeller. Nu skal du op i højre side af skærmen, ikke i midten som vi er vant til i tidligere modeller. For her ligger notifikations menuen, så du skal swipe ned fra øverst i midten af skærmen.

Endnu en tilvænnings ting i iPhone X (10). Så det med at swipe fra øverste højre hjørne bliver en udfordring med én hånd. Her skal du nok vænne dig til at bruge begge hænder for at kunne betjene denne funktion rigtigt. Denne funktion kan som det er nu, desværre ikke ændres til venstre side, så er du venstre-håndet skal du lige tage højde for dette.

Face id som låsesystem på iPhone X (10)

Face id er meget mere sikkert end fingeraftryk, så her får du en væsentlig mere sikker låse funktion i denne telefon. Face id kan kende dig hvis du har briller eller sobriller på. Den kan også kende dit ansigt hvis du har en hat eller hue på, så Face id er ret fleksibelt. Den kan endda kende dit ansigt i mørke eller andre dårlige lysforhold. Det må siges at være ret sejt at den kan det. Ansigts scanneren sidder i det mørke felt øverst på skærmen som vi tidligere har omtalt her i artiklen.

Hvordan virker Face id på iPhone X (10)?

Du kan se når telefonen er låst og når den er låst op ved det lille hængelås symbol øverst på skærmen. Du skal blot kigge på skærmen, så genkender telefonen dit ansigt. Face id genkendelsen fungerer overraskende godt, og virker hver gang du skal låse telefonen op med det samme. De apps der bruger touch id (fingeraftryk) kan også åbnes med Face id uden problemer. Det er blot blevet meget mere sikkert med Face id.

Ani mojies animerede ansigter

Disse benyttes også af de nye kameraer i toppen af skærmen. Her får du meget avancerede og nøjagtige animationer af dit ansigt der kan vises som en hund, en høne eller mange andre animerede sjove ansigter. Disse bevæger sig meget detaljeret i forhold til dit ansigts bevægelser. Du kan indtale/optage beskeder med disse animerede ansigter og sende en sjov besked på denne måde. En sjov lille gimmick, men heller ikke mere end det.

Portræt kamera med iPhone X (10)

Denne portræt kamera funktion fungerer okay, men der er absolut plads til forbedringer i denne funktion. Dette er selvfølgelig også noget som Apple arbejder på at forbedre i fremtiden. Dette er en fin løsning til selfie billeder, men den vil som sagt blive forbedret i fremtiden. Er du et sted med godt lys, så fungerer det ganske glimrende, men er der dårligt lys,
skal du regne med et væsentligt dårligere resultat i denne selfie-kamera-funktion.

Den dyreste telefon på markedet, men..

Selv om det er den dyreste telefon på markedet lige nu, så er det uden tvivl den bedste telefon på markedet lige nu. Apple iPhone X (10) er meget anbefalelsesværdig, og en telefon du ikke kan leve uden, hvis du er gadget og telefon freak. Spørgsmåler er blot. Har du pengene til den? Har du ikke pengene til den på stående fod, så har du mulighed for at låne pengene online – Klik her og se lånemuligheder nu.