Telmore mobil abonnement

Telmore mobil abonnement fra Danmarks ældste online telefoniselskab

Telmore mobil abonnement. Køb billigt mobil-abonnement hos Telmore mobil med tale, data med og uden musik service online. Læs mere

Oversigt over Telmore mobil abonnement:

Ingen opkaldsafgifter hos Telmore mobilabonnement

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, kan du glæde dig over, at Telmore ikke opererer med opkaldsafgifter. Og så kan du løbende tanke yderligere Telmore mobil abonnement.

Telmore mobil abonnement har to forskellige afregningsformer, når det gælder samtaler. Selskabet kalder det henholdsvis Kort Tale og Lang Tale. Som titlerne antyder, er disse abonnementer hver især indrettet på, hvor lang varighed dine samtaler generelt har.

Telmore mobil abonnementLang Tale koster 45 øre pr. påbegyndt minut og gælder døgnet rundt til alle fastnet- og mobilnumre i Danmark, mens Kort Tale koster 70 øre pr. påbegyndt minut og afregnes pr. påbegyndt sekund – ligeledes landsdækkende til alle numre. Naturligvis kan du skifte mellem de to abonnementsformer.

Masser af servicefeatures

Kunderne har i øvrigt adgang til flere servicefeatures tilknyttet det pågældende mobilnummer. Det gælder f.eks. banke på, mobiltelefonsvarer samt muligheden for viderestilling af opkald. Disse tjenester er helt gratis.

Desuden tilbyder Telmore mobil abonnement et net af betalingsservices – eksempelvis automatisk optankning af kontoen, indstilling af børnebudget, ubegrænset SMS og MMS plus en række andre. Det kan du læse meget mere om på selskabets egen hjemmeside.

Fede hacks med Telmore mobilabonnement for bedre lyd fra mobilen

Telmore mobil abonnement tilbyder enkelt og billig mobiltelefoni samt mobilt bredbånd

Telmore mobil abonnement priserTelmore mobil abonnement blev etableret tilbage i oktober år 2000. Da de blev til som en protest imod de store teleselskabers meget høje og uigennemskuelige priser og abonnementer. Hos Telmore mobilabonnement mobil finder du både Taletid, Mobilt Bredbånd og Telefoner til gode priser.

Det gjorde det nemt og ikke mindst billigt at være kunde hos Telmore mobil abonnement. De mener selv at de har de bedste og mest gennemskuelige priser på hele markedet og har deres eget slogan. Som de arbejder ud fra: Klar tale og kunderne først.

TDC har dog siden 2004 været ejer af dette selskab. men dette selskab har fungeret som et selvstændigt selvskab indtil i 2013. Først her blev det selvstændige selskab nedlagt og samtlige medarbejdere samt deres drift aktiviteter blev indlemmet i TDC-koncernen og derfor er de udelukkende et varemærke ejet 100 % af TDC i dag.

I år 2010 var de Danmarks største teleselskab online

De udvidet først deres produktportefølje ved at tilbyde mobilt bredbånd i 2008. I år 2010 var de Danmarks største onlineteleselskab med over 700.000 kunder tilknyttet dem.

Ydermere yder de en meget effektiv service til samtlige af deres kunder. Du kan selv vælge om du ønsker deres service og hjælp over internettet. Her du har mulighed for at finde svar på langt de fleste spørgsmål, eller kontakte deres kundeservice enten på deres live chat eller telefon.

God kundeservice

Der vil du komme i kontakt med en af deres kundeservicemedarbejdere. Da med garanti vil kunne hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have. De har rigtig hurtige svartider på deres kundehenvendelser og du vil derfor ikke skulle vente i flere dage på at få svar.

Derfor er det ikke uden grund af dette mobilselskab er et af de selskaber i Danmark, der har de mest tilfredse kunder. Vælg dem som dit fortrukne mobilselskab i dag og få en kundeservice du sjældent har set andre steder.