Telmore

Telmore tilbyder enkelt og billig mobiltelefoni samt mobilt bredbånd

TelmoreTelmore blev etableret tilbage i oktober år 2000. Da de blev til som en protest imod de store teleselskabers meget høje og uigennemskuelige priser og abonnementer. Hos Telmore mobil finder du både Taletid, Mobilt Bredbånd og Telefoner til gode priser.

Det gjorde det nemt og ikke mindst billigt at være kunde hos Telmore. De mener selv at de har de bedste og mest gennemskuelige priser på hele markedet og har deres eget slogan. Som de arbejder ud fra: Klar tale og kunderne først.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

TDC har dog siden 2004 været ejer af dette selskab. men dette selskab har fungeret som et selvstændigt selvskab indtil i 2013. Først her blev det selvstændige selskab nedlagt og samtlige medarbejdere samt deres drift aktiviteter blev indlemmet i TDC-koncernen og derfor er de udelukkende et varemærke ejet 100 % af TDC i dag.

I år 2010 var de Danmarks største teleselskab online

De udvidet først deres produktportefølje ved at tilbyde mobilt bredbånd i 2008. I år 2010 var de Danmarks største onlineteleselskab med over 700.000 kunder tilknyttet dem.

Ydermere yder de en meget effektiv service til samtlige af deres kunder. Du kan selv vælge om du ønsker deres service og hjælp over internettet. Her du har mulighed for at finde svar på langt de fleste spørgsmål, eller kontakte deres kundeservice enten på deres live chat eller telefon.

God kundeservice

Der vil du komme i kontakt med en af deres kundeservicemedarbejdere. Da med garanti vil kunne hjælpe dig med de spørgsmål du end måtte have. De har rigtig hurtige svartider på deres kundehenvendelser og du vil derfor ikke skulle vente i flere dage på at få svar.

Derfor er det ikke uden grund af dette mobilselskab er et af de selskaber i Danmark, der har de mest tilfredse kunder. Vælg dem som dit fortrukne mobilselskab i dag og få en kundeservice du sjældent har set andre steder.

Se en sjov reklamere for Telmore