Telia

Teleselskaber kommer og går, men Telia består

Det kunne meget vel være et slogan for det svenskbaserede teleselskab, som faktisk har været udbyder af teletjenester på det danske marked helt tilbage fra midten af 90´erne, hvor netop Telia var med til at bryde TDC mobil’s monopol i Danmark.

I starten var der fokus på billig fastnettelefoni. Måske kan du huske systemet, hvor man skulle taste en forvalgskode foran det normale telefonnummer, men hurtigt kom Telia på banen med egentlige fastnetabonnementer. I dag er Telia en del af den svensk-finske TeliaSonera koncern, men har naturligvis selvstændigt dansk hovedkontor. Det ligger på Amager.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Telia er med over en million kunder den andenstørste operatør i Danmark, når det gælder mobil- og bredbåndstjenester. Det giver beskæftigelse til mere end 1000 mennesker. Telia er også stærkt kørende på det øvrige hjemmemarked i de øvrige nordiske lande samt i de baltiske lande, og så har man fokus på vækstmarkederne i Eurasien.

Bl.a. i Rusland og Tyrkiet, men man har også godt fat i det spanske marked. Sammenlagt er Telia repræsenteret i ikke færre end 18 lande og betjener mere end 150 millioner kunder. Det genererer såmænd en omsætning på næsten 80 milliarder kroner.

Store ambitioner

Her har de altid haft det godt i rollen som udfordreren på det danske tele- og bredbåndsmarked, men de har formentlig heller ikke noget imod at blive både størst og bedst i Danmark.

telia Du kan læse meget mere om dette mobilselskab og deres succes på den danske hjemmeside, hvor du naturligvis også finder teleselskabets fordelagtige tilbud på både mobil- og bredbåndstjenester.

De har naturligvis også tilbud på en lang række smartphones, kombineret med forskellige former for abonnementsordninger.

Bl.a kan de tilbyde adgang til det lynhurtige 4G net. Faktisk er 4G inkluderet i alle deres abonnementer, og det er jo godt nyt.

For 4G er nemlig det sidste nye inden for mobilteknologi og giver dig en betydelig højere hastighed, end det har været tilfældet med forgængeren 3G.