Telia mobil taletid er fleksibelt

Telia mobil taletid leveres i form af flere forskellige fleksible taletidsprodukter. Det er nemt at komme i gang med Telia mobil, der i øvrigt har opnået stor popularitet i Danmark. Hvor man her råder over en kundebase på mere end 1 million kunder.

Telia mobil taletid er med over en million kunder den andenstørste operatør i Danmark, når det gælder mobil- og bredbåndstjenester. Det giver beskæftigelse til mere end 1000 mennesker. Telia mobil taletid er også stærkt kørende på det øvrige hjemmemarked i de øvrige nordiske lande samt i de baltiske lande, og så har man fokus på vækstmarkederne i Eurasien.

Bl.a. i Rusland og Tyrkiet, men man har også godt fat i det spanske marked. Sammenlagt er Telia mobil taletid repræsenteret i ikke færre end 18 lande og betjener mere end 150 millioner kunder. Det genererer såmænd en omsætning på næsten 80 milliarder kroner.

Telia har sit eget mobilnetværk med en fantastisk 3G dækning samt 4G dækning i landets større byer. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber – klik her.

Overvåg dit Telia mobil taletid forbrug

Det primære Telia mobil taletid produkt kales Ringo. Her får du som kunde tilbudt lave priser på samtaler og datatrafik i såvel Danmark som udlandet. Udenlandsopkald er ofte bekostelige, men med dette seæslab holdes udgifterne nede.

I øvrigt vil du naturligvis altid løbende kunne overvåge dit forbrug, så regningen ikke løber løbsk. Du kan tjekke forbruget direkte fra din mobil eller ved at besøge Telias hjemmeside – Telia login her.

Optankning af Telia taletid

Optankning af din Ringo Telia mobil taletid kan foregå online. Eller du kan direkte via mobilen overføre ethvert beløb til din konto fra dit almindelige betalingskort. Det er smart.

Endnu smartere er det at indstille din konto hos selskabet til automatisk optankning – enten med et fast beløb hver måned eller simpelthen hver gang taletidskontoen er i bund.

Telia taletidskort

Den anden type taletidskort hos Telia hedder Telia Talk. Med denne Telia løsning får du helt enkel mobiltelefoni og ganske enkelt Danmarks mest attraktive priser for udenlandsopkald.

Her foregår dine samtaler nemlig til en lav pris, uanset om du tanker din mobil med fysiske taletidskort eller vælger at gå online for at sætte penge på mobilkontoen.

Telia Startpakker

Telia Startpakker med Telia taletid samt taletidskort er nemt tilgængelige overalt. Teliaprodukterne kan købes i Telias egne mobilbutikker samt fra tusindvis af udsalgssteder landet over – bl.a. kiosker, tankstationer, supermarkeder og posthuse, ligesom du som nævnt kan købe taletid direkte på nettet.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Teleselskaber kommer og går, men Telia består

Det kunne meget vel være et slogan for det svenskbaserede teleselskab, som faktisk har været udbyder af teletjenester på det danske marked helt tilbage fra midten af 90´erne, hvor netop Telia mobil taletid var med til at bryde TDC mobil’s monopol i Danmark.

I starten var der fokus på billig fastnettelefoni. Måske kan du huske systemet, hvor man skulle taste en forvalgskode foran det normale telefonnummer, men hurtigt kom Telia mobil taletid på banen med egentlige fastnetabonnementer. I dag er Telia mobil taletid en del af den svensk-finske Telia Sonera koncern, men har naturligvis selvstændigt dansk hovedkontor. Det ligger på Amager.

Store ambitioner

Her har de altid haft det godt i rollen som udfordreren på det danske tele- og bredbåndsmarked, men de har formentlig heller ikke noget imod at blive både størst og bedst i Danmark. Se Telia på Trustpilot her.

Du kan læse meget mere om dette mobilselskab og deres succes på den danske hjemmeside, hvor du naturligvis også finder teleselskabets fordelagtige tilbud på både mobil- og bredbåndstjenester.

De har naturligvis også tilbud på en lang række smartphones, kombineret med forskellige former for abonnementsordninger.

Bl.a kan de tilbyde adgang til det lynhurtige 4G net. Faktisk er 4G inkluderet i alle deres abonnementer, og det er jo godt nyt. For 4G er nemlig det sidste nye inden for mobilteknologi og giver dig en betydelig højere hastighed, end det har været tilfældet med forgængeren 3G.