Telenor

Telenor – Et teleselskab med direkte aner helt tilbage til 1855

Telenor er har en meget lang historie bag sig. Selskabet, som er af norsk oprindelse blev oprettet helt tilbage i 1855 som det statsejede Telegrafverket. I 1969 ændredes navnet til Televerket, som så i 1994 blev til Telenor.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Telenor’s tilbud på henholdsvis mobilabonnementer og mobilt bredbånd:

I dag er Telenor ikke bare det førende telekommunikationsselskab i Skandinavien, men en af de helt store teleoperatører på verdensplan med helt eller delvist ejede teleselskaber i en lang række lande i det centrale Østeuropa og Asian. Her kan du læse meget mere om Telenor’s lange og spændende historie.

Telenor Danmark

Telenor Denmark, der er danmarks næststørste mobilselskab blev lanceret i 2009 med sammenlægningen af selskaberne Sonofon og Cybercity, som Telenor Group havde købt i henholdsvis 2000 og 2005.

Teleselskabet Sonofon blev oprindeligt dannet i 1991 af GN Store Nord og amerikanske BellSouth mens tele- og internetvirksomheden Cybercity, blev stiftet i 1995 af Klaus Riskær Pedersens familiefond. Ved sammenlægningen blev selskabernes tidligere navne begravet.

Selve kernen i Telenors forretningskoncept er, at gør private samt erhvervskunder i stand til at kommunikere både via internet og telefon. De holder konstant øje med markedets udvikling samt de teknologier. Og det er derfor heller ingen tilfældighed, at de som bekendt er en sammenlægning af både Sonofon og Cybercity.

Det tidligere Sonofon

Hvor Sonofon var kendt for deres mobilabonnementer og hvor Cybercity var kendt for deres internetløsninger. Prisen på deres specifikke mobilabonnementer og bredbåndsløsninger, kan hurtigt og nemt ses inde på deres hjemmeside.

Få svar på dine spørgsmål

Der vil du også kunne læse spørgsmål og svar på mange af de spørgsmål, som du med stor sandsynlighed har og rigtig gerne vil have svar på. Du vil også som et alternativ kunne ringe til deres kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet.

Telenor mener ikke at man i dag skal sælge mobilabonnementer og internet hver for sig, men derimod som en samlet løsning, da teknologierne i dag lapper over hinanden.

Kommuniker over alt

telenor

Mange af deres kunder har interesse i, at kunne komme til at kommunikere med deres private eller erhvervsfolk, hvor som helst og ikke mindst når som helst. Det er muligt med Telenors løsninger og uden at deres kunder, behøver at have nogle spekulationer omkring de bagvedliggende teknologier.

Hele deres vision og mission i dag er derfor, at give alle deres kunder en sammenhængende kommunikationsoplevelse, hvor dette mobil selskab bygger broer mellem de nye teknologier, indhold samt udstyr.

De er størst

Du skal vælge dette selskab, hvis du ønsker at være en del af det telekommunikationsselskab, som er det absolut største og førende i hele Skandinavien og som ligeledes har gode mobilabonnementer og bredbåndsløsninger til konkurrencedygtige priser.