Telenor

Telenor er størst i Skandinavien

Telenor er det absolut førende telekommunikationsselskab i Norge og ikke mindst det største i hele Skandinavien. De ejer de to danske tidligere selskaber Sonofon og Cybercity. De har i dag drives under navnet Telenor. Derudover ejer de flere andre danske teleselskaber i Danmark og har i dag en kæmpe markedsandel af det danske marked.

Se mere her:

Selve kernen i Telenors forretningskoncept er, at gør private samt erhvervskunder i stand til at kommunikere både via internet og telefon. De holder konstant øje med markedets udvikling samt de teknologier. Og det er derfor heller ingen tilfældighed, at de som bekendt er en sammenlægning af både Sonofon og Cybercity.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Det tidligere Sonofon

Hvor Sonofon var kendt for deres mobilabonnementer og hvor Cybercity var kendt for deres internetløsninger. Prisen på deres specifikke mobilabonnementer og bredbåndsløsninger, kan hurtigt og nemt ses inde på deres hjemmeside.

Få svar på dine spørgsmål

Der vil du også kunne læse spørgsmål og svar på mange af de spørgsmål, som du med stor sandsynlighed har og rigtig gerne vil have svar på. Du vil også som et alternativ kunne ringe til Telenors kundeservice, der har åbent 24 timer i døgnet.

Telenor mener ikke at man i dag skal sælge mobilabonnementer og internet hver for sig, men derimod som en samlet løsning, da teknologierne i dag lapper over hinanden.

Kommuniker over alt

telenor

Mange af deres kunder har interesse i, at kunne komme til at kommunikere med deres private eller erhvervsfolk, hvor som helst og ikke mindst når som helst. Det er muligt med Telenors løsninger og uden at deres kunder, behøver at have nogle spekulationer omkring de bagvedliggende teknologier.

Hele deres vision og mission i dag er derfor, at give alle deres kunder en sammenhængende kommunikationsoplevelse, hvor Telenor bygger broer mellem de nye teknologier, indhold samt udstyr.

De er størst

Du skal vælge Telenor, hvis du ønsker at være en del af det telekommunikationsselskab, som er det absolut største og førende i hele Skandinavien og som ligeledes har gode mobilabonnementer og bredbåndsløsninger til konkurrencedygtige priser.