Telenor mobilt bredbånd – Danmarks stærkeste netværk

Telenor mobilt bredbånd tilbyder dig et godt udlang af data til din bærbare enhed på farten.. Med mobilt bredbånd fra Telenor kan du tjekke e-mails uanset hvor du er i Danmark, altså om du sidder på bagsædet i bilen, i båden, toget, eller i sommerhuset.

Surf trygt i udlandet med dette mobile bredbånd fra Telenor

Hvis du er i udlandet, og har brug for at være online på det mobile bredbånd, så har mobilt bredbånd Telenor lagt Surfkontrol Udland på alle pakkerne, så du maksimum kan forbruge 450 kr. når du surfer i udlandet. Så er du fri for at komme hjem til en kæmperegning der er løbet løbsk.

Se Top 10 mobiltelefoner

Bruger du mere data end du har i din månedspakke, kan du let via din konto hos Telenor mobilt bredbånd, skifte data på din pakke, og opgradere med det samme. Dette er en stor fordel hvis du pludselig skulle få brug for mere data, uanset hvornår på døgnet det er.

Oversigt over Telenor mobilt bredbånd priser

Der findes så mange forskellige gode løsninger til dit bredbånd som kan bruges på farten i form af din mobiltelefon, tablet eller bærbare computer. Du kan løsninger til hele familien, eller kun til dig. Derfor skal du kigge på den løsninge der passer bedste til dit eller jeres behov for mobil data.

Alle mobilabonnementer her

Få familierabat med mobilt bredbånd fra Telenor

Telenor mobilt bredbåndDu kan drage fordel af familierabatten, hvis du har minimum 2 stk. FRI+ abonnementer, og her kan du opnå endnu bedre priser på mobilt bredbånd fra Telenor end du havde i forvejen. Der findes lige nu 2 pakker med familierabat som du kan læse mere om her. God fornøjelse med dit nye produkt.

Der fines mange løsninger på denne type abonnementer, men hos dette selskab kan du være sikker på et godt produkt samt en god dækning på det mobile bredbånd i hele Danmark og resten af verden. Tag derfor et kig på de forskellige løsninger hos dette selskab, og find den pakke der passer bedste til lige netop dit eller jeres behov for mobil data på farten.