Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 prissammenligning:

Sony Xperia XA1 er lige nu blandt top 10 mest solgte mobiltelefoner i Danmark.

Mobilselskab: Mindstepris:

Se de bedste mobilabonnementer i Danmark – klik her!

Sony Xperia XA1 – Lån til mobilen i dag

Sony Xperia XA1 – Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Sony Xperia XA1, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige her. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Sony Xperia XA1 – prisbillig mobil

Denne mobil er lavet til forbrugeren der gerne vil have en god prisbillig mobiltelefon. Prisbillig betyder absolut ikke dårlig. Du får en rigtig god telefon i denne model. Især kameraet er noget som Sony Xperia er kendte for at lave i høj kvalitet. Så altså masser af kvalitet til små penge. Sammenlign mindstepriser ovenfor.


Specifikationer:

  • 5” HD-display
  • 23 MP hovedkamera
  • 8 MP frontkamera
  • Android 7.0 Nougat
  • Vægt 143 gram
  • 2.350 mAh batteri
  • Mulighed for MicroSD (op til 256 GB)
  • 32 GB indbygget hukommelse

Markedets bedste budget smartphone fra Sony Xperia XA1

Mangler du en nu mobiltelefon og er budgettet ikke så højt lige nu? Så er her det bedste bud på en prisbillig smartphone. Telefonen er født med 32 GB intern hukommelse, men kan udvides med op til 256 GB via et MicroSD hukommelses kort.

23 Megapixel kamera i Sony Xperia XA1

Du kan tage fantastisk flotte billeder med det indbyggede kamera i denne mobiltelefon. Det sørger det 23 megapixel store kamera for. Desuden har du en masse software indbygget i mobilen så du kan lave mange effekter med spændende features.


Se en video om Sony Xperia XA1:


Super godt kamera

Med det indbyggede 23 megapivel kamera kan du tage billeder med hybrid autofokus og F2.0-objektiv. Dette er noget som anmelderne har rost denne telefon mest for. Hvis du før har haft en Sony Xperia smartphone, så ved du at de er gode til kameraer. Men for dig der aldrig har haft et særligt godt kamera i din mobiltelefon kan det være et stort løft på dette område.

God vidvinkel på selfie kameraet

Det er populært at tage selfies. Ingen tvivl om det. Dette kamera som du bruger til at tage selfies med ar en god vidvinkel indbugget så du kan få alle vennerne eller familien med på billedet.