Sony Xperia mobil

Sony Xperia telefoner priser ligger i mellemklassen. Du får utroligt lækkert design på din Sony Experia smartphone, og dette brand ligger i den øvre liga vedrørende god kvalitet til rimelige priser.

Sony Xperia mobil

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact

Specifikationer:

 • Vægt: 138 g
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 810
 • Skærm: 4,6 tommer
 • Styresystem: Google Android™ 5.1 (Lollipop)
 • Intern hukommelse: 32 GB
 • Kamera: 23 Megapixel

Sony Xperia Z5 Compact med super kamera

Z5 Compact – Her er alt hvad du har brug for i en smartphone. Denne model bliver din nye bedste ven med de fede funktioner, som du kan ønske fra din smartphone.

Telefonen har et super lækkert kamera med hele 23 megapixel og er bygget ud fra de samme teknologier som Sonys digitale kameraer og en autofokus funktion i verdensklasse. Med denne telefon får du meget mere ud af din mobiltelefon med hele 2 dages batteritid samt en vandresistant overflade til at modstå regn og vand.


Sikker og vandtæt

Du kan låse mobilen sikkert op med ét tryk. Denne mobil har nemlig en ny fingeraftryksscanner på siden, der giver dig hurtig adgang til mobilen. Du kan også se den nye iPhone 7 her.

Z5 Compact er beskyttet mod vand og støv med IP65 og IP68 klassifikationerne, så du slipper for at bekymre dig om vand og fugt i nærheden af din telefon.

Sony Xperia Z5 Compact
Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Sony Xperia Z5 Compact, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Se en video om Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 prissammenligning:Sony Xperia XA1 er lige nu blandt top 10 mest solgte mobiltelefoner i Danmark.

Mobilselskab: Mindstepris:

 

Se de bedste mobilabonnementer i Danmark – klik her!

 

Sony Xperia XA1 – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Sony Xperia XA1, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige her. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Prisbillig mobil

Denne mobil er lavet til forbrugeren der gerne vil have en god prisbillig mobiltelefon. Prisbillig betyder absolut ikke dårlig. Du får en rigtig god telefon i denne model. Især kameraet er noget som XA1 er kendte for at lave i høj kvalitet. Så altså masser af kvalitet til små penge. Sammenlign mindstepriser ovenfor.


Specifikationer:

 • 5” HD-display
 • 23 MP hovedkamera
 • 8 MP frontkamera
 • Android 7.0 Nougat
 • Vægt 143 gram
 • 2.350 mAh batteri
 • Mulighed for MicroSD (op til 256 GB)
 • 32 GB indbygget hukommelse

Markedets bedste budget smartphone fra XA1

Mangler du en nu mobiltelefon og er budgettet ikke så højt lige nu? Så er her det bedste bud på en prisbillig smartphone. Telefonen er født med 32 GB intern hukommelse, men kan udvides med op til 256 GB via et MicroSD hukommelses kort.

23 Megapixel kamera i XA1 XA1

Du kan tage fantastisk flotte billeder med det indbyggede kamera i denne mobiltelefon. Det sørger det 23 megapixel store kamera for. Desuden har du en masse software indbygget i mobilen så du kan lave mange effekter med spændende features.


Se en video om Sony Xperia XA1:


Super godt kamera

Med det indbyggede 23 megapivel kamera kan du tage billeder med hybrid autofokus og F2.0-objektiv. Dette er noget som anmelderne har rost denne telefon mest for. Hvis du før har haft en XA1 smartphone, så ved du at de er gode til kameraer. Men for dig der aldrig har haft et særligt godt kamera i din mobiltelefon kan det være et stort løft på dette område.

God vidvinkel på selfie kameraet

Det er populært at tage selfies. Ingen tvivl om det. Dette kamera som du bruger til at tage selfies med ar en god vidvinkel indbugget så du kan få alle vennerne eller familien med på billedet.