Håndværkermobil fra Samsung

Samsung Galaxy Xcover 3 er Samsungs nyeste bud på en håndværkermobil. Her får du virkelig en robust mobiltelefon der kan holde til at blive brugt på en byggeplads. Dette er en af de mest populære mobiltelefoner hos diverse håndværker firmaer i Danmark. Så står dit håndværkerfirma og mangler nye mobiler til medarbejderne, så er denne telefon virkeligt værd at overveje.


Specifikationer:

  • Vægt 154 g
  • Processor: Quad Core 1,2 GHz Mhz
  • Skærm: 4,5 tommer
  • Styresystem: Android OS, v4.4.4 (KitKat)
  • Intern hukommelse: 8 GB
  • Kamera: 5 megapixel
Samsung Galaxy Xcover 3
Galaxy Xcover 3
Samsung Galaxy Xcover 3

Den foretrukne håndværkermobil

Samsung Galaxy Xcover 3 er blandt mange håndværkere den foretrukne mobiltelefon til at bruge på jobbet. Grundet telefonens robuste opbygning, kan den holde til lidt af hvert. Du kan også vaske den under vandhanen efter en beskidt arbejdsdag uden problemer.

Den kan nemlig tåle at være 1 meter under vand i op til en halv time af gangen. Det er der ikke mange mobiltelefoner der kan tåle i dag. Det vil sige at du kan vaske den af efter en beskidt arbejdsdag på jobbet.

En af de mest foretrukne håndværker mobiler

Alt dette har gjort Samsung Galaxy Xcover 3 til en af de mest populære håndværkertelefoner i verden. Den har også forstærkede hjørner på coveret så hvis den skulle blive tabt, er den stærkere end de flere telefoner hvis dette skulle ske.

Så skal du bruge en robust og stærk håndværker mobil så kan vi anbefale denne model med god samvittighed. Denne mobil kan også bruges som en robust børne-telefon hvis du skaulle mange sådan en. Så skal du ikke være bange for at mobilen sådan lige går i stykker hvis den bliver tabt eller behandlet lidt mre froft.

Se en video om Samsung Galaxy Xcover 3 her: