Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus – 64GB mindstepriser

Mindstepris:
Samsung Galaxy S9 Plus Kr.6064,- Se mere
Samsung Galaxy S9 Plus Kr.6570,- Se mere
Samsung Galaxy S9 Plus Kr.4650,50 Se mere
Samsung Galaxy S9 Plus Kr.5574,- Se mere
Samsung Galaxy S9 Plus Kr.5974,- Se mere

Samsung Galaxy S9 Plus – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy S9 Plus, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu


Samsung Galaxy S9 Plus Specifikationer:

  • Farver: Sort, Blå, Lilla
  • Scanning af iris og ansigtsgenkendelse
  • 12 megapixel kamera
  • Opløsning: Dual: 12 MP Megapixels
  • 8 megapixel front kamera
  • Processor Octa-Core 2.7GHz + 1.95GHz
  • 6,2″ Skærm
  • 64 GB (op til 256 GB med microSD)
  • Se flere specifikationer her

Samsung Galaxy S9 Plus

Med Samsung Galaxy S9 Plus kan du optage i slowmotion med 960 billeder pr. sekund.

Lav personlige emojis, med animerede 3D figurer ved at tage et billede af dig selv.

Samsung Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus kameraet giver dig fantastiske billeder næsten uanset lysforholdene. Er det klart og skarpt sollys, eller er mørket ved at falde på. Så får du under alle omstændigheder fantastiske billeder. Dette er et felt som Samsung telefonerne er meget stærke på.

Se også Samsung Galaxy A5 – klik her:

Ansigts og Iris scanner

Du får dobbelt sikkerhed med Samsungs “Intelligent scan”. Dette er fordi telefonen har en indbygget ansigts, samt Iris scanner. Disse funktioner gør at det bliver langt sværere at låse telefonen op, da den både skal genkende dit ansigt, samt dine øjne. Disse ting er meget unikke fra peron til person.

Det er desuden langt mere unikt end en fingeraftryks.scanner. Men telefonen har selvfølgelig også en fingeraftryks-scanner på bagsiden af telefonen, lige under kameraet. Dette gør betjeningen meget mere behagelig.

God lyd med Samsung Galaxy S9 Plus

Denne smartphone har indbyggede AKG stereohøjtalere, som giver en rigtig god surround lyd. Dette er en stor fordel når du skal se film og serier på telefonen. Så du får en rigtig god lydoplevelse når du skal se video og film på denne telefon.

Lækkert design

Telefonen er lavet i et lækkert design der ligger meget op af forgængeren S8. Bløde kanter, samt en skærm der går helt ud til kanten gør den behagelig at have i hånden. At skærmen går helt ud til kanten gør skærmoplevelsen helt unik.

Meget telefon for prisen

Denne model kan sagtens sammenlignes med Apple iPhone X. Dette gør pludseligt denne telefon meget mere interessant. For den er væsentlig billigere i anskaffelse, som du kan se i prissammenligningen ovenfor. Mange vil nok vælge denne model, fremfor iPhone X bare på grund af prisen. Den har nemlig ikke rigtigt nogle svage punkter i forhold til sine nærmeste konkurrenter.

Se hvor godt telefonen sælger

Du kan klikke dig ind på vores opdaterede top 10 liste over de mest solgte telefoner i Danmark lige nu. Her vil du finde de mest solgte telefoner fra de største mobilselskaber i Danmark.

Se videopræsentation af Samsung Galaxy S9 og S9 Plus

Anmeldelse af Samsung Galaxy S9 Plus

Sammenligning af Samsung Galaxy S9 Plus og Apple iPhone X