Samsung Galaxy S7 er en super lækker smartphone

samsung-galaxy-s7-gold-skew_301x574

Sammenlign mobilpriser for Samsung Galaxy S7

Mobilselskab: Mindstepris:

Samsung Galaxy S7 – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy S7, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:


Du vil med de nye f1.7-linser og BRITECELL-sensor vil tilsammen give dig hele 95% lysere billeder end på forgængeren, og det kan du straks kunne se. Dette er faktisk den første mobiltelefon i verden, som er udstyret med dual-pixels, hvor 100% af pixels i sensoren hjælper med autofokus – med kun 5% i almindelige sensorer. Det gør dig i stand til at tage flotte billeder på et splitsekund med S7.

Specifikationer:

  • Vægt 152 g
  • Vand- og støvtæt (IP68)
  • 5,1” QHD super AMOLED skærm
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 32 GB Intern hukommelse
  • 12 MP kamera
  • 3000 mAh batteri

Samsung Galaxy S7 er den mindste af de 2 nye udgaver i Galaxy serien fra Samsung. Du får her en mobiltelefon med en 5.1 tommer skærm.

I den nye Samsung Galaxy S7 er batteriet blevet en del større og kan oplades trådløst. Den er selvfølgelig støv- og vandtæt med sin IP68 klassificering.

samsung galaxy s7 gold-back-real_301x574
samsung galaxy s7 gold-side_301x574

Masser af plads fra start

Samsung Galaxy S7 indeholder 32 GB plads direkte fra æsken, så du har masser af plads at arbejde med. Kameraet bagpå er gjort mindre, så mobilen får et flot udtryk.
Du får her en smuk og effektiv smartphone.

Trådløs opladning

Du kan lade din Galaxy S7 op med den medfølgende trådløse oplader der er med i pakken når du køber telefonen. Et godt køb på alle områder.

Du får en meget robust mobil i denne model, da den er beskyttet mod vind og vejr. Alt i alt en rigtig lækker mobiltelefon der er fyldt med lækre features der dækker alle behov. Rigtig god fornøjelse med denne mobiltelefon.

Vil du se en ægte håndværker mobil, så klik her for at se Samsung Galaxy Xcover 3 og 4.

Tjek Samsung Galaxy A3 priser ved at klikke her


Se en video om Samsung Galaxy S7 her: