Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy S7 edge, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu


Samsung Galaxy S7 edge – Smartphones med store skærme bliver mere og mere populære. Samsung Galaxy S7 edge er ingen undtagelse på dette område.

Du får her en smartphone med den lækre edge teknologo. Ønsker du en stor mobiltelefon med en stor skærm, og den lækre edge teknologi, så er Samsung Galaxy S7 edge lige noget for dig.

Her har du storebror til Samsung Galaxy S7, som har en 5.5 tommer skærm, hvor lillebror (Galaxy S7 har en 5.1 tommer skærm).

Telefonen er som sin lillesøster S7, også udstyret med en trådløs oplader, der sikrer dig et stabil opladning, samt en meget lang holbarehed i batteritiden.

Efterhånden er Samsungs smartphones med helt i toppen af de mest solgte smartphones i verden. Dog dominerer iPhone markedet i Danmark markant.

Det skal man ikke lade sig narre af, for Samsung modellerne følger fint med på det felt.


Specifikationer:

  • Vægt 157 g
  • Vand- og støvtæt (IP68)
  • 5,5” QHD super AMOLED skærm
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 32 GB Intern hukommelse
  • 12 MP kamera
  • 3600 mAh batteri
Samsung Galaxy S7 edge bagside
Samsung Galaxy S7 fra siden

Smartphone med stor skærm

Samsung Galaxy S7 edge har den smarte edge teknologi, og det giver faktisk telefonen et helt unikt udseende du ikke ser på andre mobiler.

Vil du have en helt unik smartphone model, så er Galaxy S7 edge lige en mobiltelefon for dig. Du får nemlig funtioner og features som du ikke ser på andre smartphone modeller på markedet.

Vil du have en helt unik smartphone, så er denne model nemlig lige præcis dette.

Se også en prisbillig smartphone som Samsung Galaxy A3 ved at klikke her og sammenligne priser.


Se en video med Samsung Galaxy S7 edge her: