Samsung Galaxy S6 Edge

Specifikationer:

  • Vægt 132 g
  • Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57
  • 5.1″ skærm
  • Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
  • 32 GB Intern hukommelse
  • 16 Megapixel kamera
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Samsung Galaxy S6 Edge, så kan du ansøge om et lån hos Vivus lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Brug flere funktioner samtidigt med Samsung Galaxy S6 Edge

Med Samsung Galaxy S6 Edge kan du bruge flere funktioner samtidigt med den nye skærmteknologi der hedder edge. Du får nye features så som trådløs opladning samt ekstra skærme. En anden spændende nyhed er at du kan på blot 10 minutter, lyn-oplade din smartphone.

Det er ikke svært at se hvorfor denne smartphone er en af de mest solgte mobiltelefoner i Danmark lige nu. Den er simpelhen sprængfyldt med kraft, høj hastighed og smarte features. Skærmen på S6 Edge er fremstillet i slidstærkt Gorilla Glass 4. Så telefonen er meget robust og kan holde til en del.

Forbedret kamera

Kameraet er blevet forbedret med en optiske billedstabilisator og Galaxy S6s blænder forbedrer også billeder taget under selv dårlige lysforhold. Skarpheden i kameraet er blevet forbedret og autofokus er blevet hurtigere sammenlignet med tidligere modeller.

Ovenfor kan du sammenligne mindstepriserne fra de mest populære mobilselskaber i Danmark, og klikke dig ind for at læse mere om telefonen, samt de forskellige mobilabonnementer der tilbydes hos det enkelte selskab. En glimrende mobiltelefon for dig der ikke vil op og betale for de nyeste modeller, men kan affinde dig med at det ikke er den sidste nye model. Vil du se den sidste nye model Samsung Galaxy S7 så klik her.


Se et par videoer om Samsung Galaxy S6 Edge her: