Billig Plenti mobil abonnement

Plenti mobil abonnement – et af de hurtigst voksende mobilselskaber lige nu hedder Plenti mobil. De tilbyder nemlig meget taletid og mobil data til små penge. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her.

Dette gør Plenti mobil til et af de hurtigst voksende mobilselskaber i Danmark lige for tiden.

Du kan surfe løs på internettet med din mobil når du har et abonnement fra Plent mobil. Der er nemlig fri tale og fri data i pakken lige nu.

Og så til en ret lav pris. Dette gør at Plenti mobil er vokset med rekordfart i Danmark. Der bliver også kørt en heftig TV-kampagne for at vise tilbudet frem til de danske forbrugere.

Mobilabonnement fra Plenti er enkelt

Du kan tale løs samt bruge fri data i Danmark med det nuværende mobilabonnement fra Plenti mobil.

Udlandstelefoni i EU med Plenti mobil

Det kan også lade sig gøre at få en pakke hvor du kan bruge mobilen i udlandet (EU). Her koster dette abonnement dog lidt mere end det Plenti mobilabonnement der kun kan bruges i Danmark. Men begge dele kan lade sig gøre. Har du det danske Plenti abonnement, så kan du let selv skifte til EU-abonnement via din selvbetjening på Plentis hjemmeside.

Du kan tilkøbe musiktjeneste hos Plenti mobil

For 80 kr. pr. måned kan du få underholdning på dit Plenti abonnement i form af 8 forskellige underholdningstjenester. Så du får rigtigt meget for pengene her. Klik dig ind pg læs mere om dette mobilabonnement, og se hvilke tjenester du kan tilkøbe dig til.

Ingen binding hos Plenti

Når du opretter et abonnement her, så binder du dig ikke til en periode. Så du kan sige dit abonnement op når det passer dig. Dog lader man altid abonnementsperioden løbe ud før et evt. skifte til et andet mobilselskab.

Vil du gerne i Tivoli København?

Med Plenti + Underholdningspakken får du fri entré til Tivoli i København hver dag året rundt. Dette er nemlig en del af den underholdningspakke som du kan tilkøbe hos Plenti mobil. Så der er masser af fordele ved dette mobilselskab. Så klik du dig blot ind på banneret i toppen af denne side og læs mere om hvad de kan tilbyde af muligheder.