OK mobilt bredbånd abonnement på farten

OK mobilt bredbånd oversigt – Det er meget enkelt hos OK mobilt bredbånd. Der er 4 pakker at vælge imellem. For dig der har behov for at være online når du er på farten, og til dig der er meget på nette, også når du er på farten.

Se alle mobilselskaber her

Du får et SIM-kort med i pakken hos OK mobilt bredbånd abonnement, og har du behov for et USB modem til at sætte dette SIM-kort i, så følger det ikke med i pakkerne. Du kan dog tilvælge USB modem til en merpris på 299 kr. Se også OK mobilabonnement oversigt her.

Hvis du bruger den inkluderede datamængde inden perioden er omme, så skrues hastigheden ned til 256 kbit, indtil din næste abonnementsperiode. Og det bedste er, at det ikke koster noget at bruge data ved denne nedsatte hastighed.

OK mobilt bredbånd abonnements oversigt

OK mobilt bredbånd

5 GB

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 59 kr.
Pris pr. måned:

59 kr.

Se mere

OK mobilt bredbånd

30 GB

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 99 kr.
Pris pr. måned:

99 kr.

Se mere

OK mobilt bredbånd

100 GB

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 159 kr.
Pris pr. måned:

159 kr.

Se mere

OK mobilt bredbånd

300 GB

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 229 kr.
Pris pr. måned:

229 kr.

Se mere

internet på mobilen

1000 GB

Ingen binding
Oprettelse 0 kr.
4G
Mindstepris 329 kr.
Pris pr. måned:

329 kr.

Se mere

OK mobilt bredbånd abonnement koster 3 kr. i oprettelse

OK mobilt bredbånd abonnement – Normalprisen for oprettelsen hos ok mobilt bredbånd er 49 kr., men de kører for tiden med en oprettelses pris på kun 3 kr. Ønsker du at opgradere til 4G hastighed, så koster det en merpris på 29 kr. pr. måned. Download hastigheden er 6 Mbit/S, og upload hastigheden er 1 Mbit/S hos OK internet til bærbare enheder. Faktisk kræver det en del surfen online for at du bruger mange GB, men ser du meget film på din mobile enhed, så kan der hurtigt blive brugt nogle GB.

Du kan tanke taletid elle data når du tanker bilen med OK Benzinkort

Når du er kunde hos OK Mobilt bredbånd abonnement, kan du, uanset hvilken mobil pakke du vælger, optjene Bonus Taletid eller Bonus Data, og dette kan du når du tanker benzin eller diesel på dit OK Benzinkort. Du kan faktisk få helt op til 2 timers Bonus Taletid, eller 2 GB Bonus Data på samme kalendermåned. Og dette er alt efter hvilken mobilpakke du vælger.

Hvis du er indehaver af et OK Benzinkort, samt et OK Mobil-nummer, så bliver din Bonus Taletid eller Data ganske automatisk overført til din mobil-konto. Så det er en stor fordel, både at have et OK benzinkort, og mobil pakke på samme tid. Se OiSTER tilbud her.

Se Top 10 mobiltelefoner

OK mobilt bredbånd – Se her hvordan det fungerer

Når du har tanket med dit OK benzinkort, og du har nået enten 50 liter eller 100 liter benzin eller diesel, så får du automatisk en sms med en besked om, at du nu har optjent Bonus Taletid eller Bonus Data. Din optjente bonus er nu til rådighed med det samme, og den gælder en måned frem.

Se her hvordan du får Bonus Taletid eller Bonus Data

Hvis du i forvejen har et OK Benzinkort, så sørger OK mobil for at din optjente Bonus Taletid eller Bonus Data ganske automatisk bliver overført til din OK Mobil konto. Det eneste du skal gøre, er at vælge den mobilpakke, der passer bedst til dine behov. Bemærk! Alle abonnementer oprettes som standard med Bonus Taletid.

OK mobilt bredbånd abonnement priser

Hvis du ønsker Bonus Data i stedet for Bonus Taletid, så skal du logge ind på “Min OK Mobil” – vælg ”Mit Nummer” og derefter ”Skift Mobilpakke”. Her kan du vælge en pakke som optjener Bonus Data i stedet for. Det er samtidigt også her at du kan vælge at gå tilbage til Bonus Taletid, hvis du ønsker dette.