OK mobilabonnement

OK mobilabonnement giver fordele

OK mobilabonnement kender du sandsynligvis især for deres tankstationer, men faktisk er OK også en betydelig teleudbyder i Danmark med fantastiske tilbud på OK mobilabonnementer. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her.

Benzinselskabet har introduceret et såkaldt fordelskoncept eller et loyalitetsprogram som det også kaldes i forbindelse med køb af benzin..

Brug din data i EU med OK MOBIL EU pakker

Se OK mobilabonnement pakker her:

Tank billig benzin og få ekstra OK mobil taletid

Hvis du tanker billig benzin på en af selskabets mange stationer landet over, vil du samtidig få godskrevet ekstra taletid eller data overførsels tid på dit mobilabonnement hos dette mobilselskab.

I forvejen præsenterer OK mobilabonnement nogle af branchens laveste priser på mobil og data. Og hertil kommer altså den ekstra bonus i form af yderligere taletid – op til 2 timers ekstra tale pr. måned.

OK mobilabonnementDen helt store fidus er, at du faktisk vil kunne overføre den ekstra taletid til andre OK mobilabonnement kunder. Det kunne eksempelvis være et familiemedlem, der har større behov for taletid, end du har.

Bliv belønnet

OK benzin belønner dig med OK mobilabonnement eller data, når du køber benzin eller diesel på dit OK benzinkort. Hvis du har tegnet et mobilabonnement, behøver du faktisk kun at tanke 50 liter benzin for at drage fordel af deres bonusprogram.

Priserne på OK mobilabonnement er i forvejen fordelagtigt lave. Den billigste taletidspakke giver dig et godt indhold – samt naturligvis fri SMS og MMS.

OK mobilabonnement i samarbejde med Telenor

OK mobilabonnement er oprettet i samarbejde med Telenor, og mobiltrafikkenkører på Telenors telenetværk. Det garanterer stabile driftforhold over hele Danmark.

I forbindelse med Telenors sammenkobling til Telias netværk er dækningskvaliteten blevet om muligt endnu bedre. 99 % af alle danske husstande dækkes af det højeffektive 3G netværk.

Slå til nu og benyt dig af dette fantastiske tilbud fra dette mobilselskab. Du slår to fluer med et smæk – billig benzin og billig mobilabonnement med masser af taletid og datatrafik.

Du får selvfølgelig både pakker med og uden EU roaming at vælge imellem her. Efter de nye regler om disse ting er OK mobil selvfølgeligt også hoppet med på den vogn.