OK mobil

Vælg en OK mobil pakke efter behov

Hos OK mobil har de nogle af de billigste mobilpakker, hvor du selv kan vælge efter dine behov. Nogle er med mere tale end andre, mens andre er med flere GB data om måneden.

Hver mobilpakke har en fast pris om måneden og koster kun 1 kr. i oprettelse. Samtidig kan du både op- og nedgradere dit mobilabonnement midt i måneden, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende abonnement fra OK mobil.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Super smart løsning der hele tiden sikrer dig, at du får det ud af dit abonnement som du ønsker og har brug for.

Enkelt og lige til

OK MOBIL mobilt bredbånd

OK mobil stræber efter at det skal være så nemt og enkelt at have mobiltelefoni hos dem, som vi kender det fra at tanke benzin eller diesel til ens bil. Derfor kan du også helt selv vælge mellem deres mange forskellige mobilpakker, der passer til dig og dine behov.

De holder konstant øje med mobilmarkedet og derfor vil du også altid få den bedste pris på din valgte mobilpakke, da de gerne vil være en af markedets billigste.

Masser af fordele

Samtidig kan du få ekstra fordele, hvis du vælger en af OK mobils pakkeløsninger og samtidig har et OK Benzinkort. Har du et OK Benzinkort, vil du nemlig helt automatisk optjene ekstra taletid eller data til dit mobilabonnement, når du tanker din bil op med benzin eller diesel.

Dermed får du lidt mere, uden at det kommer til at koste dig ekstra om måneden.

Sådan foregår optjeningen

Der er en grænse på maksimum 2 timers taletid eller 2 timers data pr. måned. Måden du optjener din ekstra taletid på eller ekstra data om måneden er følgende:

50 liter pr. måned = 1 time eller 1 GB 100 liter pr. måned = 2 timer eller 2 GB

Dermed skal du ikke tanke ret mange gange før, at du har optjent dine ekstra fordele helt gratis.

Vælg OK mobil i dag og få glæde af deres andre mange fordele, som følger med ved en af deres mobilpakker.