OK mobil

OK mobil priser

OK mobil kender du sandsynligvis især for deres tankstationer, men faktisk er OK også en betydelig teleudbyder i Danmark med fantastiske tilbud på OK mobil abonnementer. Benzinselskabet har introduceret et såkaldt fordelskoncept eller et loyalitetsprogram som det også kaldes i forbindelse med køb af benzin. Læs mere

Se OK mobil basis pakker her:

Vælg et OK mobil basis efter behov

OKmobil basis tilbyder nogle af landets billigste mobilpakker, hvor du selv kan vælge efter dine behov. Nogle er med mere taletid end andre, mens andre er med flere GB data om måneden.

Hos OK mobil har hver mobilpakke en fast månedspris og oprettelsen koster kun 1 kr. Endvidere kan du nemt ændre dit abonnement midt i måneden, hvis du ikke er helt tilfreds med abonnementets sammensætning.

Se TOP 10 telefoner i DK

Super smart løsning der hele tiden sikrer dig, at du får det ud af dit abonnement som du ønsker og har brug for.

Enkelt og lige til

OK mobil abonnement

OK mobil basis abonnement stræber efter at det skal være så nemt og enkelt at have mobiltelefoni hos dem, som vi kender det fra at tanke benzin eller diesel til ens bil. Derfor kan du også helt selv vælge mellem deres mange forskellige mobilpakker, der passer til dig og dine behov.

De holder konstant øje med mobilmarkedet og derfor vil du også altid få den bedste pris på din valgte mobilpakke, da de gerne vil være en af markedets billigste.

Hvilke fordele er der ved OK mobil netværk

Samtidig kan du få ekstra fordele, hvis du vælger en af OKmobil netværk abonnement pakkeløsninger og samtidig har et OK Benzinkort. Har du et OK Benzinkort, vil du nemlig helt automatisk optjene ekstra taletid eller data til dit mobilabonnement, når du tanker din bil op med benzin eller diesel.

Dermed får du lidt mere, uden at det kommer til at koste dig ekstra om måneden.

Sådan foregår optjeningen

Der er en grænse på maksimum 2 timers taletid eller 2 timers data pr. måned. Måden du optjener din ekstra taletid på eller ekstra data om måneden er følgende:

50 liter pr. måned = 1 time eller 1 GB

100 liter pr. måned = 2 timer eller 2 GB

Dermed skal du ikke tanke ret mange gange før, at du har optjent dine ekstra fordele helt gratis.

Vælg OK mobil basis abonnement i dag og få glæde af deres andre mange fordele, som følger med ved en af deres mobilpakker.

OK mobil abonnement netværk giver dig gode priser på telefoni og benzin

Du kan nemlig opnå store fordele både på mobilpriserne, og på benzin når du er kunde hos OK dk. Så har du bil og bruger du din mobiltelefon meget, så kan du opnå store rabatter hos OK dk. Dette er fordelen ved at bruge OKmobil taletid.

Okmobil basis – spar penge på mobilen og benzinen

OK dkDu får har besparelser både når du tanker benzin og når du bruger din mobil. Der tilbydes nemlig en del ekstra services når du både har mobilabonnement samt tanker benzin hos OKmobil.

Hvis du ikke har bil, er der stadigt mange fordele som mobilkunde hos OK dk. Der er nemlig familiepakker, mobil data pakker og mange andre tjenester der tilbyder her.

Derfor er det Ok mobil abonnement du skal vælge

Du får mange fordele som kunde her. Når du først har oprettet dig som kunde hos OKmobil, så får du efterfølgende tilbudt en række services som tilbyder dig endnu flere fordele.

Hvis du tanker OK benzin får du nemlig tilbudt ekstra taletid i din mobilpakke eller ekstra data. Dette og mange flere ting kan du læse om hvis du klikker dig ind på OK dk hjemmesiden her.

Så klik dig ind på OKmobil hjemmesiden og tjek de forskellige pakker ud, og se om der ikke er en pakke der passer til dit behov. Der er masser af fordele ved at være kunde hos dette mobilselskab og benzin selskab.