OiSTER mobilabonnement

Billig OiSTER mobilabonnement

OiSTER mobilabonnement – De fleste mobilkunder er skeptiske og tilbageholdende, når der tales om bindinger eller abonnementer på mobil taletid og datatrafik. Læs mere

OiSTER mobilabonnement pakker:

Forskellige taletidsintervaller med OiSTER mobil taletid

Ud over OiSTER mobilabonnement med fri tale tilbyder selskabet også en række andre fordelagtige taletidspakker med forskellige taletidsintervaller. Du kan vælge OiSTER mobilabonnementer med helt op til 15 timers taletid, og til hver af taletidspakkerne er naturligvis tilknyttet rummelige datapakker, så du vil kunne surfe og sende mails i forhold til dit behov. Med de største dataløsninger er der også rigelig kapacitet til at hente musik og film.

Ubegrænset SMS og MMS

For alle taletidspakkerne med dette mobilselskab gælder selvfølgelig også, at du kan sende SMS og MMS i ubegrænset antal. Det er en feature, som virkelig mange kunder har stor fordel af.

Hvis dit behov for taletid skulle ændre sig, er det ikke noget problem. Disse abonnementer kan ændres fra måned til måned, så du altid har et abonnement, der passer til dit aktuelle behov.

Se en sjov video med durene fra OiSTER reklamerne

OiSTER mobil – et ungt teleselskab

OiSTER mobil har kun eksisteret siden 2008, men har lige siden taget danskerne med storm bl.a. med deres velkendte og kreative reklamer på de største kanaler i Danmark.

OiSTER mobilabonnement – De startede først med kun at tilbyde mobilt bredbånd til danskerne, men har senere hen valgt at udvide deres sortiment til også at tilbyde mobiltelefoni. Hele OiSTERS grundlag er, at det skal være nemt og samtidig billigt at være kunde hos dem.

OiSTER mobil er bedst til prisen

Derfor har de siden deres etablering i 2008 benyttet deres slogan ”Bedst til prisen”. Det hele startede med at det velkendte teleselskab som stadig eksisterer i dag. 3 ønsket at etablere et helt nyt lavprisselskab på det danske bredbåndsmarked.

De kunne se forskellige muligheder og et marked. Et marked hvor der stadig var plads til flere udbydere. De havde dog en intention fra start af om, at de skulle skille sig ud fra andre teleselskaber.

Også i forhold til deres navn. Deres første idé til et navn på det nye lavprisselskab til det danske marked var navnet ”Oi”. Der var stammer fra portugisisk og betyder ”Hej”. Dengang fandtes da dog allerede et andet mobilselskab netop i Brasilien. Hvor der også bliver talt portugisisk og derfor kunne de ikke tillade sig at kalde sig for ”Oi” på det danske marked.

De fandt dog hurtigt et alternativ med nogle flere bogstaver nemlig OiSTER mobilabonnement, som de har heddet lige siden.

Du kender OiSTER mobilabonnement på de sjove østers

OiSTER mobilabonnement – Det har reel ingen betydning, men mange vil nok kunne forbinde det med det kendte ord ”oyster” på engelsk, som på dansk står for ”østers”.

Derfor er det heller ikke uden grund, at de igennem årene har baseret deres velkendte reklamer på de små lilla østers. OiSTER mobilabonnement – De er blevet sendt på flere af de danske TV kanaler i Danmark i løbet af de sidste 7 år. Hvilket er den tid som dette selskab har eksisteret.

Det er nok noget som mange ikke har tænkt videre over, men som på enkel vis er på grund af ligheden mellem ”oyster” og OiSTER. Skift derfor til dette selskab hvis du ønsker et lavprisselskab med nogle af bedste priser på markedet i dag.