OiSTER mobil taletid

OiSTER mobil taletid abonnement – Bedst og billigst

OiSTER mobil taletid abonnement

OiSTER mobil taletid abonnement – De fleste mobilkunder er skeptiske og tilbageholdende, når der tales om bindinger eller abonnementer på mobil taletid og datatrafik.

Det har OiSTER taget konsekvensen af og lancerer OiSTER mobil taletid, hvor du som kunde kun betaler for den taletid, du rent faktisk har brug for.

OiSTER Har ingen binding i deres mobilabonnementer, så du kan skifte når du har lyst til at skifte.

OiSTER mobil taletid pakker:

Begynd med en startpakke

Hvis du vil i gang med OiSTER mobil taletid behøver du blot at købe en startpakke med SIM-kort hos en OiSTER-forhandler. Når du ønsker at rekvirere taletid, er det ganske enkelt. Du tanker din konto op med 7 dage eller 30 dage ad gangen.

Det kan foregå på OiSTERs hjemmeside, hvor du betaler med dit kreditkort, eller du kan tilkøbe OiSTER mobil taletid kontant ved at besøge en af de mange udsalgssteder, som udbyder OiSTER. Det er nemt at aktivere OiSTER mobil taletid. Det kan du gøre via telefon eller PC, og du vil til hver en tid kunne aktivere dit produkt eller foretage ny optankning af taletid – selvfølgelig også efter at du er løbet tør.

Begynd med en startpakke

Hvis du vil i gang med OiSTER mobil taletid behøver du blot at købe en startpakke med SIM-kort hos en OiSTER-forhandler. Du kan bestille et mobilabonnement fra OiSTER mobil her på siden.

Når du ønsker at rekvirere taletid, er det ganske enkelt. Du tanker din konto op med 7 dage eller 30 dage ad gangen. Det kan foregå på OiSTERs hjemmeside, hvor du betaler med dit kreditkort, eller du kan tilkøbe OiSTER mobil taletid kontant ved at besøge en af de mange udsalgssteder, som udbyder OiSTER.

Det er nemt at aktivere OiSTER mobil taletid. Det kan du gøre via telefon eller PC, og du vil til hver en tid kunne aktivere dit produkt eller foretage ny optankning af taletid – selvfølgelig også efter at du er løbet tør.

Forskellige taletidsintervaller med OiSTER mobil taletid

Ud over OiSTER mobil taletid med fri tale tilbyder selskabet også en række andre fordelagtige taletidspakker med forskellige taletidsintervaller. Du kan vælge taletidspakker hos OiSTER med helt op til 15 timers tale, og til hver af taletidspakkerne er naturligvis tilknyttet rummelige datapakker, så du vil kunne surfe og sende mails i forhold til dit behov. Med de største dataløsninger er der også rigelig kapacitet til at hente musik og film.

Ubegrænset SMS og MMS

For alle taletidspakkerne med dette mobilselskab gælder selvfølgelig også, at du kan sende SMS og MMS i ubegrænset antal. Det er en feature, som virkelig mange kunder har stor fordel af.

Hvis dit behov for taletid skulle ændre sig, er det ikke noget problem. Disse abonnementerne kan ændres fra måned til måned, så du altid har et abonnement, der passer til dit aktuelle behov.

Se en sjov video med durene fra OiSTER reklamerne