OiSTER

OiSTER – et ungt teleselskan

OiSTER har kun eksisteret siden 2008, men har lige siden taget danskerne med storm bl.a. med deres velkendte og kreative reklamer på de største kanaler i Danmark.

De startede først med kun at tilbyde mobilt bredbånd til danskerne, men har senere hen valgt at udvide deres sortiment til også at tilbyde mobiltelefoni. Hele OiSTERS grundlag er, at det skal være nemt og samtidig billigt at være kunde hos dem.

Se TOP 10 telefoner i Danmark

OiSTER

OiSTER mobil er bedst til prisen

Derfor har de siden deres etablering i 2008 benyttet deres slogan ”Bedst til prisen”. Det hele startede med at det velkendte teleselskab som stadig eksisterer i dag. 3 ønsket at etablere et helt nyt lavprisselskab på det danske bredbåndsmarked.

De kunne se forskellige muligheder og et marked. Et marked hvor der stadig var plads til flere udbydere. De havde dog en intention fra start af om, at de skulle skille sig ud fra andre teleselskaber.

Også i forhold til deres navn. Deres første idé til et navn på det nye lavprisselskab til det danske marked var navnet ”Oi”. Der var stammer fra portugisisk og betyder ”Hej”. Dengang fandtes da dog allerede et andet mobilselskab netop i Brasilien. Hvor der også bliver talt portugisisk og derfor kunne de ikke tillade sig at kalde sig for ”Oi” på det danske marked.

De fandt dog hurtigt et alternativ med nogle flere bogstaver nemlig OiSTER, som de har heddet lige siden.

Du kender OiSTER på de sjove østers

Det har reel ingen betydning, men mange vil nok kunne forbinde det med det kendte ord ”oyster” på engelsk, som på dansk står for ”østers”.

Derfor er det heller ikke uden grund, at de igennem årene har baseret deres velkendte reklamer på de små lilla østers.

De er blevet sendt på flere af de danske TV kanaler i Danmark i løbet af de sidste 7 år. Hvilket er den tid som dette selskab har eksisteret.

Det er nok noget som mange ikke har tænkt videre over, men som på enkel vis er på grund af ligheden mellem ”oyster” og OiSTER.

Skift derfor til dette selskab hvis du ønsker et lavprisselskab med nogle af bedste priser på markedet i dag.