Hvornår kommer iPhone 6 ?

Hvornår kommer iPhone 6 ?

Vi er mange der venter på hvornår kommer iPhone 6 som må blive den næste i rækken af nye iPhones, og imens vi venter, så er der som sædvanligt mange spekulationer på hvordan den kommer til at se ud, samt hvad de nye revolutionerende features bliver i iPhone 6.

Hvordan kunne den se ud?

Vi har fundet et sjovt bud hvordan en sådan iPhone 6 kunne blive, selvom det jo nok lige er i overkanten af hvad man kan forvente, og dog, hvorfor ikke. En ide kunne være at lave projektor feature i den nye iPhone 6, eller hvad med at et tastatur der er virtuelt?

En sjov video

Ideerne er slet ikke så tossede i denne sjove lille video hvor fantasien har fået frit slag på alle tangenterne fra dem der har lavet denne lille sjove video om hvordan iPhone 6 kunne komme til at se ud og hvilke features den kunne komme til at indeholde. Og spørgsmålet er stadigt, hvornår kommer iPhone 6?

Hvad kommer iPhone 6 til at koste ?

Tja, det kan jo kun blive et gæt herfra, men et alternativ brug af materialer som telefonen er lavet i kunne være et bud på at få prisen til at blive overkommelig.

Men mon ikke den kommer til at ligge i det prislag som iPhone 5S ligger i til release?

Ja, vi gætter os bare frem. Det bliver ihvertfald spændende at se hvad iPhone 6 kan og hvad den kommer til at koste. Og ikke mindst hvornår den får release i Danmark.

Hvad hedder den?

Kommer den overhovedet til at hedde iPhone 6, eller finder Apple på et helt nyt navn til den? Spørgsmålene er mange, men vi må væbne os med tålmodighed i et stykke tid endnu.

Dog er der jo nok ingen tvivl om at iPhone 6 kommer i 2014. Mens vi venter er her en lille sjov video lavet af folk med masser af fantasi, og forestillinger om hvordan iPhone 6 kunne komme til at se ud og hvilke features den kunne have. God fornøjelse 😉