Den bedste smartphone – Hvad mener du ?

Bedste smartphone – Der er helt sikkert mange meninger om hvem der laver den bedste smartphone på markedet. Men hvorfor mener du at lige præcis den smartphone du har er den bedste? Vi har alle sammen forskellige behov i en smartphone. Se hvad forskellen er på de forskellige topmodeller.

Nogen vil gerne have et godt kamera, nogle vil gerne have en stor skærm, og andre vil bare gerne kunne ringe og sende sms. Men hvad er det der gør at du syntes at den smartphone du har er den bedste på markedet? Mange mener at det er en Apple iPhone der er den bedste, mens andre syntes at det er Samsung Galaxy der laver de bedste smartphones i verden.

Det kunne vi godt tænke os at vide. Så derfor opfordrer vi dig til at skrive en kommentar og en forklaring på hvorfor du mener at din telefon er den bedste smartphone på markedet.

Mobilselskaber:

Hvad er vigtigst for din i en smartphone ?

Bedste smartphoneHvilken feature syntes du er vigtig at have i en smartphone og hvo god skal den være? Hvad betyder noget for dig? Lang batteritid, et godt kamera, en stor skærm, at du kan tale med din telefon (som i iPhone). Hurtig surfing på nettet (4G), god lyd, vand og støvtæt, eller find selv på flere ting.

En ting er at vi godt ved hvilke smartphones der er de mest populære. Men er de populæreste smartphones så også de bedste? Jo flere features der er i en smartphone, jo flere ting er der jo også der kan gå i stykker. Mangler du penge til en ny telefon, så tjek nemme lånemuligheder her.

Er dette en regel, eller er telefonerne bare lavet så godt at de aldrig går i stykker selv med mange features? Vi kunne godt tænke os at høre din mening om hvorfor og hvad det er der gør at du syntes at din smartphone er den bedste smartphone på markedet.