Huawei mobil priser i Danmark

Huawei mobil telefon priser i Danmark. Her får du den bedste pris oversigt med Huawei telefoner i Danmark. Se priser ved at klikke dig ind på de nedenstående selskaber og gå direkte til Huawei telefon priser i Danmark.

Se anmeldelser af Huawei på Trustpilot her.

Specifikationer:

 • Vægt 169 gram
 • 5.5” skærm
 • Android OS, v7.0 (Nougat)
 • 128 GB Intern hukommelse
 • 8 MP, f/1.9, 1080p kamera
 • Dual SIM (Nano-SIM)

Huawei Mate 9 Pro

Den buede kant i begge sider får designet til at minde en smule om Sansung Galaxy modellerne. Dog har den buede kan ikke nogle inbyggede funktioner som den har i Samsungs model. Pro

Hurtig fingeraftryksscanner

Huawei Mate 9 Pro har en indbygget fingeraftryksscanner, som skulle reagere på blot 0,4 sekunder, hvilket må siges at være imponerende.

Huawei telefoner

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Huawei Mate 9 Pro, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Huawei Mate 9 Pro – født med 128 GB intern hukommelse

Huawei Mate 9 Pro er det nye store flagskib fra Huawei. Længe ventet, og meget efterspurgt, da denne mobil er født med ret gode specifikationer. Alene det at denne model er født med 128 GB indbygget hukommelse gør denne telefon speciel.

Huawei Mate 9 Pro med 2K opløsning og AMOLED

Det er en imponerende skærmopsløsning som denne model har. Som du kan se i overskriften har den en super opløsning i en prisklasse som denne mobil ligger i. Ingen tvivl om det.

Ændre skærmstørrelsen

Du kan med en smart funktion i telefonen ændre skærmstørrelsen i telefonen, hvså du lettere kan nå alle funktioner på skærmen med én hånd (se dette i videoen nedenfor).

Unikt kamera

Kameraet i denne telefon er lavet af LEICA, og har den såkaldte Dual camera funktion, som vi også kender fra Danmarks billigste iPhone Dette kamera er på 20 megapixel, og er fyldt med lækre detaljer, så som optisk billedestabilisator, Blænde 2.2, laser autofokus og HDR..

Dette er en af de allerbedste mobiltelefoner på markedet lige nu. Klik dig derfor ind på en af ovenstående links for at læse mere om denne model. Du kan gå direkte til bestillig ved de populæreste mobilselskaber i Danmark her på siden.

Huawei P10 Lite

Huawei P10 LiteHuawei P10 Lite giver dig rigtigt kraftige specifikationer i forhold til prisen. Her får du virkeligt meget for pengene i denne smartphone. Alt fra et kraftigt kamera til en hurtig processor. Med en kraftfuld Kirin 658 processor med 3GB RAM og hele 32GB hukommelse. Så får du masser af styrke i denne smartphon til små penge.

Huawei P10 Lite

Du får en lynhurtig opladningstid med denne mpbil så der ikke er for meget ventetid når batteriet skal genoplades. Ellers er batteriet kraftigt nok til at kunne vare en hel lang dag med normalt brug.

Gode kameraer på front og bag

Huawei P10 Lite giver dig et 8 MP Frontkamera der kan være med til at tage gode selfies til dine venner i din bekendtskabskreds. En vigtig detalje i en god telefon. Alt i alt er dette en glimrende smartphone hvor du får rigtigt kraftige og gode specifikationer. Dette er efterhånden kendetegnende for Huawei’s sartphones. Kineserne kan bare det der med telefoner til gode priser og med masser af indhold.

Specifikationer:

 • Vægt 145 gram
 • 5.2” FHD skærm
 • Android OS, v7.0 (Nougat)
 • 32 GB Intern hukommelse
 • Opdateret 12MP kamera
 • 8 MP Frontkamera
 • Kirin 658 processor

Huawei P10 Lite med godt batteri

Telefonen her har nemlig et 3000 mAh-batteri med hurtig opladning (Quick Charge). 30 min. opladning, som holder hele dagen. Så er du sikret en god batteritid på din telefon.

Huawei P10 Lite har fingeraftrykslæser

Denne model har en fingeraftrykslæser som låsesystem. Denne sidder på bagsiden af telefonen. Du har desuden glasbageside på telefonen, som gør den endnu stærkere og lettere at holde pæn på overfladen.

Se de mest solgte mobiler i DK

Vil du se de mest solgte smartphones i Danmark lige nu. så tag et kig Top 10 listen her.

Huawei P9 er en lækker prisbillig smartphone

Her har du en smartphone fra Huawei der sagtens kan konkurrere med de store på markedet. Det gør den også til en af de mest solgte smartphones på markedet.
Huawei P9

Sammenlign mobilpriser for Huawei P9 – 32 GBHuawei P9 – endnu en smartphone fra Huawei der overrasker og beviser det ved at være en af de mest solgte smartphones herhjemme.Vi du have en ny smartphone der er sprængfyldt med fede features, så er dette en model du sagtens kan investere i uden dårlig samvittighed.

Vi kan kun anbefale denne model. Du kan klikke dig ind for at kigge nærmere på denne telefon på de forskellige mobilselskaber der er listet nedenfor. Held og lykke med din nye smartphone.

En populær smartphone

Denne telefon er lige nu i top 10 blandt de mest solgte smartphones herhjemme. Det skyldes at du får utroligt for pengene i denne smartphone. 12 megapixels kamera, intern hukommelse, samt en stor skærm på 5.2.

Dette er bare nogle af de ting der skiller sig ud i Huawei P9. Du får også en rigtig god batteritid og en stor og flot skærm på hele 5.2 tommer til at se det hele på.

Der er i det hele taget rigtigt mange ting der springer i øjnene fra denne telefon. især de 2 x 12 mp kameraer. 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica.

Specifikationer:

 • Vægt 144 g
 • 5.2” Full HD skærm skærm
 • 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica
 • 32 GB Intern hukommelse
 • Kirin 955 (64-bit) processor