Huawei P9

Sammenlign mobilpriser for Huawei P9 – 32 GB

Huawei P9 – endnu en smartphone fra Huawei der overrasker og beviser det ved at være en af de mest solgte smartphones herhjemme.

Vi du have en ny smartphone der er sprængfyldt med fede features, så er dette en model du sagtens kan investere i uden dårlig samvittighed.

Vi kan kun anbefale denne model. Du kan klikke dig ind for at kigge nærmere på denne telefon på de forskellige mobilselskaber der er listet nedenfor. Held og lykke med din nye smartphone.

Huawei P9 – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Huawei P9, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Huawei P9 er en lækker prisbillig smartphone

Her har du en smartphone fra Huawei der sagtens kan konkurrere med de store på markedet. Det gør den også til en af de mest solgte smartphones på markedet.


Specifikationer:

  • Vægt 144 g
  • 5.2” Full HD skærm skærm
  • 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica
  • 32 GB Intern hukommelse
  • Kirin 955 (64-bit) processor

En populær smartphone

Denne telefon er lige nu i top 10 blandt de mest solgte smartphones herhjemme. Det skyldes at du får utroligt for pengene i denne smartphone. 12 megapixels kamera, intern hukommelse, samt en stor skærm på 5.2.

Dette er bare nogle af de ting der skiller sig ud i Huawei P9. Du får også en rigtig god batteritid og en stor og flot skærm på hele 5.2 tommer til at se det hele på.

Der er i det hele taget rigtigt mange ting der springer i øjnene fra denne telefon. især de 2 x 12 mp kameraer. 2 x 12 MP Dual-kamera i samarbejde med Leica.

Huawei P9
Samsung Galaxy S7 fra siden

Se en video om Huawei P9 her: