Huawei P10 Lite

Sammenlign mobilpriser for Huawei P10 Lite

Mobilselskab: Mindstepris:
Huawei P10 Lite Kr.3510,- Se mere

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite giver dig rigtigt kraftige specifikationer i forhold til prisen. Her får du virkeligt meget for pengene i denne smartphone. Alt fra et kraftigt kamera til en hurtig processor. Med en kraftfuld Kirin 658 processor med 3GB RAM og hele 32GB hukommelse. Så får du masser af styrke i denne smartphon til små penge.

Huawei P10 Lite – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Huawei P10 Lite, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu


Specifikationer:

  • Vægt 145 gram
  • 5.2” FHD skærm
  • Android OS, v7.0 (Nougat)
  • 32 GB Intern hukommelse
  • Opdateret 12MP kamera
  • 8 MP Frontkamera
  • Kirin 658 processor

Huawei P10 Lite med godt batteri

Telefonen her har nemlig et 3000 mAh-batteri med hurtig opladning (Quick Charge). 30 min. opladning, som holder hele dagen. Så er du sikret en god batteritid på din telefon.

Huawei P10 Lite har fingeraftrykslæser

Denne model har en fingeraftrykslæser som låsesystem. Denne sidder på bagsiden af telefonen. Du har desuden glasbageside på telefonen, som gør den endnu stærkere og lettere at holde pæn på overfladen.


Huawei P10 Lite

Du får en lynhurtig opladningstid med denne mpbil så der ikke er for meget ventetid når batteriet skal genoplades. Ellers er batteriet kraftigt nok til at kunne vare en hel lang dag med normalt brug.

Gode kameraer på front og bag

Huawei P10 Lite giver dig et 8 MP Frontkamera der kan være med til at tage gode selfies til dine venner i din bekendtskabskreds. En vigtig detalje i en god telefon. Alt i alt er dette en glimrende smartphone hvor du får rigtigt kraftige og gode specifikationer. Dette er efterhånden kendetegnende for Huawei’s sartphones. Kineserne kan bare det der med telefoner til gode priser og med masser af indhold.

Se de mest solgte mobiler i DK

Vil du se de mest solgte smartphones i Danmark lige nu. så tag et kig Top 10 listen her.