Apple iPhone 7 16 GB

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Huawei Mate 9 Pro, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Huawei Mate 9 Pro – født med 128 GB intern hukommelse

Huawei Mate 9 Pro er det nye store flagskib fra Huawei. Længe ventet, og meget efterspurgt, da denne mobil er født med ret gode specifikationer. Alene det at denne model er født med 128 GB indbygget hukommelse gør denne telefon speciel.


Specifikationer:

  • Vægt 169 gram
  • 5.5” skærm
  • Android OS, v7.0 (Nougat)
  • 128 GB Intern hukommelse
  • 8 MP, f/1.9, 1080p kamera
  • Dual SIM (Nano-SIM)

Huawei Mate 9 Pro

Den buede kant i begge sider får designet til at minde en smule om Sansung Galaxy modellerne. Dog har den buede kan ikke nogle inbyggede funktioner som den har i Samsungs model. Pro

Hurtig fingeraftryksscanner

Huawei Mate 9 Pro har en indbygget fingeraftryksscanner, som skulle reagere på blot 0,4 sekunder, hvilket må siges at være imponerende.


Huawei Mate 9 Pro med 2K opløsning og AMOLED

Det er en imponerende skærmopsløsning som denne model har. Som du kan se i overskriften har den en super opløsning i en prisklasse som denne mobil ligger i. Ingen tvivl om det.

Ændre skærmstørrelsen

Du kan med en smart funktion i telefonen ændre skærmstørrelsen i telefonen, hvså du lettere kan nå alle funktioner på skærmen med én hånd (se dette i videoen nedenfor).

Unikt kamera

Kameraet i denne telefon er lavet af LEICA, og har den såkaldte Dual camera funktion, som vi også kender fra Apple iPhone 7 Plus Dette kamera er på 20 megapixel, og er fyldt med lækre detaljer, så som optisk billedestabilisator, Blænde 2.2, laser autofokus og HDR..

Dette er en af de allerbedste mobiltelefoner på markedet lige nu. Klik dig derfor ind på en af ovenstående links for at læse mere om denne model. Du kan gå direkte til bestillig ved de populæreste mobilselskaber i Danmark her på siden.