Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Sammenlign mobilpriser for
Huawei Mate 10 Pro


Mobilselskab: Mindstepris:
Huawei Mate 10 Pro Kr.4794,- Se mere

Huawei Mate 10 Pro – 128 GB

Huawei Mate 10 Pro har indbygget 128 GB intern hukommelse. Så du får masser af plads til at gemme app, musik, samt andet software på telefonen. Huawei Mate 10 Pro introduceret IP67 certificering som betyder, at telefonen er både vand- og støvafvisende.

Huawei Mate 10 Proe – Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne Huawei Mate 10 Pro, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder. Du får svar med det samme:

Huawei Mate 10 Pro
Klik her og ansøg om lån nu

Huawei Mate 10 Pro
Specifikationer:

  • Vægt 178 gram
  • 6” skærm
  • 128 GB Intern hukommelse
  • Batterikapacitet 4000 mAh
  • 20 Megapixel kamera
  • Frontkamera 8 Megapixel
  • Octa-core CPU + i7 co-processor, Mali-G72 MP12 GPU

Som du kan se er der masser af fordele ved denne model. En stor hukommelse samt en lang batteri tid. 2 af de vigtigste ting ved en telefon i dag.

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei Mate 10 Pro har Leica kamera

Leica kameraet giver dig fantastiske billeder. Også gode billeder i svang beysning. Så her er du sikret gode optagelser med både still-billeder og video.

Huawei Mate 10 Pro med AI

Huawei Mate 10 Pro har som den første mobiltelefon indbygget kunstig intelligens, også kaldet AI. Fordelen ved dette er at Kirin 970 er den første processer i verden der understøtter AI – kunstig intelligens, som gør, at den forstår og reagerer på din brugeradfærd. Det er en rigtig spændende ny feature.

Huawei Mate 10 Pro en 6” OLED skærm i 18:9 format

Så brugeroplevelsen ved gengivelse af billeder og video bliver helt unikke. Dual kameraet giver dig optimale billeder under alle forhold. Uanset om du skal tage selfies, portrætbilleder eller billeder af landskaber eller andre store scener.

Se de mest solgte mobiler i DK

Vil du se de mest solgte smartphones i Danmark lige nu. så tag et kig Top 10 listen her.