Fullrate mobilabonnement – fokus på helt enkle mobilløsninger

Fullrate mobilabonnement har med deres mobilabonnementer fokus på billige og helt enkle løsninger for mobilkunderne – selvfølgelig uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. [read more]

Fulltaye er lukket. Der henvises til youSee.

Fullrate mobilabonnementer til ethvert behov

Fullrate mobilabonnementFullrate mobilabonnement tilbyder en lang række forskellige mobilabonnementer. Så langt de fleste vil kunne finde et der passer bedst til deres individuelle behov. Bortset fra basis abonnementet, hvor der betales oprettelse og derudover betaler for det faktiske forbrug.

Så får du med de øvrige abonnementer fri SMS og MMS samt oprettelse og de abonnementerne tilbydes derudover med fast eller fri taletid.

Fullrates billigste mobilabonnement til en fast pris koster 129 kr. pr. måned. Her får du 20 timers taletid samt 20 GB data, og hvis du har brug for yderligere data, kan det tilkøbes. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her

Taletid for ethvert behov

Er behovet for taletid større, tilbyder Fullrate abonnementer med fri taletid samt henholdsvis 10 og 25 GB datatrafik i Danmark. Og yderligere 6 og 10 GB datatrafik i EU.

Fullrate mobilabonnement blev grundlagt i 2005 og selvom de i 2008 blev overtaget af TDC, fungerer Fullrate mobilabonnement fortsat som et selvstændigt brand. Som kunde har du den fordel, at selskabet kører på TDC mobilnetværk, hvilket er ensbetydende med stabil og hurtig mobil dækning i hele landet, både når det gælder tale og data. Se priser fra CBB mobil abonnement her.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!
[/read]

Ingen opkaldsafgift i hele EU

Bemærk at Fullrate mobilabonnement kører helt uden opkaldsafgift – både i Danmark og inden for resten af EU. Der er andre mobilselskaber som 3 abonnement der gør endnu mere ud af at have roaming i udlandet i deres pakker.

Fusionen med TDC har betydet, at Fullrate mobilabonnement faktisk er den eneste udbyder af lavpristelefoni. Der er i stand til at tilbyde alle eksisterende teleydelser på markedet. Kunderne har forstået det glade budskab, og i dag har Fullrate mobilabonnement mere end 300.000 kunder i deres kartotek.

Fullrate leverer bredbånd på en enkel og billig måde

Fullrate mobilabonnementFullrate mobilabonnement – De blev etableret tilbage i år 2005 og eksisterer stadig i dag 10 år efter deres etablering i bedste velgående.

De er dog siden da bl.a. blevet opkøbt i 2008 af TDC og levere ikke længere kun bredbånd. Men også mobil og tv-løsninger i hele Danmark.

Det var i 2006 at de lanceret deres første bredbånd med telefoni, som kun kunne købes af folk i Storkøbenhavn. Kun lidt over 2 år efter deres første lancering. Var de allerede landsdækkende med deres bredbåndsløsninger med telefoni til alle i Danmark.

Tilbyder enkle løsninger

Fullrate mobilabonnement – De stræber hver gang efter, at de kan tilbyde deres kunder en enkelt løsning. Hvor kvaliteten stadig er helt i top og samtidig til en fast lav pris. Det er en del af deres strategi og en strategi de stadig i dag lever og ånder for.

Tjekker altid først

De tilbyder altid at tjekke alle deres kunders bredbåndsforbindelse. Så de kan informere dem om hvad deres reelle hastighed er og hvad den maksimale hastighed er, de kan tilbyde hver enkelt kunde.

Fik udvidet produkterne

Fullrate mobilabonnement – Førhen havde de kun bredbåndsløsninger. Men i 2009 er første gang de udvider deres produktportefølje med mobilt bredbånd. De giver nu deres kunder mulighed for at være på internettet overalt med deres mobile bredbåndsløsninger. Samtidig giver det dem en stor fleksibilitet til deres almindelige bredbåndsløsninger.

De gjorde det igen

Fullrate mobilabonnement – Kun 2 år efter de havde udvidet deres produktportefølje, gjorde de det samme endnu engang i 2011. Denne gang var det nogle spændende tiltag. Såsom at udvide med TV som supplement til deres bredbåndsløsninger samt at tilbyde deres kunder mobiltelefoni.

Fullrate overtog Telmores

Samtidig kort inde i år 2012 overtog Fullrate Telmores resterende bredbåndskunder og fik dem med ind som en del af deres faste kunder. Fullrate mobilabonnement har lige siden, kunne tilbyde deres kunder flere forskellige produkter.

Endnu flere løsninger

Fullrate mobilabonnement – Dette i form af bredbåndsløsninger, mobiltelefoni og flere forskellige TV-pakkeløsninger. Det vil de blive ved med i fremtiden og hvem ved måske de endnu en gang udvider deres produktportefølje inden for nogle år?