Fullrate

Fullrate leverer bredbånd på en enkel og billig måde

FullrateFullrate – De blev etableret tilbage i år 2005 og eksisterer stadig i dag 10 år efter deres etablering i bedste velgående.

De er dog siden da bl.a. blevet opkøbt i 2008 af TDC og levere ikke længere kun bredbånd, men også mobil og tv-løsninger i hele Danmark.

Det var i 2006 at de lanceret deres første bredbånd med telefoni, som kun kunne købes af folk i Storkøbenhavn. Kun lidt over 2 år efter deres første lancering. Var de allerede landsdækkende med deres bredbåndsløsninger med telefoni til alle i Danmark.

Se TOP 10 telefoner i Danmark

Tilbyder enkle løsninger

De stræber hver gang efter, at de kan tilbyde deres kunder en enkelt løsning. Hvor kvaliteten stadig er helt i top og samtidig til en fast lav pris. Det er en del af deres strategi og en strategi de stadig i dag lever og ånder for.

Tjekker altid først

De tilbyder altid at tjekke alle deres kunders bredbåndsforbindelse, så de kan informere dem om hvad deres reelle hastighed er og hvad den maksimale hastighed er, de kan tilbyde hver enkelt kunde.

Fik udvidet produkterne

Førhen havde de kun bredbåndsløsninger, men i 2009 er første gang de udvider deres produktportefølje med mobilt bredbånd.

De giver nu deres kunder mulighed for at være på internettet overalt med deres mobile bredbåndsløsninger og samtidig giver det dem en stor fleksibilitet til deres almindelige bredbåndsløsninger.

De gjorde det igen

Kun 2 år efter de havde udvidet deres produktportefølje, gjorde de det samme endnu engang i 2011.

Denne gang var det nogle spændende tiltag, såsom at udvide med TV som supplement til deres bredbåndsløsninger samt at tilbyde deres kunder mobiltelefoni.

Fullrate overtog Telmores

Samtidig kort inde i år 2012 overtog Fullrate Telmores resterende bredbåndskunder og fik dem med ind som en del af deres faste kunder.

Fullrate har lige siden, kunne tilbyde deres kunder flere forskellige produkter.

Endnu flere løsninger

Dette i form af bredbåndsløsninger, mobiltelefoni og flere forskellige TV-pakkeløsninger.

Det vil de blive ved med i fremtiden og hvem ved måske de endnu en gang udvider deres produktportefølje inden for nogle år?