Fullrate taletid

Fullrate taletid – fokus på helt enkle mobilløsninger

Fullrate taletid

Fullrate teleselskab har med deres Fullrate taletid tilbud fokus på billige og helt enkle løsninger for mobilkunderne – selvfølgelig uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

Fullrate blev grundlagt i 2005 og blev tre år senere overtaget af TDC. Fullrate er fortsat som selvstændigt brand, men som kunde har du den fordel, at selskabet kører på TDC mobilnetværk. Det er ensbetydende med en stabil og hurtig mobil dækning i hele landet, både når det gælder tale og data.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Fullrate Mobilabonnementsoversigt

Fullrate taletid for til både børn og voksne

Med Fullrate taletid kan du udsøge dig det mobilabonnement, som passer bedst til dig og dit individuelle behov. Som udgangspunkt får du fri SMS og MMS, og derudover selvfølgelig taletid – længden afhænger af det abonnement, du vælger.

Hos Fullrate kan du vælge abonnement til en pris helt ned til 59 kr. pr. måned. Her får du en times taletid samt 1 GB data, og hvis du har brug for yderligere data, kan det tilvælges. Fullrate kalder dette abonnement for MiniMobil, og det er skræddersyet til både børn og voksne, der kun fører kortere samtaler, men samtidig skriver store mængder SMS og MMS.

Hvis du kun ønsker at betale for dit faktiske forbrug, skal du vælge Fullrates basisabonnement. Her betaler du kun et engangsbeløb for oprettelsen og herefter afregnes for den taletid og data, du anvender.

Taletid for ethvert behov

Er behovet for taletid større, tilbyder Fullrate taletid i abonnement med 8 eller ti timers taletid samt henholdsvis 8 og 5 GB datatrafik, og hvis du er storforbruger af telefonen, kan du beslutte dig for Fri Tale ordningen. Her kan du ringe lige så tosset du vil, og i tilkøb får du 2 GB data. Herudover tilbydes flere andre ekstraydelser – bl.a. fri SMS til udlandet.

Ingen opkaldsafgift i hele EU

Bemærk at Fullrate taletid abonnementer kører helt uden opkaldsafgift – både i Danmark og inden for resten af EU. Der er andre mobilselskaber som 3 mobil taletid abonnement der gør endnu mere ud af at have roaming i udlandet i deres pakker.

Fusionen med TDC har betydet, at Fullrate taletid faktisk er den eneste udbyder af lavpristelefoni, der er i stand til at tilbyde alle eksisterende teleydelser på markedet. Kunderne har forstået det glade budskab, og i dag har Fullrate mere end 300.000 kunder i deres kartotek.

(Visited 140 times, 1 visits today)