Fullrate mobilabonnement

Fullrate mobilabonnement – fokus på helt enkle mobilløsninger

Fullrate taletid

Fullrate har med deres mobilabonnementer fokus på billige og helt enkle løsninger for mobilkunderne – selvfølgelig uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her.

Fullrate blev grundlagt i 2005 og selvom de i 2008 blev overtaget af TDC, fungerer Fullrate fortsat som et selvstændigt brand. Som kunde har du den fordel, at selskabet kører på TDC mobilnetværk, hvilket er ensbetydende med stabil og hurtig mobil dækning i hele landet, både når det gælder tale og data.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Fullrate Mobilabonnementsoversigt

Fullrate mobilabonnementer til ethvert behov

Fullrate tilbyder en lang række forskellige mobilabonnementer så langt de fleste vil kunne finde et der passer bedst til deres individuelle behov. Bortset fra basis abonnementet, hvor der betales oprettelse og derudover betaler for det faktiske forbrug får du med de øvrige abonnementer fri SMS og MMS samt oprettelse og de abonementerne tibydes derudover med fast eller fri taletid ..

Fullrates billigste mobilabonnement til en fast pris koster 129 kr. pr. måned. Her får du 20 timers taletid samt 20 GB data, og hvis du har brug for yderligere data, kan det tilkøbes.

Taletid for ethvert behov

Er behovet for taletid større, tilbyder Fullrate abonnementer med fri taletid samt henholdsvis 10 og 25 GB datatrafik i Danmark og yderligere 6 og 10 GB datatrafik i EU

Ingen opkaldsafgift i hele EU

Bemærk at Fullrate taletid abonnementer kører helt uden opkaldsafgift – både i Danmark og inden for resten af EU. Der er andre mobilselskaber som 3 mobil taletid abonnement der gør endnu mere ud af at have roaming i udlandet i deres pakker.

Fusionen med TDC har betydet, at Fullrate taletid faktisk er den eneste udbyder af lavpristelefoni, der er i stand til at tilbyde alle eksisterende teleydelser på markedet. Kunderne har forstået det glade budskab, og i dag har Fullrate mere end 300.000 kunder i deres kartotek.