CBB mobilt bredbånd abonnement med kundefordele

CBB mobilt bredbånd abonnement – CBB mobilt bredbånd har netop sat hastigheden op på deres Mobile bredbånd. Hvilket betyder at du som kunde får maksimal hastighed på 3G-netværket. Hvis det skulle ske at dit modem ikke understøtter den høje hastighed på 4-20 Mbit/s, så kan du bestille et modem sammen med dit mobile bredbånd hos CBB.

Se CBB mobil abonnement her. CBB mobilt bredbånd abonnement – For tiden kan CBB mobilt bredbånd abonnement tilbyde 5 forskellige pakker. Husk, der er ingen binding på CBBmobilt bredbånd, hvilket er en stor fordel hvis du skulle ombestemme dig undervejs. Dækning og netværk

Se alle mobilselskaber her

CBB mobilt bredbånd

5 GB DATA

Super på farten
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.

4G
Mindstepris 64 kr.

Pris pr. måned:

64 kr.

Gå til CBB

CBB mobilt bredbånd

15 GB DATA

God til mails, surf og sociale medier
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.

4G
Mindstepris 109 kr.

Pris pr. måned:

109 kr.

Gå til CBB

CBB mobilt bredbånd

75 GB DATA

Nok til at streame film og serier ca.60 timer pr. md.
Ingen binding
Oprettelse 0 kr.

4G
Mindstepris 199 kr.

Pris pr. måned:

199 kr.

Gå til CBB

Danmarks bedste mobildækning

CBB mobilt bredbånd abonnement – Når du er kunde hos CBBmobilt bredbånd, så får du Danmarks bedste dækning. CBB bruger Telenors netværk, der faktisk lige er blevet lagt sammen med Telias mobile netværk, og det dækker tilsammen 99 ud af 100 danskere tilbage fra april 2014. Derfor får du hos CBB landets bedste mobile netværk. Så bliver det en smule sjovere at være online på nettet.

Mest kundevenlige teleselskab ifølge Trustpilot

Du kan tjekke Trustpilot med dette selskab ved at klikke her. Der er masser af anmeldelser på denne side om dette selskab.
CBBmobilt bredbånd abonnement er ifølge Trustpilot det mest kundevenlige mobilselskab i Danmark. De ligge i hvertfald nummer 1 på det område hos Trustpilot.. God fornøjelse med valg af mobilt bredbånd. Har du et ønske om af anskaffe dig billigt bredbånd til din mobile enhed, så er dette løsningen for dig. Det er nemt at styre dit abonnement via dit online login til din konto hos selskaber her i Danmark.