CBB mobilabonnement

CBB mobil abonnementer med kombineret taletid og data til stærke priser

CBB MOBIL taletid

Et CBB mobilabonnement et godt valg, hvis du ønsker billig og stabil telefoni og dataoverførsel til konkurrencedygtige priser.

CBB har sammensat en række forskellige mobilabonnementer med en kombination af taletid og dataforbrug, som gør det muligt, at finde et der dækker langt de flestes behov. Mobilabonnement sammenligning for alle selskaber her.

Vælger du et CBB mobilabonnement kan du nyde fordelen af at være på Danmarks bedst dækkende netværk, idet CBB benytter Telenors netværk, der er lagt sammen med Telias netværk.

Her får du 4G hastighed på alle pakkerne også. En anden god grund til, at vælge et CBB abonnement er, at CBB har “Danmarks mest loyale kunder 2017” jvf. en undersøgelse udført af “Brancheindex ”

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Det giver en samlet dækningsgrad på hele 99 %. Hvilket må siges at være ret suverænt. Dækning og netværk

CBB mobil taletid abonnement med data:

Se den nye CBB musikvideo her:

CBB mobil taletid gør det nemmere at vælge taletid

Med CBB mobil taletid har teleselskabet bestræbt sig for at gøre det nemmere for dig at være mobilkunde.

CBB har taget et opgør med tendensen til komplicerede og uigennemskuelige abonnementer, belastende bindingskrav og en masse snørklede regler og betingelser, som de færreste forstår.

Det er noget, kunderne har forståelse for, således kan CBB glæde sig over at være det bedst ratede danske teleselskab hos Trustpilot, der registrerer kundetilfredshed blandt de danske forbrugere. Har du lyst kan du læse mere om historien bag CBB mobil og de roser de har fået med på vejen.

CBB mobil tank op og fri SMS / MMS

Bortset fra Basispakkerne er der i øvrigt adgang til fri SMS og MMS, og hvis du er CBB mobil taletid kunde, kan du ringe gratis til alle andre CBB mobil taletid kunder.

Vælger du Basispakken, betaler du kun for dit faktiske forbrug – du betaler 0 kr., hvis du ikke benytter telefonen til udgående aktivitet. Dog er der et minimumsforbrug på 10 kr.pr. måned.

Hvis du har brug for optankning undervejs af taletid og data, så kan dette også lade sig gøre. Alt dette kan du se i CBB selvbetjeningspanelet som du har dit eget login til.

Mit CBB

Via Mit cbb kan du finde svar på de fleste ting omkring dit abonnement hos CBB mobil. Og du har en god oversigt over dit forbrug samt op- og nedgradering af dit eget abonnement. Så her får du god hjælp til at styre og overskue dit eget CBB abonnement.

Gode taletids pakker at vælge imellem online

Konceptet er enkle og koncise talepakker, der indeholder alt, hvad langt de fleste normalforbrugere af telefoni har brug for. CBB mobil taletid har sammensat super gode taletidspakker, og lige nu køres der med FRI TALETID på alle pakker (undtagen Basis pakken).

For alle pakkeversioner gælder, at der selvfølgelig ikke er nogen bindings tid, og du slipper også for opkaldsafgifter, der ellers ofte er en ”skjult” udgift ved mange mobilabonnementer. Der er i det hele taget ingen egentlige abonnementsudgifter – du betaler alene for det forbrug, du selv har valgt at have til rådighed, når du vælger CBB mobil taletid.

Hold øje med priserne

Tjek de gunstige priser på CBB mobil taletid. Den skarpe konkurrence på mobilmarkedet gør, at priserne ofte ændres. Du kan være sikker på, at CBB løbende vil gøre alt for at justere deres prisniveau. Så man altid er i stand til at præsentere Danmarks bedste mobilabonnement for dig.

CBB Kundeservice

Du kan altid komme i kontakt med CBB kundeservice på den ene eller den anden måde. Du kan ringe til CBB kundeservice på 50 50 50 50. De har åbent alle hverdage 8.30 – 16.00. Du kan også skrive til CBB kundeservice ved at klikke her

CBB taletidskort

Et CBB taletidskort er egentligt efterhånden et lidt gammeldags udtryk. Men du kan vel godt kalde et CBB SIM kort for et CBB taletidskort. Du kan vælge mellem flere forskellige typer SIM kort når du bestiller et nyt mobilabonnement. Men som regel sender mobilselskaberne et multi SIM kort ud til dig. Så du selv kan tilpasse størrelsen af SIM kortet til din telefon.