CallMe

CallMe

CallMe er kendt for at have de mest loyale kunder og det mobilselskab med det bedste image.

Det er et mobilselskab i Danmark, der i sær har markedsført sig selv på deres lave priser på deres mobilabonnementer, salg af mobiltelefoner samt deres mobile bredbånd.

De har mere end 250.000 kunder i hele Danmark og er et rigtigt populært mobilselskab.

Ingen binding

Det gode ved CallMe og deres abonnementer er, at der ikke er nogen bindingsperiode.

Du skal dog være opmærksom på, at de har en opsigelsesperiode på 30 dage. Den vil du ikke kunne komme udenom, hvis du har tegnet et mobilabonnement hos CallMe.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Husk dette hvis du skifter udbyder

Husk ligeledes på hos CallMe, at du ikke selv skal opsige dit abonnement, hvis du ønsker at skifte fra dit nuværende mobilselskab til dem.

Gør du det selv, vil de ikke kunne flytte dit nummer, da det så vil være under opsigelse.

Vent med at flytte nummer

Dermed kan du risikere, at du skal have et nyt nummer, fordi dit gamle nummer ikke kan flyttes og det er ikke altid optimalt.

God dækning med CallMe

De har god dækning i hele Danmark både på 3G-nætværket og på det nye 4G-netværk.

De har sågar lavet en smart feature på deres hjemmeside, så du helt præcist kan de hvor god din dækning er, der hvor du bor i Danmark.

CallMe

Få det optimale abonnement

Derefter vil du kunne købe det mobilabonnement, der dækker dine behov bedst muligt og hvor du er sikker på, at dækningen er optimal.

Husk omgivelserne

Hver dog opmærksom på at signalet godt stadig kan være mere svingende, hvis du bor i et tæt bebygget område, hvis der er mange træer m.m. da det kan forstyrrer signalet indtil dig og din telefon.

Vælg dette selskab i dag som er mobilselskabet i Danmark med de bedste og mest loyale kunder og som samtidig har konkurrencedygtige priser i forhold til deres konkurrenter.