Call me taletid

Stærke tilbud med Call me taletid

Call me taletid

Hvis du har stor fokus på prisen, når du vælger mobilt taletidsabonnement, skal du bestemt overveje Call me taletid. Gå ind og se mobilabonnement sammenligninger her. Det er hvis du ønsker at sammenligne alle selskaber med sorteringsmuligheder.

Se TOP 10 listen over de mest solgte telefoner i Danmark – klik her!

Call me er faktisk et af Danmarks allerbilligste mobilselskaber, og man har markeret sig med en række særdeles stærke tilbud på taletid, som ikke mindst appellerer til de unge, idet der til alle talepakkeløsninger er tilknyttet fri SMS og MMS.

Dette er en stor fordel, da vi allesammen ved at data over mobilen er populært og meget brugt i dagens Danmark.

Call Me taletid med data:

Kom i gang billigt med Call me taletid

Faktisk kan du komme i gang for kun 69 kr. om måneden. Det er nemlig prisen på den billigste Call me taletid løsning. Her får du foruden fri adgang til SMS og MMS og så 2 timers taletid og 2 GB data.

Call me taletid er for alle aldre

Call me har også tænkt på de helt unge. Tjek børnepakken Little Me, som kun koster 69 kr. pr. måned, og giver stor tryghed for både børn og forældre. Til denne pakke hører 2 times taletid og 2 GB data, men bedst af alt er der fri SMS og MMS.

Barnet kan med denne pakke stifte bekendtskab med den mobile verden uden at skulle risikere at blive overrasket af kedelige ekstraregninger for samtaler til udlandet, køb af spil og ringetoner samt andre betalingstjenester.

I det hele taget er der med Call me taletid skåret ind til benet. Pakkerne er designet sådan, at kunderne ikke betaler for unødige services. Samtidig har du garanti for, at det, du betaler for, virker perfekt. Call me taletid bruger Telia mobil stabile mobil netværk til deres ydelser.

Fri sms og mms hos Call me taletid

Vi tøver ikke med at kalde Call me taletid for et genialt koncept – især for de, der ikke har det helt store taletidsbehov, men til gengæld sender rigtig mange SMS-beskeder og samtidig gerne vil holde udgiften til telefon helt i bund. Unge mennesker er begejstrede for talepakkerne. Her kan de tekste uhæmmet løs og stadig være sikker på, at telefonregningen aldrig overstiger 100 kr. pr måned.

Ved mange telefonselskaber er opkaldsafgiften en skjult udgiftfælde. Det er ikke tilfældet ved Call me taletid, hvor opkaldsafgiften ganske enkelt er 0 kr. Så endnu en grund til at benytte dette mobilselskabs produkter til din telefon og tablet. Og så er der desuden en rigtig god dækning så du altid er sikker på en god forbindelse til netværket.

Benyt dig af den gode kvalitet

Her får du en god kvalitet, samt et godt netværk som du vil få stor glæde af med din mobile enhed døgnet rundt. Se pakkerne ovenfor og benyt dig af dette glimrende mobilselskab i dag. Det vil du ikke fortryde på noget tidspunkt. Det vil vi godt skrive under på.