Apple iPhone 7 32 GB

Sammenlign mobilpriser for Apple iPhone 7

Mobilselskab: Mindstepris:
Apple iPhone 7 Kr.3240,- Se mere
Apple iPhone 7 Kr.2683,- Se mere
Apple iPhone 7 Kr.2700,- Se mere
Apple iPhone 7 Kr.3793,- Se mere

Apple iPhone 7 – Lån til mobilen i dag

Apple iPhone 7 – Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne iPhone 7, så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Apple iPhone 7 i smukt design

Apple iPhone 7 er født med A10 Fusion-chip. Dette giver hastigheden i brugeroplevelsen en helt ny dimension. Hjem knappen er ikke klikbar mere men trykfølsom som på skærmen. Dette giver en ny brugeroplevelse for iPhone 7. Den røde udgave fås kun med 128 GB intern hukommelse.

apple iphone 7


Specifikationer:

  • Vægt 138 gram
  • 4,7” Retina HD-skærm
  • iOS 10
  • 32 GB Intern hukommelse
  • 12 MP kamera (4K)
  • A10 Fusion-chip
  • Op til 5 x digitalt zoom
  • 7-megapixels FaceTime HD-kamera

Størrelser på hukommelsen

Denne model laves ikke mere i 16GH udgaven, og fås derfor nu i disse størrelser: 32 GB, 128 GB og 256 GB hukommelser. Dette fordi der i dag kræves mere og mere plads i hukommelsen til alle de funktioner der findes i en iPhone.

Flere farver

IPhone 7 kommer i endnu flere farver end før. Den findes nu i farverne Rosaguld, guld, sølv, sort, jetsort.


iOS 10 som styresystem

iPhone 7 er nu vandtæt. Nu kan den klare at blive plasket til, og endda en tur i en meters dybde i over en halv time kan den godt håndtere. Dette giver dig en langt større bevægelsesfrihed med telefonen end du har haft før. Se også priserne på Apple iPhone 6S her.

Apple iPhone 7


Se en video om de nye modeller her:


Vi opdaterer mindstepriserne så snart vi får priserne ind fra de forskellige mobilselskaber. Priserne vil løbene blive vedligeholdt så du altid får den seneste pris fra det enkelte mobilselskab her på siden. Du vil derfor altid kunne besøge denne prisoversigt og få opdaterede priser undervejs i din søgen. Rigtig god fornøjelse med at finde din nye mobiltelefon.